![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 01-24-2007 GORAN VESIĆ TUŽIO VUJOŠEVIĆA Član UO Zvezde podneo privatnu tužbu protiv trenera Partizana zbog uvrede Član Upravnog odbora KK Crvena zvezda Goran Vesić juče je podneo privatnu tužbu protiv trenera Partizana Duška Vujoševića! Tužba je očigledno inicirana izjavama stratega crno-belih, datim pre mesec dana, u kojima je optužio neke ljude iz Demokratske stranke da, uz braću Petrović, sabotiraju Partizan. Pri tom je pomenuo i izvesnog Blesića. - Naš klub je van svake stranke, a činjenica je da neki ljudi iz Demokratske stranke, potpomognuti Petrovićem i Petrovićem i raznim Blesićima, ruše ovakav Partizan. Neke stvari se rade planski, počev od "slučaja Pionir", gde imamo potpuno drugačiji tretman od Crvene zvezde - rekao je na konferenciji posle utakmice sa Lotomatikom Vujošević. Ovu informaciju Kuriru je potvrdio i potpredsednik Partizana Đorđe Čolović. - Tačno je da je u klub stigla Vesićeva tužba protiv našeg trenera, ali to je već uobičajeno da pred svaku važnu utakmicu u Evroligi iz Zvezde dobijemo ovakvu čestitku. Teško mi je da shvatim zašto gospodin Vesić reaguje kada ga Vujošević na dotičnoj konferenciji uopšte nije pomenuo. On je govorio o braći Petrović i Blesiću, a verovatno se Vesić prepoznao u celoj priči - rekao je Čolović. Podsetimo, Vesić je već jednom tužio Vujoševića zbog klevete, pošto je trener crno-belih rekao da je Vesić suvlasnik Jadranske lige. Međutim, tada je ročište po privatnoj tužbi funkcionera Košarkaškog kluba Crvena zvezda otkazano jer su učesnici u sporu postigli sporazumni dogovor. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Nesho - 01-24-2007 Па Кизо брате пиши цирилицом :rofl :lol: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Mikelandjelo - 01-25-2007 Ма то су будалаштине, они ће да се гањају по судовима, а Прдизан ће и наредних шездесет година играти Евролигу ... Јебеш то. Доста ми је тих препирки и претњи тужбама. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 01-28-2007 Ево нечега што и није баш у току са тренутним догађањима,али вреди прочитати...Интервју са О Беноном којег се Шакота одрекао исто као и Чеде Витковца... OSTAVIO SRCE UZELI MU DUŠU Leri O'Benon nesuđena zvezdina zvezda ponovo u Beogradu Na kraju sezone su mi rekli da ne računaju na mene. Žao mi je, jer sam se vezao za Beograd. To je grad koji ima dušu - kaže igrač Udina, koji i u Italiji usavršava srpski jezik Dolazak tima iz Udina. Povratak Lerija O'Benona. Ne u Crvenu zvezdu, već samo u Beograd, koji je tek jednu sezonu uživao u njegovom košarkaškom umeću. Za razliku od prvog pompezno najavljenog susreta diplomca čuvenog Lujvil univerziteta sa srpskom prestonicom, ovoga puta tek po koji gost aperitiv bara Hotela "Moskva" u kome je odsela ekspedicija Udina, bez preterane znatiželje osvrnuo se na kolonu visokih momaka, verovatno ni ne znajući da tročlanu tamnoputu grupicu predvodi nesuđena crveno-bela zvezda. - Zdravo! Kako si? - na srpskom jeziku sa kotrljajućim "r" O'Benon daje znak da nije problem da se stavi na raspolaganje "Sportu". Uz još nekoliko naših fraza (za razliku od mnogih sunarodnika koji su isticanje poznavanje srpskog svodili na psovke, O'Benon ni jednom nije rekao "ružnu reč") nastavili smo razgovor. - Kako da zaboravim? Godinu dana sam učio, a ponekad sa fizioterapeutom Udina Jovanom Mihaljčićem obnavljam gradivo. Srpski jezik je trebalo, po ugovoru sa Crvenom zvezdom, da vam bude i u tekućoj godini sredstvo komunikacije sa saigračima... Ipak, odlučili ste se za italijanski... - Teško je reći da li na sreću ili na žalost, jer sam se zaista vezao za Beograd. Ne mogu a kažem da sam baš mnogo proputovao, ali od svega što sam video vaš grad je jedan od najlepših. Ima dušu. Zvezda me više nije htela. Na