Delije
FKCZ WEB - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: FKCZ WEB (/showthread.php?tid=794)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

FKCZ WEB - Mikelandjelo - 05-16-2007

Одличан нови интро! Похвале за експресно постављање! :ruke

FKCZ WEB - Eribo - 05-16-2007

Quote:Одличан нови интро! Похвале за експресно постављање! :ruke

Само што се неможе ући на страницу. Нема нигде "улазних врата" Smile , бар не код мене .

FKCZ WEB - Mikelandjelo - 05-17-2007

Брајко, идеш на српски ... имаш заставицу доле лево ... Big Grin

FKCZ WEB - slawisha - 05-20-2007

Кики промените ону зелену боју табеле молим вас. :nene Некако одудара од остатка сајта, било би много боље да је уместо ње плава нијанса као у грбу. И да се Звезда издвоји, односно подебља или засени, тако нешто.
И оне сличице када стављате требало би да буду исте величине, а не једна шира а друга мања и сл.
Такође мислим да би уместо 3 ударне вести требало да буде 5, да би се попунио простор који изгледа сиромашно.
И не мислим да би више црвене боје угушило сајт, рецимо сајт Арсенала је сав црвен па је то супер изведено.
Када ће нови садржаји?

FKCZ WEB - kiki - 05-20-2007

Дајте људи да се не понављам, читајте мало - по стоти пут у вези са тим доњим делом испод вести где су сада рекламе. Планирано је да се ту стави нека врста банера која би најављивала неке садржаје на сајту. Рекламе су ту привремено да би се ублажила белина. Не зависи од нас када ће се ти банери појавити.
Већ сам написала и за црвено-зелену табелу. Драганче је то симболички тако "офарбао" као семафор - зелено за "иди" (у плеј оф), црвено за "стоп" (идеш у плеј аут). Сигурно нећемо сад то мењати, поготово што се систем такмичења мења - поново.
Сличице су у 99% случајева потпуно исте. Једино где се јави проблем је код пар фотографија које немају потребну висину (она панорама Маракане, на пример). Скренућу пажњу људима који постављају вести да то некако реше (да напишу нешто испод или тако нешто).
Нови садржаји су планирани, неки ће бити пуштени раније (бар се надам), а неки ће вероватно чекати почетак следеће сезоне како би се то медијски пропратило (тако су тражили и из ФК-а). Управо сада радим на једном од "садржаја" који би светлост дана требало да угледа пред почетак сезоне Big Grin .

FKCZ WEB - Ђоле - 08-13-2007

Једна сугестија - на списку играча нема Филипа Ђорђевића,али су ту Тадеу и Миладиновић...то би требало кориговати.И слажем се са Бокиним предлогом да позадина буде random image,а колико ми се чини за сада је ту само Кастиљо.

FKCZ WEB - kiki - 08-15-2007

Ђорђевић и Станчић нису раније постављени јер нам из клуба нису доставили њихове фотографије (недостаје још Богдановић). То је исправљено. Миладиновић и Тадеи су још увек наши играчи. Додуше на њих се не рачуна. Не знам зашто су они остављени, а Кривокапић, на пример, склоњен.
Ово за подлогу и јесте планирано, али је било неких проблема па то није заживело. Вероватно хоће када дође на ред да се ради и сређује.

FKCZ WEB - HITMAN 47 - 08-27-2007

Видим да је новина на сајту RSS feeds , корисна стварчица . :ruke

Исто тако , добро је што сте садржај поруке , коју корисник прима , свели на најмању могућу меру . Хоћу рећи , само наслов најновије вести и линк до ње на сају !

То све кажем из искуства , јер људи су лењи , прочитају само садржај поруке , 3-4 реченице , тј. сажет садржај вести , а уопште не оду на сајт !!!

Поздрав WEB екипи

FKCZ WEB - kiki - 08-29-2007

Искрено, ја и не знам како то функционише (ја одем на сајт и видим шта има ново Smile ). Али ако кажеш да је добро урађено, сложићу се са тобом Big Grin .
Требало је то да заживи и раније али је Драганче поштено испиздео због свега па је каснило. Иначе, стање у односима клуб-уређивачи сајта (људи из маркетинга, а преко њих и ми) је и даље непромењено - и даље смо невидљиви што је велики проблем и због чега се све јако тешко помера и мења.

FKCZ WEB - milan90 - 09-12-2007

Шта је било са најављеним новим садржајима, сезона је почела а ништа ново? И ако може неки инфо који су то садржаји, да сазнамо пре других преко везе! namigivanje :lol:
Иначе сајт је ок само ми је мало "мртав" било би боље када би било више анимација, (сад ја не знам стручно да објасним али погледајте сајт Манчестера, наравно да ми немамо кинте ни довољно људи(предпоставка) да то буде на том нивоу али са тако неким флеш зајебанцијама.... могло би да изгледа мало "живље").