Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 09-17-2012

Милијаш не може да уђе у ритам седећи на клупи, нико тако не улази у ритам.
Њему не фале тренинзи, он је тренирао у Енглеској, одрадио припреме, фале му утакмице.
Може он много да нам значи, само му треба наћи право место у тиму.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - fantasmo - 09-17-2012

ја не знам шта сте ви очекивали од јанковића у прошлом мандату је он показао своје знање.

добије дерби, следеће коло не може психички да спреми играче, да их спусти мало на земљу и киксне од баната. куп, у реду била је крађа, али примити 3 гола на маракани је брука, а поготову отварање текме, прима 2 јефтина гола. дерби на јна, поново кукавичка игра, одлучује се о титули а он са 1 шпицем. ајде европу да му не рачунамо, али и ту ништа није показао, ја се неке шансе не сећам против болтона. текма са чуком куп, и они пенали, кидање живаца
наследио је -2, завршио на -4. без пораза али ваљда са 6 нерешених што је за нашу лигу много, а ко зна колико је и то било регуларно.

кад се враћа тренер, враћа се неки који је оставио траг

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Војник_севера - 09-17-2012

Једино што ме задовољава полсе ове утакмице су 3 бода и то је то.

Да само на добром путу нисмо,ако овако наставимо играчи ће заборавити да додају лопту до ноге.Но,добро да их не кудимо превише ,али о неким стварима морамо дубоко да се замислимо.Како год било Звезда НЕ СМЕ да се брани против било које екипе у нашој лиги,поготово не при резултату 1-0.

Немам баш превисоко мишљење о Јанковићу и то сам раније писао ,али опет морам да му дам подрушку,јел смо забележили 3 важне победе,али игра и више него забрињава и треба да се упале све лампице.У овој лиги нема баш много места за поправку.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 09-17-2012

(09-17-2012, 09:43 PM)Звездаш link Wrote: Милијаш не може да уђе у ритам седећи на клупи, нико тако не улази у ритам.
Њему не фале тренинзи, он је тренирао у Енглеској, одрадио припреме, фале му утакмице.
Може он много да нам значи, само му треба наћи право место у тиму.

Сада ти као не разумијеш шта сам хтјео да кажем?

Дај, буразеру, и сам видиш да човјек игра коло - три напријед, два назад. Нема кондиције.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 09-18-2012

Чињенично стање је такво да је најмање било фудбала у Крагујевцу. Чобани су се спремили за нас као да играју рагби утакмицу и такав им је био сваки пас и сваки дуел. У тако не фудбалској атмосфери не може да се прича о фудбалу јер они тако већ годинама играју против нас тако да једва живу главу извлачимо оданде. Судити о некаквој игри на основу утакмице у Крагујевцу и кроз ту призму посматрати рад Јанковића је у најмању руку неозбиљно.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 09-18-2012

(09-17-2012, 09:44 PM)fantasmo link Wrote: наследио је -2, завршио на -4.
Наследио је -4, завршио на -5. Последња утакмица у Кули што је каснила, ми водили и онда кад је све већ било очигледно да тумбаси узимају титулу, завршавамо нерешено.

(09-17-2012, 10:01 PM)херцеговац link Wrote: Сада ти као не разумијеш шта сам хтјео да кажем?

Дај, буразеру, и сам видиш да човјек игра коло - три напријед, два назад. Нема кондиције.
Он је тако увек трчао. Само га треба гурнути на офанзивног везног, а иза ставити Мићка та трчи и покрива. Милијаш зна да дода, зна да шутне што нам је много требало. Само му треба пар утакмица да уђе мало у штос.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - NightMare - 09-18-2012

Ми једноставно морамо да схватимо пар ствари. Прво, игра је једно а резултат сасвим друго. Сви бисмо ми волели да гледамо Звезду како трпа редом али у оваквој лиги где противник (више пута сте рекли) изађе да бије а не да игра фудбал, битне су само победе. Какве, такве. Друго, они буквално крећу првенство са најмање двадесет бодова више, због својих пријатељских клубова. У тој констелацији, ми морамо константно да добијамо и да нас ништа друго не занима. Зато, што се мене тиче, Јанковић и не мора да направи игру, нека побеђује. Као да смо, на пример, код Зенге играли неки леп фудбал? Јок али смо узели титулу а то се пише. Што се лепоте тиче, ми старији имамо срећу да памтимо времена када је Звезда играла лепо и ефикасно. Сад можемо само да мислимо о освајању бодова и то је то.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 09-18-2012

Слажем се, није исти фудбал сада и до деведестих, али се питам да ли ћемо увијек имати усер 100%?

Знам како се Милијаш креће, не пратим од јуче Ц.З., али је ово и за њега лоше.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Darko - 09-20-2012

Један једини, Драган Џајић !

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 09-20-2012

Izabrani potpredsednici FSS i dopunjen Izvršni odbor
20.09.2012 19:05

Na II sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, između ostalog, izabrani su novi članovi ovog tela kao i potpredsednici FSS.

Na sednici održanoj u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi kooptirani su novi članovi Izvršnog odbora, a na osnovu zaključaka sa Izborne sednice Skupštine FSS, održane 12. jula ove godine. Na osnovu predloga predsednika FSS Tomislava Karadžića, jednoglasno je izglasano da novi članovi ovog tela budu Veljko Odalović, generalni sekretar Vlade Republike Srbije, Dragan Obradović, dokazani privrednik, Branimir Babarogić, predsednik Zajednice klubova Super lige po funkciji, Goran Karić, direktor Delta sporta, Dušan Mrakić i Đorđe Stefanović, kao predstavnici FK Crvena zvezda.

Na današnjoj sednici izabrana su i četiri potpredsednika FS Srbije. Na osnovu predloga predsednika Karadžića, uz jednoglasnu podršku članova Izvršnog odbora, novi potpredsednici Saveza postali su Goran Milanović (sa posebnim zadacima vezanim za Super ligu i Prvu ligu Srbije), Ivan Ćurković (međunarodni odnosi), Željko Kojić (finansije, ekonomija i marketing) i Dušan Mrakić (posebni zadaci biće uskoro definisani).

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://sportskacentrala.com/

Знао сам, каква лакрдија.. наши су морали да им се прикључе кад већ их не могу победити.  >Sad
Мракићу једино Толе још није осмислио шта ће да ради  Big Grin