kraju sezone smo seli da vidimo šta ćemo, pošto sam imao još dve godine ugovor. Rekli su da ne računaju na mene. Usledila je ponuda Udina. Ostalo je poznato. Prilikom predstavljanja na Malom Kalemegdanu imali ste velika očekivanja. Na kraju, ostavili ste sjajan utisak na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća (s neverovatnim zakucavanjem u finalu "iz ledene dvorane") i tek po kojom i minijaturom i preostalim takmičenjima... Malo za jednog od najboljih studenata legendarnog "profesora" Rika Pitina. - Iskreno i ja sam očekivao da budem više vremena na parketu. U tom slučaju bilo bi i više poena. Ne toliko veću minutažu, kolik konstantnu, jer nije lako navići se na "iseckano" vreme od po nekoliko minuta. Zašto ne priznati da sam priželjkivao i titulu, jer smo imali kvalitetne igrače, ali jednostavno, nije bilo hemije. Kada to kažem, ne mislim na relacije sa saigračima van parketa, jer su mi u sjajnom osećanju ostali Vuk (Radivojević), Gurović, koji je veliki čovek i igrač, pa Pero (Antić), već na terenu. Lako je sada prebaciti krivicu na drugog. U par navrata sam razgovarao sa Vizom (Endrju Vizinski), koji je pre mene igrao u Crvenoj zvezdi. Ukratko, bili smo u velikom klubu, u pogrešno vreme. Nije isključeno da budete opet u Pioniru, u "pravo vreme", odnosno da se Udine i Crvena zvezda sretnu u nekoj od narednih faza ULEB kupa... - Voleo bih da opet zaigram u Pioniru. Čoveče, osećaj da iza sebe imate 6, 7 hiljada navijača koji vas sve vreme "nose" je neverovatan. Svestan sam da bi bili "protiv" mene, možda bi poleteo i koji novčić, ali voleo bih da ponovo osetim tu atmosferu, jer nigde nije kao u Beogradu - naglasio je O'Benon. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Mikelandjelo - 01-29-2007 Quote:Ukratko, bili smo u velikom klubu, u pogrešno vreme. Шта рећи на ово ... ![]() И док смо такве терали из Звезде, сад ће да доведу изгледа неког од оних Харлемоваца ... :zbunjen КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Лаф - 01-30-2007 Довели су већ неког Рајса...Него јел има неко да постави текст, наравно питање је колико је све то тачно, о томе да је Буркс ишамарао девојку испред Таш клуба :rofl Видим јутрос у новинама велик наслов, ал нисам извалио које су новине... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - acafcrs - 01-30-2007 Quote:Довели су већ неког Рајса...Него јел има неко да постави текст, наравно питање је колико је све то тачно, о томе да је Буркс ишамарао девојку испред Таш клуба. Видим јутрос у новинама велик наслов, ал нисам извалио које су новине... Глас јавности Буркс претукао невенчану супругу Кристл затекла Антонија у загрљају са малолетницом и штиклом га лупила по глави, па је он "послао" у Хитну помоћ Кошаркаш Црвене звезде Антонио Буркс у ноћи између недеље и понедељка испред клуба Таш буквално је пребио своју невенчану супругу Кристл Лудвиг, са којом има двоје деце, а затим га је привела Интервентна бригада полиције.Будући да му од пре неколико дана друштво у српској престоници прави земљак Ентонио Рајс, "староседелац" Буркс желео је да га упозна са ноћним животом у Београду, који се иначе одмах допадне готово свим страним спортистима без изузетка, па је одлучио да га изведе у клуб "Таш". У једном тренутку, када су Амери већ постали присни с присутним женским друштвом, у клуб је ушла Кристл и затекла Антонија у загрљају са девојком за коју је тешко проценити да ли је пунолетна, каже један од очевидаца. Изнервирана Кристл изула је ципелу и штиклом лупила Антонија по глави, толико да га је расекла. Обливен крвљу, Буркс је побеснео, извео жену из клуба и почео махнито да је удара, да чак тројица присутних момака нису успела да га обуздају. Убрзо су на лице места стигла кола Хитне помоћи за Кристл, односно, Интервентна бригада која је успела да смири Антонија, а затим га и приведе, преноси утиске један од очевидаца, који је желео да остане анониман. Тек придошли Рајс званично је представљен јавности на "малом Калемегдану", а обојица Американаца потом су присуствовали јучерашњем тренингу и понашали се сасвим нормално, као да се ништа није догодило... