![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 02-04-2007 Чисто да споменем да смо данашњим поразом од стоке готово сигурно извисили за Улеб куп који доноси Геј лига,а с обзиром на игру и стање у клубу,очекивати титулу и Евролигу је скроз нереално...Стога,након евентуалне текме са Реалом можемо очекивати велику паузу што се тиче КК-а и Европе,али и одласка на текме...Тужно КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - petar-DELIJE024 - 02-04-2007 А преко домаћег купа? КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 02-04-2007 Quote:А преко домаћег купа? Не може преко купа, само преко Гума лиге за УЛЕБ куп и преко титуле за Евролигу. Мислим да је време да се отерају гамад из КК, докле ће више да нам блате клуб !!! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 02-04-2007 Сад ће да издају саопштење да смо покрадени :batine КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 02-04-2007 Куп не доноси ама баш ништа,зато га и освајамо стално,јер се друге екипе не пале толико на то такмичење него темпирају форму за важније трофеј...Јесте лепо узети било који трофеј,али... А ево и изјаве генијалног нам тренера,а одмах потом и Гуровића: Quote:Šakota: "Slabiji smo nego prošle godine" Quote:Gurović: Ne može svako da nosi Zvezdin dres! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 02-05-2007 Шта да човек каже? Водимо девет разлике и боље играмо од Партизана и шта се онда деси? Партизанови играчи ниједним гестом не показују да се предају, не показују да су се уплашили већ настављају да раде зашта су плаћени... Наши играчи? Ваљда их сморило то што ови неће да се предају па допустили серију 15:2 (мислим да је било тако нешто). Дође друго полувреме, а у њему исто. Има се активан резултат, али наши играчи су се већ предали јер они већ тада знају да не могу стићи предност Партизана... Седим ја тако и јадно се осећам... Имамо екипу у коју су уложене паре имамо тренера који је селектор репрезентације и који има каријеру грађену у иностранству, а свестан сам да нема ту срца, да нема воље... Све више сам убеђен у то. Сетио сам се успут и оне утакмице када нас је Кречко водио... Ако ме сећање служи тада су нас Гробари убијали три четвртине, а у последњој смо их добили са 35:15 и победили... Да ли уопште да причамо о играчком кадру тада? Како су тада ти неки момци имали срца, имали муда, а ови данас немају? Није ово проблем само ове утакмице већ низа утакмица у скоријој прошлости... Да ли је до Шакоте који не може да их мотивише, да ли је до њих, да ли до месечевих мена мене искрено не интересује они морају боље, пожртвованије, а не да беже од лопте, да стоје као да чекају аутобус, да Партизанови играчи куцају три пута за редом па макар био крај утакмице... И шта сада да кажемо? Како ствари стоје тешко ћемо видети Европу следеће године, а онда се ја питам где је ту интерес спонзора да остану, где је ту интерес и оно мало играча што вреди да остане? КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Skrimo - 02-05-2007 Не могу да верујем да нас онако лако добију глодари који су два дана пре тога играли продужетке и да су показали да су свежији од нас...страшно.Из године у годину е ово понавља тешим се као ма ово је јадранска али курац тешко да ћемо и у нашој лиги успети било шта више да урадимо.Једноставно не видим да у догледно време може да се деси нешто много позитивно што се тиче кошаркашког клуба,јбг.Стално доводимо неке играче стално правимо неки јак тим и ништа од тога...Гуровић је ту једини неки светли пример добро можда и Драгићевић и ту прича стаје...Центри су нам трагични,први плеј Буркс јбт не може бацање да погоди,промашује отворене шутеве за 3 поена...ја би то лепо све отпустио и почео да градим екипу од нуле и знамо нема шансе ништа да урадимо значајно али бар да знамо да се боре за дрес који носе. Ко што -нисам здрав- рече лепше сам се осећао оне године кад смо се борили за опстанак и кад сам знао да они клинци тад дају све од себе,да се боре него сад кад шатро смо фаворити у свим такмичењима које играмо. