Delije
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557)

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - HITMAN 47 - 08-16-2010

(08-16-2010, 10:57 AM)Skrimo link Wrote:кад видим које се замене помињу ја сам више за то да истрпимо Кристића. Негде сам видео да Сосу Бабића Звезда хоће,то би можда на неки бум и позитиван шок донело резултате за неко време,али на дуже стазе немамо тренера.

Де се сети Сосе Бабића хаха, дообар је ... кува феноменалан гулаш. А тек код котлића какав је мајстор ... ух!

(08-16-2010, 10:57 AM)Skrimo link Wrote:Дакле или неку тренерчину или оставити човек па шта буде буде,а довести новог тренера само ето као да би било покушавамо нешто је безвезе.

!!!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Mikelandjelo - 08-16-2010

Неопходан нам је тренер. Шанса да Кристић крене са екипом пропуштена је кад је Достана постављен. Сад ми немамо ни времена да истрпимо тренера-почетника ни живаца да истрпимо евентуално још једну сезону без титуле. Сви знамо да хоћемо титулу и мислим да ту нема дилеме да нам треба човјек који ће тргнути ову екипу, поставити ствари на своје мјесто и донијети нам ту титулу.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - CEBEP - 08-16-2010

(08-16-2010, 12:24 PM)NightMare link Wrote:Или врхунски тренер који сам саставља тим или Кристић да остане.

Е видиш зато Муслин не одговара да постане тренер.

(08-16-2010, 12:24 PM)NightMare link Wrote:Уједно, мислим и да је то последња линија одбране која штити Звезду од потпуне пропасти. Ваљда нисам претерао.

Већ сам о овоме писао неколико пута. Звезда је много више од фудбалског клуба и она ће постојати свиђало се то неком или не. Кратко и јасно: ”Све пролази Звезда траје.”

И нема ту пуно бедачења сада. Имамо тим за титулу али немамо тренера као ни уиграност а богами ни играче који пружају 100% својих могућности. Мислим да су разлози за то и више него познати код многих понаособ. Коцкице нису сложене и то је оно што забрињава. А када си у таквој ситуацији, онда психичка нестабилност играча долази до изражаја и изгледа да се проблемима не назире крај. Једна шок терапија у виду тренера, голеада на некој од наредних утакмица као и победе у континуитету обично решавају такве проблеме и постављају ствари на своје место.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Darko - 08-16-2010

Добро је неко приметио да играчи не пружају 100 % својих могућности. Некако прошле године Пижонова Звезда је исто играла слаб фудбал али сви играчи су дисали као један и ја ни у једној утакмици нисам видео да противнички играчи имају већи мотив да победе али ни у једној, чак штавише код напих играча се видела та већа жар за победом. Сада ни тога нема, на спортском плану много лоших потеза је било током лета (мени и дан данас није зашто зашто је остављен Кратко за тренера  ???, но и поред тога изгледа да и тим није баш селектиран како треба. Не знам више, ми навијачи чинимо све што можемо за овај клуб да се врати где му је и реално место на трону али . . .

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Delije Užice - 08-16-2010

Само опуштено. Пуштамо гробаре форе до +7 па онда почињемо да играмо. Да првенство буде занимљиво.  Wink
Сви у Инђију! Ми имамо нашу причу. Резултат је у другом плану.             
Сви играчи пролазе и тренери и чланови управе само Север остаје Звезду
чува нема никад издаје!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Pijanac - 08-16-2010

(08-16-2010, 05:33 PM)Делија Ужице link Wrote:Сви у Инђију! Ми имамо нашу причу. Резултат је у другом плану.

Шта је бре у другом плану?  :o Наше је да одемо у ту Инђију и да на трибини оставимо последњи атом снаге не би ли се Звезда кући вратила са 3 бода, а не да би се сутра по школи курчили како је било до јаја, како је било брутално, како смо набијали комплексе... Пуна ми је више она ствар приучених навијача, који на нету науче две пароле и три фразе, а у стању су да одвале овако нешто! Ми смо бре у служби Звезде, европског великана, и мора све од себе да дамо да се она врати на победнички пут. Све друго је у другом плану!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Darko - 08-16-2010

Тако је Пијанац, апсолутно се слажемо

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Delije Užice - 08-16-2010

Смири се Пијанац. Чему толика нервоза.
Као прво уопште ме не знаш а називаш ме приученим навијачем и враћаш ме у школу из које сам бежао пoчетком деведесетих да бих ишао на текме. Пароле и све остале фразе сам учио на Северу и на прузи Београд-Бар кад нисам ни знао шта је интернет. У вези навијања могу књигу да напишем ал што се тиче игре на терену то остављам тренеру и играчима. Па не могу ја да центрирам уместо Тошића и да дајем голове уместо нападача. Моје је да на сваком месту оправдам да сам навијач најбоље навијачке групе у региону и шире. И кад би везали шест пораза за редом ја ћу и даље бити на Северу и остављати задњи атом снаге. Једноставно, не постоји никаква сила која може да ме одвуче са Севера.
Зато сви у Инђију! Без обзира што смо већ три утакмице без победе на званичним утакмицама. Север је наша прича и ту треба да покажемо да смо најбољи и ако ови манекени на терену то не заслужују.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Вајти - 08-16-2010

Верујем да је хтео да каже да нам сво наше набијање комплекса мало шта вреди ако нам клуб већ х-ту годину заредом не заврши са освојеном титулом, а из Европе испадне у августу.

Ми ћемо своју причу наставити... али уместо бежања у апстраковање бисмо могли да се у потпуности ставимо у функцију бележења резултата нашег клуба. Да наш клуб није то што јесте, тешко да бисмо и ми постали ово што јесмо.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - ORTHODOX.NS - 08-16-2010

када ће те да схватите  :o :o :o... мислим на тренера  и управу да немамо средину терена.... нема ко нападачима да дода лопту...ПОЛА ИГРАЧА ИЗ САДАШЊЕ ПРВЕ ПОСТАВЕ НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ ЗВЕЗДИН ДРЕС... АМАТЕРИ...