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 02-02-2007 "Predigra 175. košarkaškog večitog derbija počela je prepiskom dva najpopularnija srpska kluba. Crvena zvezda je obavestila Partizan da je za njegove navijače predviđeno 500 ulaznica za nedeljnu utakmicu dopisom u kojem se između ostalog kaže: - Imajući u vidu nemile događaje sa utakmice ULEB kupa, Crvena zvezda - PAOK, u kojima su kao glavni inicijatori i akteri učestvovali navijači vašeg tima (što je potvrđeno u izveštajima PU za grad Beograd) a koji su naneli veliku sportsku i materijalnu štetu Crvenoj zvezdi, Planom konkretnih mera bezbednosti za navedenu utakmicu, a u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim manifestacijama predvideli smo dolazak navijača gostujućeg tima i za iste obezbedili sektor tribina D. Shodno zakonskim odredbama kapacitet tribine umanjen je za 20 procenata i biće štampano 500 ulaznica. Tim povodom, nudimo vam mogućnost kupovine svih 500 ulaznica (jedinična cena 300,00 dinara) uplatom na žiro racun kluba (BC RED STAR GROUP 265-1100310004075-46). Ukoliko uplatu ne izvršite do petka, 02.februara 2007.godine, u 11:00 časova smatraćemo da navedenu ponudu niste prihvatili. Takođe napominjemo da u tom slučaju prodaje ulaznica za tribinu D neće biti a taj sektor će u toku utakmice ostati prazan. Čelnici Partizana su na dopis večitog rivala odgovorili saopštenjem za javnost koje prenosimo u celini: KK Partizan je primio dopis KK Crvena zvezda je pored našeg kluba dostavljen Upravi policije i Javnom tužilaštvu. U njemu se netačno i uvredljivo iznosi konstatacija da su navijači Partizana glavni inicijatori i akteri incidenata na utakmici ULEB kupa Crvena Zvezda – Paok. Ako je cilj da se ova utakmica što bolje organizuje ne razumemo zbog čega nismo pozvani na uobičajeni sastanak dva kluba i organa bezbednosti. Ljudima u KK Crvena zvezda je poznato da KK Partizan nikada nije kupovao karte za svoje navijače, pa iz tog razloga to ne želimo da učinimo ni ovog puta. Ukoliko ljudi u KK Crvena zvezda smatraju da na utakmici na kojoj su domaćini, treba da budu samo njihovi navijači trebalo bi da to pošteno kažu. Ovakav prilaz ukazuje na nameru da se proizvede sukob između KK Partizan i njegovih navijača. Ako uprava Crvene zvezde zaista želi da omogući navijačima Partizana da prisustvuju ovoj utakmici još uvek imaju vremena da puste karte u slobodnu prodaju za tribinu D." Извињавам се што нисам написао извор... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 02-02-2007 како су само досадни са саопштењима јебем им матер ретардирану! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 02-02-2007 Када се само сетим како је некада било... Њихови Ц и Д, наши А и Б. Када би бар још једном опет било тако... Овако ћемо увек имати тај јадан осећај у стомаку да нешто неваља када год ми дођемо код њих на гостовање или они код нас... Једноставно смета ми и то пуно... Чему ово води? Па дефинитивно томе да ће ускоро бити у хали само Цигани или само Гробари у зависности ко је домаћин, а искрено исерем се на такав кошаркашки дерби... А када се сетим како је почело са оним Даниловићевим просеравањем пре неких 5,6 година и како смо тада мислили да је то нека пролазна фаза и неки хир, а данас јад и беда... Не идемо на Јадранску па нас не качи све ово пуно, али доћиће и та домаћа лига и онда ћемо доживљавати ова филозофска просеравања две управе које очигледно немају паметнија посла него како да сјебу и ово мало кошарке... |