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 02-05-2007 Мислим да још увек постоје шансе за пролаз, само несмемо да изгубимо ни један меч до краја. Што није немогуће с обзиром на распоред. Не бих се посебно освртао на синоћну утакмицу стварно ме заболе ... како су играли. Међутим надовезао бих се на вашу причу. Дефинитивно проблем постоји. Шакота иако искусан тренер није најбоље решење за нас. Посебно из разлога што се лишио услуга играча као што су Витковац, Вукосављевић и сл. Верујем да они нису квалитет за Звезду и високе домете, али њихове замене такође нису одговарајуће, чак су много лошије. Ко је нпр. Мирко Ковач? Дечко је ушао у игру и тотално успорио напад, а одбрана нам је због њега била бушна. Улази на + 10 за нас излази из игре на -5 за њих. Очигледно да атмосфера у тиму није добра. Примера ради овај клинац, рус, Громико је одбио да обуче дуксерицу анд1 док је седео на клупи :o Јоровић седео поред њега и није могао да верује да је овај одбио тако нешто. Затим квалитетни, али и повређени играчи долазе у Звезду. Да ли је могуће да не можемо да доведемо некога нормалног, а да је одмах спреман и здрав. (Гуровић, Александров, Јоровић). Да ли је могуће да Шакота стално наређује плеју коју акцију да игра. Оба наша плеја (Марковића не рачунам) немају слободу у игри. Нпр. синоћ Буркс позове једну акцију чим је примио лопту, а Шакота 3-4 секунде касније наређује Бурксу да одигра другачије. Играчи су се већ поставили за прву акцију коју је буркс позвао. То се дешавало на 12 секунди пред краја једне од четвртина. Нагало мењају одлуку и формацију и наравно акцију завршавају без упеха. Поповић није нормалн, Мишановић исто баш нема све козе на броју и када се све сагледа ми и добро пролазимо како би могли. Да није Гуровића вероватно би били убедљиво последњи у свим такмичењима. Узрок за окакву ситуацију у тиму је Шакота који прави нелогичне измене, доводи погрешне играче и врши превелики притисак на њих. Никада нисам био присталица ротације и тога да сви морају да играју. Мислим да је то највећи проблем код нас. Једноставно Шакота одлази! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 02-05-2007 Покушавам да провалим шта се налази у Шакотиној глави али ми никако не иде...Мишановић јуче излепи Перовића 2 пута у 2 напада,а онда га Шакота вади и дотични улази у серију од неких 10 поена. Даље,играчи му шутирају слободна бацања на нивоу кошаркаша из Српске лиге и то не само јуче већ константно од почетка сезоне. Па онда кад год изгуби или су криве судије,или су криви играчи које је сам селектирао. Прави се тим од сезоне до сезоне уместо да се ради на дуже стазе.Да су Хендерсон и О бенон остали 100% бисмо сад имали боље резултате!Уместо тога Буркс одигра добро сваку 5 текму,а овај нови Харлемовац ни не игра...Александров доведен као "бомба" игра на свакој трећој текми по 10 мин...Итд,итд много бих сад могао да ширим тему,али генерално чињеница је да тонемо све дубље и дубље,а нико да заустави катастрофу.Жика мало мало па је излазио пред медије,а ја сада и не знам како нам се зове председник клуба,нити он полаже рачуне нама који за Звезду живимо. Кад Гуровић каже за неке од саиграча да су пичкице онда можемо мислити каква је атмосфера у екипи.Што је најгоре све што он говори је на месту,али изгледа да се нико не осећа,или не жели да се осећа прозваним! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Verbal Kint - 02-06-2007 Људи, треба бити оптимиста. Сада ће наш премудри "менаџмент" да сачини саопштење у којем се најоштрије осуђује понашање играча ,тренера и економа партизана, саобраћајних полицајаца Браничевског округа, државног хидрометеоролошког завода (па кад ће тај снег, све је то завера), затим ће поднети кривичну пријаву против Бурксове жене, и таште (јеби га ташта је, да се разумемо, увек помало крива). Након тих енергичних корака делегација наше управе посетиће ортопедску клинику, где ће покушати да потпишу уговор са неколицином веома талентованих пацијената, и покренути процедуру за враћање грба из 1945 и увођење златне као боје клуба. Ако све ово не донесе сада жељени резултат, десиће се то свакако наредне сезоне. |