Delije
Остале трибине - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Остале трибине (/showthread.php?tid=1525)

Одг: Остале трибине - rukometas_bg - 04-30-2013

Не капирам само шта је смешно овде.
Јел сте свесни могућих последица да је овај удар експлодирао међу гробарима?

Одг: Остале трибине - KizaLion - 04-30-2013

Који кретенизам овде?! Нисам ово од вас очекивао браћо.

Да ти ексер прође кроз стомак, уста или око, било би баш смешно јел? Колико год су ми гробари одвратни, на крају крајева већина су Срби и стаћу увек уз њих кад буде требало, него на страни Турака, Усташа или Шиптара

А поклич "Убиј гробара" нсиам никад скандирао иако на нашој трибини неки поводљиви јесу.. то и није мој став.

Одг: Остале трибине - херцеговац - 04-30-2013

Не би се ништа десило.

Да је све набио у какву конзерву или да је имао кошуљицу око пуњења која би била довољна да се створи одређени притисак који би дао кинетичку енергију ексерима-шрапнелима било би смисла причати озбиљније о овоме. Овако је питање шта би се десило и да је опалила. По мени ретард је и могао овако нешто смислити.

Турчин није похађао ЈНА, да је служио знао би основу.

Већ сам горе навео да када су у питању обрезани или православни Срби, својим сматрам оне православне.

Испробај па нам јави дал не би било ништа.

(04-30-2013, 09:47 PM)Звездаш link Wrote: Испробај па нам јави дал не би било ништа.

Није било потребе,
'92-ге остало од ЈНА и џебане и свега осталог.

Да то тако иде имао би шибање сваке хефте на улици.

Кад смо већ на овоме, опасно се носим мишљу да од 10-так патрона направим топовски удар. Ставио бих 10 ексера около. Па да пробамо, терба ми добровољац ?! Big Grin

Једном је оваква иста од ручне израде потпуно разнела столицу на стадиону... па да причамо о јачини.

Не може ништа да ти буде ни кад удар пукне на земљи, ал онда на ЈНА га несрећни ватрогасац узе у руку мислећи да је бакља остаде без прстију.
Да им је ово експлодирало не дај Боже над главама, свашта је могло да буде.

(04-30-2013, 09:52 PM)Звездаш link Wrote: Не може ништа да ти буде ни кад удар пукне на земљи, ал онда на ЈНА га несрећни ватрогасац узе у руку мислећи да је бакља остаде без прстију.
Да им је ово експлодирало не дај Боже над главама, свашта је могло да буде.

Испразнио би енергију на најмекшем дијелу, пошто је љепљено селотепом све ово што видимо и око кога су објепљени ексери би одлетило у једном комаду.

Сама направа је спрдња, проблем је глава у којој се родила идеја.

Хајде да ти верујем, зашто да не. Једино ме грози наум, шта је хтео да постигне, колико зло.

Апсолутно.
Ретард је за посматрање. Смјестити у Лазу, бацити кључ наредних тридесетак година. Дефинитивно сам мишљења да је ово случај за кривичну психијатрију прије него за обичну кривицу.