Delije
FKCZ WEB - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: FKCZ WEB (/showthread.php?tid=794)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

FKCZ WEB - Ђоле - 09-25-2007

Quote:“PAKOM” ZA LEPŠI ZVEZDIN SAJT

KOMPANIJA “Pakom” od juče je zvanično partner Crvene zvezde. Ugovor o saradnji potpisali su predsednik “Pakom grupe” Srđan Pavlović i direktor marketinga srpskog šampiona Stefan Ivanović.
“Pakom” će, između ostalog, najkasnije do 1. novembra, da pripremi potpuno novi sajt fudbalskog kluba, po ugledu na najveće svetske klubove. Prema najavama, svi zainteresovani će u svakom trenutku putem Interneta imati sve moguće informacije o klubu, igračima, istorijatu, navijačima...

Цитат је из ''Новости''...Кики?

FKCZ WEB - kiki - 09-25-2007

Ми (укључујући и људе из маректинга) смо вест сазнали исто кад и сви остали - на конференцији за штампу па стога и не знамо ништа више. Крајње је непрофесионално са њихове стране што о томе нису унапред обавестили људе који тренутно брину о званичном сајту. Међутим, не могу рећи да је ствар неочекивана када се узме у обзир однос (ако се игнорисање и подметање клипова може назвати односом) који су имали према сајту.
Тренутно ништа више не могу да вам кажем.

FKCZ WEB - Verbal Kint - 09-25-2007

Кажи овако лепо: пичке.
Срам их било, за цео однос који су показали према вама, људима који сте истински желели да допринесете, и учините нешто за све нас којима је Звезда у срцу. Није то непрофесионално, ТО ЈЕ НЕЉУДСКИ.
Пичке.

FKCZ WEB - Red Star Forever - 09-26-2007

Из ЗВЕЗДЕ из ЗВЕЗДЕ марш из ЗВЕЗДЕ!!! Сељачино једна са Паси пољане јесу те тако учили у Паризу и Јапану да се води посао... Да одуваш људе који све раде волонтерски и доведеш лопове који ће да те одеру и направе сајт који су могли и ови људи да сте им само мало помогли и то без пара... Уколико резултатски и у игри не дође до неких позитивних померања у наредне две утакмице, мислим да Север нема шта да чека... Говњива мотка и марш бре у пи... материну!!!

FKCZ WEB - Бока - 09-26-2007

Quote:Из ЗВЕЗДЕ из ЗВЕЗДЕ марш из ЗВЕЗДЕ!!! Сељачино једна са Паси пољане јесу те тако учили у Паризу и Јапану да се води посао... Да одуваш људе који све раде волонтерски и доведеш лопове који ће да те одеру и направе сајт који су могли и ови људи да сте им само мало помогли и то без пара... Уколико резултатски и у игри не дође до неких позитивних померања у наредне две утакмице, мислим да Север нема шта да чека... Говњива мотка и марш бре у пи... материну!!!

Али онда не би могли да оперу паре... Овако су ангажовали фирму те ће их израда сајта изаћи пар хиљада евра разне цуце из Звезде ће добити испод стола паре од Пакома због тога што су им набацили посао и то је то.

Не знам зашто само тај посао није прошао сличну процедуру као за постављање вештачке траве:

Quote:О Г Л А С

за прикупљање понуда за израду пројекта и инсталирање вештачке траве за два помоћна терена на спортском комплексу “Маракана” Ул. Љутице Богдана 1а, Београд.

Димензије терена су:
- 105 метара са 68 метара /7.739 м²/
- 80 метара са 40 метара /3.200 м²/

Понуђачи су дужни да уз понуду доставе:

- Сертификат ФИФА 1 СТАР који важи 3 године
- Монофиламентну вештачку траву са 50-60 милиметара висине
- Влакна микрона дебљине 150-220
- Пуњење кварц и гумени гранулат
- Целокупни пројекат за постављење подлоге на којој ће се инсталирати вештачка трава
- Да обезбеди стручни надзор изведених радова подлоге на којој ће бити постављена вештачка трава
- Цену по м² вештачке траве на паритету “Ф-цо ИНСТАЛИРАНО”
- Гаранција квалитета целокупног пројекта и његове изградње
- Да обезбеди материјале и машине за одржавање терена

Оглас је отворен 8 дана од дана објављивања.

Понуде доставити у затвореној коверти на адресу:
ФК Црвена звезда
Љутице Богдана 1а
11000 Београд

За све додатне информације:
Телефон: 3672 – 134
Фаx: 3672 – 070
e-mail: office@fk-crvenazvezda.com

Ја бих сачекао да видим тај невероватни сајт који ће паком да уради, па онда да осујемо дрвље и камење.

ОК Боко, али видиш да када су постављали услове за конкурс за ту вутру да је то састављо неко ко се разуме у посао и ко зна који стандарди морају да се испоштују... Зашто нису расписали конкурс и за сајт, има много фирми и појединаца који се тиме баве... Па најповољнија понуда, па услови, па захтеви са наше стране, па... Мислим сви ми радимо негде и знамо како се врши набавка и продаја, било да су у питању услуге или роба... Знам сигурно да би многи од нас, а ту мислим и на себе, много боље водили једно велико предузеће које Црвена Звезда уистину јесте...

FKCZ WEB - kiki - 09-26-2007

По ономе што сам сазнала, Паком је предузеће које је задужено за ИТ Делте. Мислим да је тиме све речено о непостојању конкурса за израду сајта.
Да се одмах разумемо, немамо ми ништа против да они праве нови сајт, то је њихово право и нека тај сајт буде најбољи на свету. Оно што нама смета је начин на који је то изведено - испод жита, у мраку, кријући се. Гледали су људима у очи и лагали.
Но добро, видећемо када се добије и званична потврда (понављам, ми знамо само оно што и ви - оно што је речено на конференцији) од њих шта и како даље.
Још нешто, оно што је побројано да ће бити на новом сајту - е, то је од речи до речи преписано из предлога за унапређење сајта који смо им ми послали пре пар месеци Big Grin .

Quote:По ономе што сам сазнала, Паком је предузеће које је задужено за ИТ Делте. Мислим да је тиме све речено о непостојању конкурса за израду сајта.
Оно што нама смета је начин на који је то изведено - испод жита, у мраку, кријући се. Гледали су људима у очи и лагали.

FKCZ WEB - Милош - 09-26-2007

Е сад им срушите сајт мамицу им :jebanje лоповску! Пикси је лицемерно ђубре па ме ово ни мало не чуди. Ајмо хакери!

FKCZ WEB - Igor_RS - 09-26-2007

Смрадови, ал неће они још дуго...