Delije
Из угла Владе Маузера - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Из угла Владе Маузера (/showthread.php?tid=1853)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Одг: Из угла Владе Маузера - KizaLion - 01-30-2014

Управо. Човић је у ККЦЗ окружен пацерима из бивших управа (Небојша Илић). Човек је малер откако је сео за клупу. Немамо квалитетан скаутинг нити менаџера. Хајде кажимо да у нашој лиги су гепековане судије, довођен Кристијан Голубовић на пету утакмицу ради застрашивања истих, док у АБА лиги имаш и ујаке и словенце, ни то не помаже. Ми од оснивања исте нисмо освојили смрдљиву АБА лигу. Ми ништа не можемо да освојимо!!!

Остаје нам још да чекамо да Свиња умре од последица отказивања бубрега, па да на Калишу осване сунце (титула). Другачији начин не видим. То може бити прекосутра, а може за још 10 година, кад наређају 25 узастопних титула у низу

Одг: Из угла Владе Маузера - 100%anti crnobeli - 01-30-2014

Пијанац, ај ти мени реци које се то паре пореских обвезника троше на КК и које је то јавно предузеће спонзор КК?

Ево ти мала помоћ, Телеком није јавно предузеће  Wink

Одг: Из угла Владе Маузера - Pijanac - 01-30-2014

Одговорићу ти ако ми ти тачно наведеш одакле долазе паре које стварају разлику између Човићевог милиончета и овогодишњег вишемилионслог буџета.  Wink

Одг: Из угла Владе Маузера - rukometas_bg - 01-30-2014

(01-30-2014, 09:34 AM)KizaLion link Wrote: Управо. Човић је у ККЦЗ окружен пацерима из бивших управа (Небојша Илић). Човек је малер откако је сео за клупу. Немамо квалитетан скаутинг нити менаџера. Хајде кажимо да у нашој лиги су гепековане судије, довођен Кристијан Голубовић на пету утакмицу ради застрашивања истих, док у АБА лиги имаш и ујаке и словенце, ни то не помаже. Ми од оснивања исте нисмо освојили смрдљиву АБА лигу. Ми ништа не можемо да освојимо!!!

Остаје нам још да чекамо да Свиња умре од последица отказивања бубрега, па да на Калишу осване сунце (титула). Другачији начин не видим. То може бити прекосутра, а може за још 10 година, кад наређају 25 узастопних титула у низу
И ти брате знаш да одеш у крајност  Big Grin
Илић малер, дај бре Кизо не зајебавај. Не може за две-три године да се окрене нешто што је урушавано преко деценију. Јер наспрам себе имаш систем који је грађен годинама.
Сети се само резултата које су имали тумбаси кад су почињали са ЕЛ, били су топовско месо.

Али то не значи да не треба упућивати конструктивне критике на рачун КК. Човић треба да смири сујету, бави се финансијским делом, а струку препусти неком новом Раши Радовановићу.

А ми титулу узимамо ове године, то не мораш да бринеш. Само што није суштина у томе. Него да треба да се постави систем који ће да ти донесе 10 титула.

Пијанац, ошто си тврдио да добијамо паре из буџета, реци ми само који је то износ, а по могућству и доказ-извор те тврдње, а ја ћу ти рећи окле остатак кад се одбију те твоје буџетске паре и Човићево милионче. Мислим, ти тврдиш да добијамо паре из буџета, ти и докажи.

Рецимо да код мене постоји бојазан да моје паре, као пореског обвезника, завршавају у Човићевом приватном клубу за зафрканцију са црнцима. Ти ту моју бојазан оспораваш. Е сад, ја хоћу да ти, као врсни познавалац спортских прилика, и ово кажем без трунке ироније, мене потпуно разувериш. Дакле, да чујемо. Одакле паре?

Одг: Из угла Владе Маузера - херцеговац - 01-30-2014

Брате,

али ти рече да се троше паре раје Србије, према томе неће кривац да доказује невиност, него ће тужилаштво да доказује кривицу.

Ти си оптужио КК да троши паре пореских, онда изнеси неку чињеницу у прилог томе. Није поента да сто посто анти доказује контра, него да ти докажеш своју тврдњу. Твоја тврдња без доказа, заснована само на твојој бојазни је веома опасна.

Уморан сам више од фрањевачке приче како ФК живи од пара обичног свијета.

(01-29-2014, 10:05 PM)Пијанац link Wrote: Ма не би дозволио никако, пошто изузетно зна посао у КК-у. Ево већ другу годину за редом како доводи о трошку пореских обвезника невероватно скупог црнца, којем у јануару даје педалу и исплаћује га до краја уговора!

Дајте паре да се играмо...

Добро, је л' бојазан или си 100% сигуран пошто је оптужба тешка, јер ја први да сам неко и нешто у овој држави, ћорав динар не би дао из буџета професионалним клубовима, нарочито не онима који имају  велики маркетиншки потенцијал попут нас и гробља?

Што се тиче пара за ККЦЗ:

Телеком А.Д., Лукоил, Комерцијална банка, Хонда, Фриком, Чемпион (технички спонзор), Моторола, Миленијум тим (грађевинарство), Индустрија меса Матијевић, Деним, Чачанска банка, Еуросалон фабрика намештаја, Јубмес банка, Пионир Суботица, Хотел Метропол, Ер Србија, Дом здравља Др Ристић (приватни ДЗ да не буде забуне), Офис шуз (ланац продавница обуће),  Хотел Метропол, Аеродром Никола Тесла А.Д., Дигитал принтинг центар, Дива - фабрика воде, Балкан бет кладионица, Керамика Кањижа, Прва спортска кошаркашка гимназија (Човићево власништво), плус један од финансијера је и привредник Драган Ристић из Москве, захваујући коме смо дисали на шкрге док Човић није ушао у клуб.

Задовољан  ;D

Значи, ове фирме су саставиле буџет од пар (не бих да се фрљам, па да ме опет хватате за једну реч, али најчешће се спомиње 6) милиона евра? Ако је тако, зашто је онда Андреј Вучић у клубу да контролише шта се ради са финансијама?

Херцеговац, у Србији спортски клубови махом живе од народних пара на овај или онај начин. Гробарске приче су злонамерне и немају везе са овим што ја пишем.

Одг: Из угла Владе Маузера - luconi - 01-30-2014

(01-30-2014, 02:16 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Што се тиче пара за ККЦЗ:

Телеком А.Д., Лукоил, Комерцијална банка, Хонда, Фриком, Чемпион (технички спонзор), Моторола, Миленијум тим (грађевинарство), Индустрија меса Матијевић, Деним, Чачанска банка, Еуросалон фабрика намештаја, Јубмес банка, Пионир Суботица, Хотел Метропол, Ер Србија, Дом здравља Др Ристић (приватни ДЗ да не буде забуне), Офис шуз (ланац продавница обуће),  Хотел Метропол, Аеродром Никола Тесла А.Д., Дигитал принтинг центар, Дива - фабрика воде, Балкан бет кладионица, Керамика Кањижа, Прва спортска кошаркашка гимназија (Човићево власништво), плус један од финансијера је и привредник Драган Ристић из Москве, захваујући коме смо дисали на шкрге док Човић није ушао у клуб.

Све мој до мојега!  Smile