![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Eribo - 02-09-2007 Да би се видело ко све нема муда осим Милана, треба нови тренер да води екипу. За сада једини који их нема је Шакота. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 02-10-2007 Бока да ли тај Фиба куп уопште и постоји?Ове сезоне нигде ништа о том такмичењу чуо нисам... Елем,вечерас смо испрашени од стране ФМП-а,полако али сигурно постајемо топовска храна.Сваки тренер који има мало морала поднео би оставку после оваквих резултата,али био бих изненађен ако наш велики зналац то после ове текме учини. Гуровић ударио,па пљунуо судију,а свако објективан на снимку може да види да је стварно био фаул у нападу.С друге стране у следећем нападу фаула није било и Антића разумем што је реаговао... Александров показао да ће бити сила и то у пару са Милошевићем.Биће интересантно наредних дана видети шта ће се десити са овим црвено белим Титаником. Поповић,Ковач,Марковић,Буркс...све промашене инвестиције!А харлемовца смо довели на месец дана,још мало па му уговор истиче а још се није ни скидао.Још један у низу сјајних потеза дилетанта Драгана Шакоте. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ivan_FCRS - 02-10-2007 Quote:Бока да ли тај Фиба куп уопште и постоји?Ове сезоне нигде ништа о том такмичењу чуо нисам... Фиба куп постоји,играла га је Војводина ове сезоне..Ко иоле прати кошарку зна да постоји...Како си то мајке ти закључио да постајемо топовска храна!?О Шакоти не треба трошити речи!!!А што се Гуровића тиче он је професионалац и не би тако требало да се понаша,и не оправдавам га за то што је учинио,али схватам да је био изнервиран не само том одлуком судије него и претходним..Александров није лош,али не треба судити о његовим квалитетима након једне утакмице...Поповић је дечко болестан и није тренира пар дана,па није ни чудо што је одиграо како је одиграо,Ковач има добар улаз,мада зна да погреши,Марковић не заслужује да игра,а Буркс као да нема муда да заврши акцију!!!Рајс није потписао уговор на месец дана,него до краја сезоне са опцијом да КК може да раскине уговор кад год то буде хтео... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 02-10-2007 Ок,вероваћу ти за Фиба куп,иако ниједном ове сезоне нисам видео неки наслов у коме се говори о наступима Воше у том такмичењу.Мислиш да нисмо топовска храна?Убијају нас гробари,ФМП,Хемофарм,па онда неке Босне,Хелиоси итд. ето на основу тога сам закључио да смо топовска храна!Као и на основу тога да нам је тренер смешан и да нема никакав ауторитет! Даље,не могу да кажем да суђење није било лоше,али Гуровић напушава пре пар дана клинце,а ево како им данас даје пример игре и понашања... За Рајса су сви објавили да је дошао на месец дана,али ако ти знаш нешто што други не знају ок... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 02-10-2007 http://www.fibaeurope.com/cid_f43ulKJBGLcVnbH-aqLVu2.compID_BYg5Rb55Jw-G5I3MZ6JB01.html КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 02-10-2007 Нормално да постоји Фиба куп, ако ништа можеш да га видиш у листи за кладионицу. Војводину је лупао ко је стигао. 'наше'кошаркаше не вриједи ни коментарисати.... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Pijanac - 02-11-2007 И пре утакмице је готово свима било јасно да нам клинци из предграђа чија имена ни не знамо неће оставити ни најмању наду за пласман у финале. Али је ипак потврда тога прилично болела. Чичу смо заиста сви заволели и доста је тога пружио за ових годину и по дана у нашем дресу, али није вечерас себи смео да дозволи да се стави испред клуба. Својом брљотином је оставио и саиграче и клуб на цедилу. За Шакоту ћу само рећи да ми је жао што се испоставило да тако реномирани тренер и несумњиво велики господин није добро решење за нас. Његовим одласком се вероватно враћа оно време ''једна сезона, девет тренера''. А ови из управе би коначно требали да престану да нам мажу очи и да нам лепо кажу да је Звезда у кошарци један осредњи клуб на граници Фиба и Улеб купа. Да је то клуб у коме ће се играчи калити до преласка у бољи домаћи клуб. Ил' нек' нам то признају, ил' нек' нам гасе клуб. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 02-11-2007 Гуровић искључен и шта се дешава? Ако ме сећање не вара било је шест шутева за три поена за редом... Нема ту никакве организације, никаквог реда...само пуцај... Изашао нам је најбољи играч и ми смо пукли по свим шавовима. То је велики проблем. Вечерас је Гуровић направио велику глупост и мислим да је тога свестан и сам, оставио је тим на цедилу, али то остатку екипе није изговор да лутају по терену као овце. Сутра ће опет Гуровић изаћи због пет личних или ће бити искључен или бити повређен и шта ћемо онда? Да се предајемо одмах? Александров је вечерас одиграо сасвим добро, имам неки осећај да ће до краја сезоне бити на нивоу, такође Јоровић што пре крене да игра пре ће да се врати у форму у којој је био док је играо за ФМП прошле сезоне. Можда, али само можда има наде за нашу екипу, а опет пуно тога зависи од Шакоте. Оно што ја идаље не могу да верујем јесте да и после толико година тренерског стажа идаље не зна да игра против зоне! Невероватно, али истинито. Иначе Химки је пре неки дан у купу Русије, мислим да је то такмичење, прегазио код куће Динамо Москва са преко 20 разлике... Динамо је прошао даље, али морао је да се бори за тај пролаз... Податак који мора да нас забрине... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - dadax - 02-11-2007 Изгледа да нам клуб из предграђа може да послужи као пример по питању игре, али и организације. Има кривице на страни Шакоте и играча, али на организацији и функционисању нашег клуба итекако се морамо замислити. То је првенствено задатак управе. Нека се и они мало замисле и размисле да ли су у стању да створе праву спортску и такмичарску атмосферу у клубу, а не само да прокламују циљеве и дају празна обећања. Ако не знају нека ангажују већ некога: саветнике, бивше кошаркаше и спортисте Звездине, али некако морамо напред. Само куповином играча се не могу решити проблеми. Важнија је жеља, воља, ''хемија'', љубав према клубу ... Чини ми се да могу да набаве паре, али недовољно да надоместе све остало. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Mikelandjelo - 02-11-2007 Најебали смо га ми ако смо почели већ да се интересујемо за ФИБА куп ... ![]() Од ове екипе, ваљају: Чича, Александров, Јоровић, Антић, Драгићевић и ту се отприлике круг завршава. Остали су просечни или исподпросечни играчи. Можда би се ту могао угурати и Буркс, јер ми није јасно да плеј са НБА педигреом, коликим толиким, не може погодити два слободњака на мечу, о улазима под кош да не говорим. Можда једноставно није у форми. Уколико испушимо за Европу ове године, и ово што ваља отићи ће. И опет борба за опстанак, и опет брукање .... Неће ваљда. :zbunjen |