![]() |
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891) |
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 05-21-2014 Извор: Спортал Quote:Zvezda sve bliže Evroligi, Cibona dobila rok do 10. juna Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 05-29-2014 ![]() Молићу, карту за Подгорицу у једном смеру. Ово послати Човићу на мејл ;D Монтенегро Ерлајнз је јефтинији од Јата, да се не баца у трошкове. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Red Star Forever - 05-30-2014 (05-29-2014, 07:03 PM)KizaLion link Wrote: Молићу, карту за Подгорицу у једном смеру. Ово послати Човићу на мејл ;D Монтенегро Ерлајнз је јефтинији од Јата, да се не баца у трошкове. Брате, нема више ЈАТ-а... Сад имаш Ер Србија ![]() Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 05-31-2014 Сав новац поделити у ФК, ВК, РК, ОК и а у пичку материну ;D Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 06-01-2014 И још једна "лепа вест", дотерали су цара до дувара. Сада град Загреб и поред Динама, стаје уз Цибону: Gradske vlasti Zagreba preuzele su dugove Cibone i tako otvorili vrata klubu da se sledeće sezone takmiči u Evroligi. Cibona je zbog velikih dugova bila pred eliminacijom iz Evrolige i pored činjenice da je na parketu, pobedom u polufinalu ABA lige, izborila pravo učešća u elitnom evropskom takmičenju. Srpski klubovi su sa nestrpljenjem očekivali rasplet u Zagrebu, pošto bi u slučaju da Cibona nije u mogućnosti da nastupi u Evroligi to mesto pripalo Crvenoj zvezdi, dok bi se Partizan našao u kvalifikacijama za Evroligu. Ipak, gradske vlasti Zagreba su reagovale i preuzele dug Cibone prema bankama od 3.8 miliona evra. Pored toga, obezbeđena su i sredstva vredna 1.9 miliona evra koja će biti iskorišćena za podmirivanje duga prema igračima, tako da "cibosi" u novu sezonu ulaze bez dugova. To bi trebalo da im omogući i da reše odnose sa Evroligom, koja je upozorila da neće dozvoliti Zagrepčanima nastup u elitnom evropskom takmičenju ukoliko ne reši svoja dugovanja. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 06-02-2014 ![]() Без икакве жеље да дискутујем о часовима љубави, мислим да нам је овај потез адут за предстојеће утакмице. Сигуран сам, да ће Богдан (иако није спреман за НБА) пожелети да га Мишко одведе у неки други европски клуб. На страну то што је кретен Радоња у продужецима пропустио да маркира Богдановића (обзиром да су остали играчи курац), а овај нас скоро сам сахранио. Тако да, чим покријемо Богдановића (који чува ноге од раније (због продаје) и вероватно неће давати све од себе због сукоба с свињом), имамо бар 25% више шанси него раније. Ако ове сезоне не узмемо ТИТУЛУ, писаћу с Пијанцем докторску дисертацију да смо проклети клуб. : ![]() Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Woodoo - 06-02-2014 Богдан не воли каранфиле ;D ![]() Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 06-08-2014 Данас у 20ч играмо с Мегом. Прошле године смо на познат начин прошли, а сад и можемо да испаднемо. Сви у Пионир! Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 06-11-2014 Mečevi finalne serije igraju se u tri pobede, a Partizan je u Pioniru formalno prvi domaćin u subotu od 20 časova. Naredni mečevi igraju se 16. i 19. juna, a za potencijalne nove duele termini su 21. i 24. jun. Добисмо и данас Мегу, заказано је велико финале са Сточарима. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - херцеговац - 06-14-2014 ![]() Брат Нелсон одговара јединим језиком који стока разумије! Боли овај покушај да нам огаде кошарку. Болесни ум није могао истрпити бољу игру нашег клуба па је повукао играче чиме је директно подигао тензију код својих пулена. Морали су да направе инцидент, једноставно води их толики болесник да не могу издржати воћство нашег клуба. Quote: "Ovo je moje prvo finale. Znao sam da će biti ludo, ali ne ovoliko. Pošto sada znam kako je, u sledećim utakmicama ću biti spreman na sve". Quote:"Trener Partizana Duško Vujošević je izazvao ovakvo ponašanje. Već posle povlačenja ekipe sa terena bilo je jasno da je to direktan poziv na linč. To što smo doživeli večeras, da nas napadaju navijači, da nas napada obezbeđenje, članovi uprave...to nisu doživeli ni Hrvati kada su ovde igrali 1996", rekao je Ristović. http://www.sportske.net/vest/kosarka/direktor-zvezde-okrivio-vujosevica-182995.html |