Delije
Svaštara - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svaštara (/showthread.php?tid=933)

Одг: Svaštara - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 03-15-2009

Смислио сам ову песму јуче, и мислим када би је запевали на северу да би грмела као ништа. Ритам је као и песма але але ооо, звездо сад' на гол...Оле оле оле, звездо волим те...

Ја волим тебе знај,
И увек бићу ту,
За твоје победе,
Живот ћу да дам.

А једино што желим,
Бори се за дрес,
А када то не радиш,
Ја покажем свој бес.

Але але ооо,звездо сад на гол...Оле оле оле,звездо волим те ...

Одг: Svaštara - Kaja - 03-15-2009

Песма је стварно врх,сматрам да имамо многооо,можда и превише спорих песама!Треба нам нешто брже,нешто што ће подићи и нас и играче!Ја признајем,никад нисам имала талента за писање песама,али сигурна сам да вас има пуно овде који га имају!

Одг: Svaštara - david.v - 03-15-2009

Шта кажете да се за неку од песама употреби мелодија из оне Чолине песме "Ја сам пробао све", одлична је мелодија.
П.С.Озбиљан сам Wink .

Одг: Svaštara - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 03-15-2009

можда би било добро да се за ново смишљене пјесме отвори посебна тема...тј за нове пјесме,мелодије и слично....стварно мислим да има доста креативних људи ...а овдје у сваштари,па има свега и свачега  Wink

Одг: Svaštara - vule - 03-15-2009

Глупо је писати предлоге нових песама,мелодија,парола и разних других идеја на форуму,где свако може да види и прочита,и после уради то пре нас.Ма само и да добије идеју на основу ваших предлога.Ако имате неке идеје и предлоге пошаљите администраторима,модераторима форума приватне поруке.Можда на неки други начин да те идеје,предлози дођу до водећих људи са наше трибине.Било како само не да се пише јавно на форуму.

брате у неку руку си у праву...али зар то онда не иде њима на част и образ...мислим и овако нас копирају...али лијепо изнад сваког текста пише датум и вријеме кад је послан...а ако су толико људи малени и лопови (што већина јесте) нека копирају...
а то да се пошаље администраторима...хм...мислим да људи имају и онако пуно посла још када би свако слао своје приједлоге...али не знам...нека они кажу шта мисле о томе...

Одг: Svaštara - vule - 03-15-2009

(03-15-2009, 02:03 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:брате у неку руку си у праву...али зар то онда не иде њима на част и образ...мислим и овако нас копирају...али лијепо изнад сваког текста пише датум и вријеме кад је послан...а ако су толико људи малени и лопови (шшто већина јесте) нека копирају...
а то да се пошаље администраторима...хм...мислим да људи имају и онако пуно посла још када би свако слао своје приједлоге...али не знам...нека они кажи шта мисле о томе...

Ево ти пример.Неко  на форуму напише одличну идеју за неку паролу где се прозива друга навијачка група.Та група то прочита и спреми одговор на ту нашу прозивку.Ми испадамо смешни.
пример неке идеје за песму.Напишу се речи и на коју мелодију се пева,и например,већ следећи викенд такву песму певају Шанери Шабац(дајем само као пример),само уместо звезда ставе Мачва.

Добро,не мора админима и модераторима да се шаљу приватне поруке.Ваљда знате некога са трибине и директо реците људима на утакмицама.Форум је једно, а трибина је нешто сасвим друго.Ти као Бањалучанин ,идеш са осталима из тог града на утакмице,ви имате контакте са људима из Београда,и тако да се шире информације.

(03-15-2009, 02:22 PM)vule link Wrote:[quote author=ЧИЧА КЕЖУЛТРА link=topic=2632.msg65927#msg65927 date=1237125797]
брате у неку руку си у праву...али зар то онда не иде њима на част и образ...мислим и овако нас копирају...али лијепо изнад сваког текста пише датум и вријеме кад је послан...а ако су толико људи малени и лопови (шшто већина јесте) нека копирају...
а то да се пошаље администраторима...хм...мислим да људи имају и онако пуно посла још када би свако слао своје приједлоге...али не знам...нека они кажи шта мисле о томе...

Ево ти пример.Неко  на форуму напише одличну идеју за неку паролу где се прозива друга навијачка група.Та група то прочита и спреми одговор на ту нашу прозивку.Ми испадамо смешни.
пример неке идеје за песму.Напишу се речи и на коју мелодију се пева,и например,већ следећи викенд такву песму певају Шанери Шабац(дајем само као пример),само уместо звезда ставе Мачва.

Добро,не мора админима и модераторима да се шаљу приватне поруке.Ваљда знате некога са трибине и директо реците људима на утакмицама.Форум је једно, а трибина је нешто сасвим друго.Ти као Бањалучанин ,идеш са осталима из тог града на утакмице,ви имате контакте са људима из Београда,и тако да се шире информације.
[/quote]
да у праву си за ту крађу,али ионако све иједна мања група пјева наше пјесме,ма какви мања и све ткз велике...а сад што никога није срамота због тога...али опет ти кажем они не би могли присвојити себи ту пјесму јер изнад свакога одговора на форуму пише датум и вријеме када је послат...а сад ипак је за пјесму потребно као што ти кажеш познанство са људима јер ипак интернет је једно а трибина нешто  друго...али моја идеја је била нпр ако се већ пишу пјесме у сваштару,па да онда се бар направи посебна тема само за то......али шта са оним људима који не знају никога и који су нпр у иностранству а имају одличне идеје...
не знам,то што ти кажеш је логичан слијед догађаја...али опет...
а за пароле нисам ни мислио да се овдје стављају?!...

Одг: Svaštara - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 03-15-2009

Мислим, ово је само пример, да форум треба затворити јер га читају многи који не требају, ја знам ко али није битно. Админи требају да га затворе, и да могу само чланови да улазе да читају. Ово је ради безбедности,ако то могу тако назвати, и мислим да није лоша идеја. А сада,ако они хоће да се учлане на наш форум и читају шта ми пишемо, онда имају један огроман комплекс...

Одг: Svaštara - david.v - 03-15-2009

Опустите се, ја више нећу писати своје идеје овде, а немојте ни ви остали, заиста нема сврхе Wink .