Delije
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891)

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 06-16-2014

Који ретард овај Радоња, изгуби све важне утакмице, и замало ону прву чувену "5 на 3"... Има Звезда добрих играча, ал џаба, док га води незналица.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 06-16-2014

Ниђе везе. Што је ова утакмица важнија од прошле?
Нисмо имали организатора игре и то је то. Лош улазак у меч и после нисмо могли да се извадимо. Кад се дода катастрофално суђење и наш шут споља, боље није могло.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 06-16-2014

(06-16-2014, 08:55 PM)Звездаш link Wrote: Ниђе везе. Што је ова утакмица важнија од прошле?
Нисмо имали организатора игре и то је то. Лош улазак у меч и после нисмо могли да се извадимо. Кад се дода катастрофално суђење и наш шут споља, боље није могло.

Јесте важнија. Да смо их сад добили, имали би психолошку предност и у трећој би скинули гаће.

Како је њима, тако је и нама било данас што се тиче искључених играча.

Нису имали Павловића који им је замена за Милосављевића. Нит Милутинова који им је у стартној постави.
А ми уместо да искористимо тај центарски дефицит, да их Боби сахрани-то нисмо урадили. Безбрадица и Шалић су се ротирали по фауловима, који готово и никад не улазе у игру.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 06-16-2014

Да су нас добили прву, сад би све било готово. Тако да нема разлике.

Поредиш бабе и жабе. Они замену за Павловића имају у Бертансу, то је као да се нама повреди Раденовић, па имаш Тадију и Митровића. Ми такву замену за Нелсона немамо.

Безбрадица и Шалић су улазили да би педери могли да нам напуне центре личним грешкама. Боби би их можа сахранио да га нису изубијали док судије немо посматрају.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Woodoo - 06-16-2014

Павловић гуши Богдановића, сигурно не би убацио оволико поена да су обојица играли.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Red Star Forever - 06-17-2014

Кизо, објаснили ти другари... Сложили смо се одавно да Радоњић није врхунски тренер, али синоћ што рече Звездаш ниђе везе окривити њега за пораз... Суђење катастрофа, гмаз је добио шта је хтео, извршио је довољан притисак да се врате дани крађе и марифетлука јсд-а... Још се погодило да већина играча има лош дан, који сумњам да може да се понови, а при том смо играли без најбољег играча, човека од кога почиње свака акција и који преузима на себе све битне моменте утакмице... Није за поређење улога Павловића и Милутинова са улогом Нелсона код нас... Небо и земља...

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 06-17-2014

Знам да није поређење, али не заборави да они месецима играју без првог плеја Вестермана. Њима је Богдан принудно решење на плеју, понекад ту ускоче Тепић и Дало.

Друго, Свиња је искористила малтене све играче, а ми нисмо увели Ребића на време, да покушамо с њим. Ко је нама резервни плеј?

Могли смо и малог Воју Стојановића.. да не спомињем мени омиљеног Тадију, којег Радоња неће увести до краја финала. Који курац смо их све доводили ако не играју.. и даље мислим да смо ове сезоне јачи него икада, него ће Радоња све да их повуче на дно.. мора да буде врхунски ментор да их све издигне из ових закулисних радњи, и наравно, да зна знање.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Woodoo - 06-17-2014

(06-15-2014, 10:46 PM)Darko link Wrote: Нове прљаве игре: Партизан покушава да преузме судијску организацију!

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=17&nav_id=863221

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Red Star Forever - 06-18-2014

(06-17-2014, 03:35 PM)KizaLion link Wrote: да не спомињем мени омиљеног Тадију, којег Радоња неће увести до краја финала.

Кад већ Киза спомиње Тадију... Зна ли неко прави разлог његовог неиграња? Мислим да је прексиноћ морао да игра, поготово што је његова конкуренција заказала...

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 06-18-2014

Мислим да је пад форме, али сад ће након повреде Раденовића морати да игра.