![]() |
Ja te volim Srbijo... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023) |
Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 09-14-2009 Можда да себи модификује име ... Михајло Ренсинговић ![]() Одг: Ja te volim Srbijo... - KizaLion - 09-15-2009 Пијанац брате, ти стварно имаш чудан начин размишљања. Што ниси престао да пратиш Србију чим је заиграо Миралем Сулејмани? Он је нити Србин, нити Православац. Верујем да је рођен у Србији, и то ми не смета. Ко год поштује нашу земљу, традицију, територијални интегритет... за њега увек има места, чак и да није Србин. Што се тиче Ренсинга, ја бих га прихватио. Већи је Србин од Бојана Кркића, који не зна српски да бекне, више не долази у Србију, и што је најважније, крсти се лопатом. А отац му је Србин. Дакле, кад ти је отац Србин потпуно се очекује да си и ти Србин, да настављаш традицију. Али код Бојана, курац мој. Ренсинг зна ко је, и шта је, и одакле је. Исто као и Сендерос. Што се тиче Скорцијанидиса, његови родитељи имају везе са Грчком колико и моји са Тајваном. Одг: Ja te volim Srbijo... - Pijanac - 09-15-2009 Сулејманија сам пљувао у почетку и никако ми се није допадало што треба да игра за Србију. Касније сам баш овде на форуму од људи који знају читаву његову породицу сазнао да је момак сасвим у реду. Лепе гестове је направио тиме што пева целу химну са три прста на срцу и што је све паре које је добио од холандске лиге уложио у своју школу на Бежанији. Поређење Кркића и Ренсинга? :o Чему то уопште кад ни један није Србин? Нагледао сам се у животу доста мешовитих бракова и могу ти рећи да то одакле је отац, а одакле је мајка и које су вероисповести не мора да има значаја када је дете у питању. Негде је отац либералнији по тим питањима а мајка задртија, негде обрнуто, а јако много утицаја чак понекад и пресудног има околина у којој дете живи. Ја имам 7 малих рођака са српским именима и презименима, ал' то им је једино српско што имају, по свему осталом су Белгијанци. Е по том критеријуму ти је Кркић Шпанац, а Ренсинг Шваба и ја не бих прихватио ни једног од њих да ми дође да игра за репрезентацију. И не видим стварно шта је толико чудно у мојим размишљањима. Можда то што нећу да гледам Швабу чији је деда можда сипао бомбе по мом ћалету 1941. док се овај као дете купао у кади. Или ти Кизо знаш нешто што је баш похвално у вези Ренсинговог Српства а да ми остали не знамо. Ако знаш, подели са нама. п. с. Скортијанитису је отац Грк, а мајка Нигеријка. Одг: Ja te volim Srbijo... - дај гол - 09-15-2009 (09-11-2009, 09:37 AM)ОртоДелија link Wrote: [quote author=luconi link=topic=2785.msg70507#msg70507 date=1252659796] Туга.Онаква глупост да буде најећа застава... ![]() [/quote] Нађох што ми је требало...како сам и мислио вршчани су имали највећу заставу...али проблем је што Аца Енглез је другачије то срочио па је настала забуна http://i31.tinypic.com/28l6y5t.jpg http://i30.tinypic.com/ofa3wz.jpg и да оно је шеталица ![]() Одг: Ja te volim Srbijo... - Red Star Forever - 09-16-2009 Ајде бре доста с тим Ренсингом и осталом папазјанијом... И тај Кркић је крш... Све су то јајаре... Кад им не иде у "њиховим" земљама сви се сете Србије... Таки нам не требају! Кизо, не опредељујем се ни за једну страну у овој полемици, али Пијанчеви аргументи су ми далело ближи... А надовезао би се на причу о Сулејманију... и ја сам га се сетио пре неки дан када смо причали о томе да не желимо ове и оне у репрезентацији... Али сам се такође сетио и следећег: крсти се као православац (вероватно и јесте), пева химну (за разлику од већине репрезентативаца, који ћуте као заливени), држи руку на срцу док се интонира иста... Дечку свака част! Одг: Ja te volim Srbijo... - Dzo_Palac - 09-16-2009 ја се слажем са пијанцем дечко никада у животу није дошао у србију,не зна како нам изгледа застава,грб.....како нам звучи химна...дај боже да зна где се налази србија! поређење са сулејманијем је бесмислено! то би радио из чистог интереса а не зато што воли србију!такви нама не требају... на крају крајева цела прича око његовог доласка је демантована из савеза(на сву срећу...бар један њихов паметан потез) Одг: Ja te volim Srbijo... - МАРАКАНА - 09-16-2009 (09-16-2009, 01:13 PM)Dzo_Palac link Wrote: дечко никада у животу није дошао у србију "...A treća je da prilikom poslednje posete Beogradu Mihael Rensing više vremena proveo sa svojom "srpskom polovinom familije"..." Кад већ коментаришете текст који је постављен, бар га прво прочитајте како треба... Одг: Ja te volim Srbijo... - Dzo_Palac - 09-16-2009 ок признајем да сам погрешио...ал опет долазак на "одмор" није исто што и живот овде..протв тога сам како год окренеш Одг: Ja te volim Srbijo... - Igor_RS - 09-16-2009 А ја сам против писања само да би се нешто написало!Зато би могао мало да се исконтролишеш да не би ми то морали! Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 09-17-2009 А све је ово почело тако што је Стојковићу испала једна лопта у цијелим квалификацијама ... |