Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 10-08-2013

Quote:е бре брате па и ја могу овде да кажем да јебем Монику Белучи, па јел ћеш да ми верујеш?

[Image: Monika-Beluci1.jpg]

Беееелисиимааа, ти амо белисима  Big Grin

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 10-08-2013

(10-08-2013, 08:22 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=4245.msg105458#msg105458 date=1381254190]
[quote author=Red Star Forever link=topic=4245.msg105456#msg105456 date=1381251157]
Kизо, јеси ти сигуран да је то у склопу кампање, одакле ти је тај цитат? То је неко злоупотребио, не верујем чак ни да је Лукас пристао да пева за њих, јебе му се за политику... Опет нека новинарска патка, дебело нас јебу са свих страна! Ипак, уколико се испостави да је ово истина, мора да се реагује на ово, ко је бре то дозволио?

Погледај коментаре на фејсу-званична страница ФК
[/quote]

Нерадо то користим, нисам никад ни посећивао званичну страницу ФК-а на фб, а и то су само коментари, нигде ФК није рекао идемо на такав и такав догађај и нигде ни у једним новинама то није објављено, све је то рекла казала... Коментари на фејсу, е бре брате па и ја могу овде да кажем да јебем Монику Белучи, па јел ћеш да ми верујеш?
[/quote]

Ја сам чуо да си са Наоми!?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-08-2013

(10-08-2013, 08:37 PM)Џукац link Wrote:
Quote:е бре брате па и ја могу овде да кажем да јебем Монику Белучи, па јел ћеш да ми верујеш?

[Image: Monika-Beluci1.jpg]

Беееелисиимааа, ти амо белисима  Big Grin

[Image: 1328585176-5719.jpg]

A тако значи, Кокеза се тако жестоко повредио чим је сексуално општио с Моником на јавном месту..  ;D

Моника ломи, кида, гребе, за разлику од манекена Нејца ПИЧКЕН-а Smile

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - MACAK - 10-08-2013

Кад смо већ код зајебанције,да бацимо ми нашим девојкама следећу утакмицу једно 100 барбика и 1000 плишаних играчака  Big Grin

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-08-2013

(10-08-2013, 10:15 PM)MACAK link Wrote:Кад смо већ код зајебанције,да бацимо ми нашим девојкама следећу утакмицу једно 100 барбика и 1000 плишаних играчака  Big Grin

Ау добра идеја, то би био шамар знаш који  :Smile ил неке поцепане танге и брусхалтере с бувљака, хулахопке..  :-X 8)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 10-08-2013

Када се Сејо врне в дежело как'и ће ту бити прича!!!

Што би рекао онај - и овако ће причати да смо је силовали...

Успут,
да ли је он још увијек тренер клуба?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-09-2013

(10-08-2013, 10:15 PM)MACAK link Wrote:Кад смо већ код зајебанције,да бацимо ми нашим девојкама следећу утакмицу једно 100 барбика и 1000 плишаних играчака  Big Grin

Није оригинално!  Smile

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 10-09-2013

Ови им бацају кад дају гол, да ми толико чекамо носили би на текме више плишане меде него барјаке  Big Grin

Што се тиче стања у ФК и ове седнице која је заказана за две недеље. Ако је истина да су Џаји дате одрешене руке, опет ова ситуација може бити мач са 2 оштрице, јер се човеку оставља релативно кратак период за састављање нове управе, с тим да је он у Француској пар дана, где додатно губи време (осим ако не води неке преговоре). Е сад са друге стране, не знам да ли је горе или да ли уопште да се помишља о другој опцији, а то је да ова банда политичара остане у управи уколико Је Џаја не оформи у датом му року. Како сам читао на монду, Кокеза, Тончев и банда "имају визију", начин и људе који ће донети бољитак у Звезди, а да Џаја само кочи тај њихов пројекат. Ако је стварно тако, црно нам се пише.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Rodjak sa Severa - 10-09-2013

Парафразирам једну стару пословицу:
"Више волим Џајино говно,него Кокезину торту!"
Када и ако дође до најављене Пичкоусте приватизације или неке друге курцоломије(пропаст) клуба нека то буде са стилом господски са Џајом или неким другим бившим асом на челу него са крими џими ликовима типа Кокеза и Тончев који незнају колике су димензије терена и гола а камоли састав Звезде из њених најславнијих дана...Нека се носе са улагањем прањем нарко пара и исте уложе у Фк Запиздине одакле су пореклом или у шта год хоће...Моментално би им прихватио "понуђен"отказ (кокеза) јебо га препоштени Пичкоусти кога копира са истим.Шта су они добро донели клубу,које бре играче?Мартиновића -рупетину бр1 кинеског првенства све голове што су неки жути примали ишли су преко њега.Ракић испушена лула повредио се јер је дошао тотално неспреман за тренинге,сису зихерашку од још актуелног тренера...Која су то они "спортска комисија" која доводи тзв играче.Која бре струка па није ово 45' кад су "поштени шлосери" дошли на власт и питају се за све укључујући и спорт!Замисли ситуацију да ти клуб у свету представљају ови спортски прегаоци.Мутави Ђура је за њих Ангела Меркел лично!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 10-09-2013

Брат Рођа ме увек одушеви својим коментарима  ;D Од прве до последње реченице потписујем  Wink

А што се тиче Монике, пиво за друштво  ;D

п.с. тиЋу за Наоми да не чује Моника  Big Grin