Delije
Космет српска земља - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Космет српска земља (/showthread.php?tid=16)

Одг: Космет српска земља - KizaLion - 09-27-2011

BORISE USTAŠO!!!!!!!!!

[Image: images?q=tbn:ANd9GcQN0fhx-Ips9or1mH-V-Dr...FNVVd_Y1tg]

Одг: Космет српска земља - UrbanBaby - 09-27-2011

ОКУПАЦИОНИ КФОР ЈЕ ПУЦАО НА СРБЕ ДА УБИЈЕ!? ЗВАНИЧНИ БЕОГРАД ТРАЖИ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ СЛОБОДА КРЕТАЊА КФОР-у И ИГНОРИШЕ СТРАДАЊЕ ВЛАСТИТОГ НАРОДА!!!

Quote:КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Срби који су задобили тешке телесне повреде у данашњим нередима на административном прелазу Јариње тврде да је Кфор отворио ватру на ненаоружане грађане.

Један од повређених, Саша Станојевић изјавио је вечерас да је дошао на Јариње како би дао подшку људима који протестују на овом прелазу на северу Косова, али да је Кфор пуцао на народ.

“Дошли смо да дамо подршку људима на прелазу Јариње, међутим отворили су ватру на нас, голорук народ, користећи бојеву муницију. Мене су погодили на два места у ногу и у пределу груди,…боли мало…осећам се добро,”- рекао је Станојевић.

Небојса Радојчић који је такође повређен данас у нередима на северу Косова објашњава да су војници почели да бацају шок бомбе и отворили ватру након што је један камион довезен на то место.

“Ми смо почели полако да се повлачимо, са стране су изашли амерички војници Кфора узели су камион и одвезли га у базу истеравши претходно возача. Кад су одвезли камион, почели су да пуцају бојевом муницијом по нама,.. ми смо почели да бежимо, користимо заклоне,.. осетио сам само јак бол у нози,”- објаснио је.

Радојчић је рекао да је повреду у пределу груди видео тек када је био у санитетском возилу.

Он је објаснио да су војници Кфора и даље пуцали док су њега преносили до санитетских возила И да је том приликом повређен мом ак који га је носио:

“Чуо сам да су после пуцали и на санитетска возила, али ја од рањавања нисам знао шта се после догађало“, рекао је Радојчић.

Шесторицу тешко повређених Срба у уторак вече је у митровичкој болници обишао министар за Косово и Метохију Горан Богдановић, у пратњи председника општина са севера Косова и начелника косовскомитровичког Округа Раденка Недељковића.

Како су вечерас саопштили, од свих повређених Срба само је још један од њих, који је имао унутрашње крварење, животно угрожен.

У нередима на прелазу Јариње данас је повређено седам Срба и четири војника Кфора.

Одг: Космет српска земља - UrbanBaby - 09-28-2011

http://www.vaseljenska.com/vesti/miting-srba-u-selu-zupce-beograde-ne-ostavljaj-nas/

Quote:- Питали смо председника Србије пре месец дана када смо били код њега, шта ће држава да учини уколико нелегалне шиптарске институције, шиптарска полиција, КФОР и Еулекс оружјем крену на српски народ како би им на силу наметнули независну државу. Одговорио нам је да ће о томе одлучивати ако се и када то деси – рекао је на митингу председник општине Зубин Поток, Славиша Ристић. – Јуче се то десило, КФОР је пуцао на голоруки народ, НАТО војници су пуцали на држављане Републике Србије на делу њене територије који се зове Косово и Метохија. Желимо одговор шта ће држава урадити ако се пуца на њене држављане. Део одговора којим не можемо бити задовољни добили смо синоћ – рекао је Ристић.

- Председник је поручио и нама и КФОР-у да будемо мирни и уздржани. Ми јесмо мирни, пуна два месеца мирно стојимо на барикадама, али нам треба одговор од државе шта ће предузети против оних који не мирују, који оружјем насрћу на Србе да би их убили. Ми не желимо да будемо жртве никакве кандидатуре, па ни кандидатуре наше државе за улазак у Европску унију – рекао је Ристић.

