![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Mikelandjelo - 02-06-2007 Verbal ... :lol: :rofl :batine Али, свака ти је на мјесту. Погледајте само наслове у "Новостима": "Звезда тоне", "Прегазили комшије", "Звезда у мраку" ... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Konstantin - 02-08-2007 Quote:Partizan je u top 16 Evrolige? Један од највећих тренера је само у неколико реченица каналисао проблем са нашим КК и моју горчину након дербија према тим неспособњаковићима. Већ сам помињао да је фузија са ФМПом (мада је питање колико је реална) једини начин да се убрза клуб на путу до Европе. Све остало је празна прича за клуб у коме је најстарији уједно и убједљиво најбољи и најборбенији играч. Мада ће господа из управе вјероватно нешто обећати СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - johny - 02-08-2007 Фузија са ФМП-ом?Па таман да сјебемо једини клуб који нешто вреди.Само луд би с нама улазио у фузију. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 02-09-2007 Мислио сам да отворим нови топик али нема потребе све ћемо овде... Интересује ме ваше мишљење који то играчи немају муда? По мени Перо Антић је највећа пичка. Да имамо мало боље играче сада мислим да би смо даље догурали у УЛЕБ-у. Дај Боже да се Јоровић и Александров опораве, да доведемо Кебу Стјуарта, тај је прави борац под кошевима. За 3-4 месеца да уиграмо тим, у мају-јуну финале са стоком... Треба победити кошаркашку мафију, плаћене судије, гробарски лоби и играче на паркету. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Konstantin - 02-09-2007 Quote:Мислио сам да отворим нови топик али нема потребе све ћемо овде... Интересује ме ваше мишљење који то играчи немају муда? По мени Перо Антић је највећа пичка. Вук Радивојевић је пресмјешан са капитенском траком. Тотални споредњак без срца, а не лидер са коцкастим мудима када је густо, какав би трабло да буде Звездин капитен. Дај боже да долазећа појачања покажу нешто у Звезди јер Милан Гуровић мора имати већу подршку у клубу. Сада је ситуација као некада ИМТ са Миланом Млађаном (чини ми се и са Шакотом), када овај трпа редовно 30+, а остали чекају шта ће бити. То наша Звезда не заслужује. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - DELIJA_KNN - 02-09-2007 све би то било у реду да се велика кинта не просипа за ове просјечне играче!!! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 02-09-2007 Шта ви знате колико се пара троши? Колико који играч има плату и какве су им премије? :nene То су све нагађања, нека су и без основа... Што се Вука тиче не бих се са Вама сложио... Момак игра коректно и одбрану и напад. Можда је и најбољи ирач одрбане. Играч је задатка, можда није квалитет за капитена али је сигурно играч који заслужује респект. Перо Антић. Занимљиво је како нико од Вас није приметио да је он више од пола сезоне болестан и повређен. Он је тотално неспреман у овом тренутку и никако није неко ко нема срце, тј. игра без срца. Што се управе тиче, нећу да их браним, али Вербал Кните много сере. Најбоље је посматрати све црно бело и користити се гробарском демагогијом. Оно што сигурно знам је да су Петровићи били изузетно активни крајем 80-тих и током 90-тих година на Маракани. Велики су навијачи Звезде... то можда није довољно али боље то него Расим. У поређењу са неким ранијим периодом клуб је доживео помак унапред у сваком погледу. Некада квалитет није довољан и за титулу. Сваке године долазила су добра појачања, сваке године су нас пратили пехови. Пре три године смо имали и тим за титулу, били смо 3 пута јачи од талибана... Нису нам дали да се боримо за њу... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ivan_FCRS - 02-09-2007 Бока све је то ок што си ти рекао...Али кад дође дерби 90% екипе игра као да су пали с марса.И то је оно што ме највише боли..Дал је то комплекс као онај који они имају у фудбалском дербију или нешто треће,ја стварно не знам,али кад играш срцем и мудима победа неће да изостане,а и ако изостане а играчи су се борили као лавови,е онда им нико неће замерити...Али код нас у сваком нападу се чека да Гуровић заврши,а нигде неке израђене акције за њега,е то је срамота...Играмо као неки аматерски клуб,у којем се игра врти само око једног играча...И ту је по мени Шакота крив,јер ми изгледа као да он нема изграђен ауторитет над овим играчима...На једној конференцији је рекао за оног малог Милошевића,како не заслужује да носи звездин дрес јер се не бори како треба за тај исти дрес,а он и даље исто игра...Па ако је тако онда марш из звезде и он и сви остали који се тако понашају!И шта смо добили са Александровим који се опоравља 2 године,Јоровић који је дошао повређен и нико не зна када ће бити спреман,исто тако Рајс који је сада дошао,а нико не зна кад ће заиграти...!?Ако се не опораве и не уђу у форму до супер лиге,који ће нам онда курац,да неће да нам помогну можда СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ,кад не будемо играли ни Улеб куп! :nene КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 02-09-2007 Ако будемо играли ФИБА такмичење онда ће се видети ко стварно игра због Звезде и за Звезду. Није све у борбености и "срцу". Треба нешто имати и у глави. Наши играчи улазе потпуно психички неприпремљени за мечеве за пртизаном. Треба ући жестоко у меч, али задржати висок степен концентрације. А то је оно што нам фали. Гуровић много енергије троши управо на неке потезе који су испровоцирани од стране дебелог и његових играча... О Поповићу да не говорим, он се потпуно изгуби, падне у неки транс и понаша се као да има 19 година и као да је неки аматер... Има ту још доста примера... А што се Милошевић-Шакоте тиче зашто Шакота не преупита себе да ли је он вредан нашег дреса? Дефинитивно би треба да пође од себе,па онда да прича о онаквом потенцијалу. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 02-09-2007 Quote:А што се Милошевић-Шакоте тиче зашто Шакота не преупита себе да ли је он вредан нашег дреса? Дефинитивно би треба да пође од себе,па онда да прича о онаквом потенцијалу. У праву си Бока, он увек прозива играче (најчешће Милошевића), а никад да призна своју кривицу. Проблем је што неки играчи имају посебан третман код Шакоте, а остале пљује и прозива. Неким играчима је све дозвољено, а неки након прве грешке иду на клупу и ретко када се враћају у игру. Мислим да је крајње време да оде из Звезде. @KizaLion Мислим да је поред Антића и Буркс пичкица, нигде га нема кад треба да се преузме одговорност. |