Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 02-15-2006

Ko nije procitao, neka ode na Sportsku, dragu nam, Centralu i procita koje gluposti pisu i koje dezinformacije sire. sve grobar do grobara tamo zaposlen.

Odlasci / Dolasci - cazzo_FCRS_forever - 02-15-2006

Quote:Ko nije procitao, neka ode na Sportsku, dragu nam, Centralu i procita koje gluposti pisu i koje dezinformacije sire. sve grobar do grobara tamo zaposlen.

mogu da ti kazem da tamo rade i cigani a za jednog sigurno znam da je bio redovno na severu.I sada dolazi ali redje.

Odlasci / Dolasci - North_RS - 02-15-2006

Quote:Ko nije procitao, neka ode na Sportsku, dragu nam, Centralu i procita koje gluposti pisu i koje dezinformacije sire. sve grobar do grobara tamo zaposlen.

Nemoj da lupetas ako ne znas...
Bas Sportska Centrala po meni realno pise...

Quote:Bas Sportska Centrala po meni realno pise...

E ta ti je dobra.

Odlasci / Dolasci - slawisha - 02-15-2006

O kakvom se to rasulu u klubu pise na centrali???

Ljupko Petrovic je izjavio kako kad je on bio u Zvezdi nije se znalo ko pije a ko placa. Normalno novinari na Centrali su zaboravili da je on dobijo otkaz 2004-e godine a danas je 2006-a.

Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 02-15-2006

kakav su oni samo naslov stavili, ja mislio gotovo, potukli se Piksi i Zenga, kad ono neka glupa ljupkova izjava stara 2 godine.
Idioti

Odlasci / Dolasci - Леса - 02-15-2006

Ево целе вести:

Ljupko otkrio rasulo u Zvezdi
15.02.2006 00:40

Pred utakmicu sa Strazburom u šesnaestini finala Kupa UEFA, u bugarskom Loveču na umu imaju iskustvo Crvene zvezde sa francuskom ekipom.

U najavi utakmice bivši trener Crvene zvezde Ljupko Petrović uporedio je situaciju u bugarskom prvoligašu sa onom u redovima "crveno-belih".

Čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana morali bi dobro da se zamisle nad ocenom svog nekadašnjeg trenera.

Ljupko Petrović

Trener Liteksa Ljupko Petrović je saglasan da su "crveno-beli" bolji tim od njegovog, ali zato tvrdi da je daleko bolja atmosfera među "narandžastima" u odnosu na onu koju ima tim sa Marakane.

- Zvezda je jača, ali je ovde tri puta bolje raditi nego u mom bivšem klubu. Iznad mene je samo predsednik kluba Angel Bončev i samo njemu sam odgovoran. U Beogradu me je saletala armija menadžera kojima sam morao da odgovaram zašto njihovi igrači nisu u timu. Na Marakani radi svako ko šta hoće, a ni odnosi među igračima nisu dobri, rekao je Ljupko Petrović.

Odlasci / Dolasci - archer - 02-15-2006

Zato ih je zalepio Strazbur kuci 2-0. Da li mi neko moze pomoci oko dve stvari:
1. Kada je kup u Nisu
2. Da li neko zna koliko su karte protiv Vozdovca da se ne provedem kao NS.

Odlasci / Dolasci - Леса - 02-15-2006

Quote:
2. Da li neko zna koliko su karte protiv Vozdovca da se ne provedem kao NS.

Карте су 500 дин.