Одг: Космет српска земља - UrbanBaby - 09-29-2011

КФОР СТАВИО БОДЉИКАВУ ЖИЦУ СКОРО НА САМО СРПСКО ГРОБЉЕ- САДА ПРЕТЕ УПОТРЕБОМ СМРТОНОСНЕ СИЛЕ СВАКОМ КО ОБИЛАЗИ ГРОБЉЕ!?  >Sad

Quote:29.08.2011, Кименовине

КФОР је после бруталне акције 27.09.2011 према Србима који су протестовали у Јарињу проширио своју базу и развукао жицу све до православног гробља  које се налази одмах поред самог алтернативног пута.

Обзиром да бране свима да се примакну бази сада угрожаваљу људе да излазе на гробље својим најмилијима. Они прете да ће пуцати на сваког ко се приближи бази а развукли су шицу уз саму ограду са гробљем.

Сада имамо на делу угрожаваље основних људских права и слобода која се промовишу у „демократском друштву“.

Ова војна инвазија на Север Косова и Метохија која има за циљ  терање срба да против своје воље прихвате нелегалне и смопроглашене шиптарске сепаратистичке  институције на територији Државе Србије.

Позивамо све борце за људска права да укажу на то на местима где се расправља о правима Срба у Држави Србији на територији Косова и Метохије.

Одг: Космет српска земља - Red Star Forever - 09-29-2011

Koлико је болно све ово... Немоћни смо, везане нам руке, имамо издајничку власт... Ништа бре не ножемо да урадимо да помогнемо браћи и сестрама на Косову и Метохији! Минимум који можемо у овом моменту је да нас буде много у суботу на коцерту! МОЛИМ ВАС СВЕ, радите на томе да нас буде 15 хиљада на Северу!!! Кумим вас, радите на томе! А за нешто више, ова усрана држава ништа неће урадити... Сами... Мож' само да изгинемо и оставимо олош и издајнике да продају све до краја...

Одг: Космет српска земља - Дебели - 09-29-2011

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/280010/Kfor-blokirao-put-ka-Rudnici-na-100-metara-od-baze

Јел могу и Теразијама слободно да се возе, ако хоће ?

Одг: Космет српска земља - UrbanBaby - 09-29-2011

Шта Амери раде ових дана на Косову? Шире своју базу. Њих не занимају ни ми ни шиптари, ни наши односи. Користе нашу марионетску власт да би проширили своју империју на Балкану. Ето то је цела прича.

Одг: Космет српска земља - Дебели - 09-29-2011

Тачно то урбана бебо. Да смо понудили америма да направе базу, имају део руда на Косову, решили би нам проблем за шиптарима. Јесте да би нам туђа војска била на нашој земљи, али зар сад није тако, и шта сад имамо ?

Одг: Космет српска земља - Rodjak sa Severa - 09-30-2011

Била је туђа војска и 1389 и 1914 и 1941 и шта сад јел треба да скинемо сви гаће?

Траже они сад и место за базу код Панчева јел треба и то да дамо?

ВИШЕ ВОЛИМ СВОЈЕ ГОВНО НЕГО АМЕРИЧКУ ТОРТУ !

Одг: Космет српска земља - Дебели - 09-30-2011

Рођаче, а како ти мислиш да се формално Косово врати у Србију ? Са чиме, како, шта? Руси да нам помогну ? Па они су вечито против свега што нато фашисти раде, па не смеју да им писну. Не могу Руси бити већи Срби од Срба. Не могу наравно, али шта су урадили 1999 ? Као нисмо се бранили, па што би нас они бранили ? Јесте био пијани Јељцин, али да је био Путин, Русија би ратовала са нато ? Би, али сутра. Руси су наша браћа, али политика не зна за то, нажалост. Помажу нам дипломатски. Па где се територија брани дипломатски. Она се брани топовима, војском, коју ми немамо, захваљујући овим пиздама на власти.
На жалост, не видим како у скорије време да се вратимо доле, неће ови говнари још дуго да батале овај регион, а ми немамо са чим да покажемо зубе. А шиптари се множе, и множе, најмлађа нација у Европи, и то је опасност за југ Србије, велика. А где су ови муџоси у Рашкој, шта је са Војводином ? Превише је ово за овако сиромашну и измрцварену Србију, и све ово јако боли, ова немоћ. Ово је најтежи период наше историје, са турцима смо знали како, са бугарима, са аустроугарима, али како бре са овим што бомбардују са 300 км удаљености без војске, и без помоћи.
Наш једини спас можда би био, када би Русија и Кина направиле војни, стратешки савез, па ту да видимо неку нашу шансу, овако...