![]() |
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693) |
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - KizaLion - 10-01-2011 Управо тако. Мени Пикси Ковачевић не улива никакву енергију. Боље да смо вратили Пуркета из иностранства, бољи је од Калуђеровића дупло. Тај нам не треба јер му треба 5 зицера да да 1 гол. Пурке игра сада у Рудару из Пљеваља и даје голове. Ако неко и даље мисли да је Дарко Лазовић добар играч онда смо ми у курцу увелико. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - херцеговац - 10-01-2011 Факат, Калуђеровић гола није дао у првенству... Мезенга... Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 10-01-2011 На почетку сезоне сам лепо образложио да имамо крајње лимитирани тим, да то чак нису ни играчи, него чисти полутани и да су сви дошли у Црвену Звезду по систему дај шта било. Ова екипа, осим ако држава не одлучи декретом да морамо прваци да будемо, нема ама баш никакве шансе да дође до титуле. Чак ни до другог места. Елем, занима ме само како је уопште селектован да игра фудбал било где онај Петковић што је на левом беку? Тај дечко не зна ништа под милим Богом. Одавно нисам гледао таквог дрвосечу на теренима и заиста сам шокиран да се таквом уопште омогућава да изађе на терен. Тврдим да већина нас који долазимо на утакмице боље би одиграла од њега да се свуче овако неутренирана и без кондиције. Страва и ужас! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Darko - 10-01-2011 (10-01-2011, 09:08 PM)херцеговац link Wrote:Факат, Дупло голо, што би рекао мој ћале, страшно... Пикси Ковачевић је три корака уназад у односу на Исаха, човек не може да се састави од када се вратио у Звезду, Микић капитен Звезде ??? Посед лопте 70 % а лопта иде од голмана до штопера па до бека па до задњег везног па опет позади и тако укруг... Мотивација 0 . Лепо је Ђука говорио месецима уназад ... Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Skrimo - 10-01-2011 Искрено ајд не могу да кажем да сам испратио утакмицу,али мрачите превише. Играли смо ко и протеклих утакмица,имали смо резултат на крају из грешке у 93 минуту примили тај гол,да нисмо примили нико реч не би рекао,овако сад превише мрачите.Раднички има сасвим солидну екипу да се разумемо ово је јако лош резултат,али мислим да смо сви имали унапред у глави нашу победу и кикс комшија,а оно супротно па сад дрвље и камење на све живо,али опет ја не мислим да смо играли боље чак штавише можда и горе против Хајдука,Смедерева...па и Бск-а...Добро је што је пауза да се мало психички дигну,све у свему разочарани смо,али узимамо титулу. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Eribo - 10-01-2011 6 победа за редом - нико ни речи ! Први нерешен "против тамо неких левата" (како код нас се називају све екипе које нису Боша или гроблери) и одмах дрвље и камње, смак света итд. !!! Евандро, Борха, Петковић и Ћосић на клупу. Мићко, Вешовић, Рељић и Вилота на терен. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 10-02-2011 Е браво ти га Ерибо! Сви ћуте док добијамо, а било је елемената за пљување, јер није све било на врхунском нивоу, а онда нам одлична екипа (за ТСЛ услове) откине бод и одмах кукњава... Људи, ајмо мало да будемо реални... Знамо све, и да су ово крш играчи и да управа није обезбедила тренеру квалитетне играче, али шта сад? Да кукамо и кукамо, нема нам вајде... Пунимо трибине и дајмо и даље подршку као синоћ, па неће требати никакви државни декрети како би постали шампиони... Моје мишљење је да не треба тренер ту много да мења тактику, али очигледно да на тренинзима МОРА много више да ради на истој... И да подхитно доведе неког маторог центарфора да учи ових пар дебила, тзв.центарфора да дају гол!!! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 10-02-2011 Ма људи, и док смо добијали то је све било равно катастрофи по игри. Искрено, ниједној од тих победа нисам могао искрено ни да се обрадујем, јер се из авиона видело да је то све на неку силу. Па, ми Лучане нисмо могли људски да победимо. Цело првенство се провлачимо. Негде је морало на мину да се стане, а плашим се да ће их бити још колико хоћете. Нико овде ништа не мрачи, само реално кажем да ми немамо појма! А, ви сад то схватите како хоћете. Нема ниједне израђене акције, нема полетности, чисто незнање код играча... Ужас један гледати! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NightMare - 10-02-2011 Побеђивали или кикснули, играмо буђаво па играмо. Криво ми је једино што и конкуренти нису много бољи али ретко губе бодове. Оно што још више иритира је, по мени, недостатак жеље у игри. Ајде то што не умеју и да истрпимо али кад крену оно, ја теби ти мени а нико да се отвори па све то још успорено, утисак је баш безвезе. Не заслужују овакви навијачи то. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Војник_севера - 10-02-2011 Помаже Бог браћо,треба бити велики и у победама и поразима,тако да увек треба одреаговати тако како доликује ситуацији.Нерешени са Радничким је ок уколико буде смерница за даље и уколико извучемо поуке из свега овога.Не бих се сложио са критикама Просинечког који је чини ми се свестан са каквим играчима располаже.Такође чини ми се да смо за исто ово били неправедни према Пижону који је истом оваквом тактиком успевао да одржи концентрацију екипе.Једна паралела између ове утакмице и утакмице Барселона-Милан заврешена истим сценариом као овај меч јуче.Мана високог поседа лопте је у томе што играчи нису навикнути да се бране,добро се осећају само када је лопта у њиховим ногама.Једноставно Бајковић,а и играчи одбране су деконцентрисани у ситуацијама када морају да се бране,чак то на поједине моменте изгледа панично.Зашто сам узео пример Барселоне,управо због тога зато што Просинечки форсира такав стил игре.Наравно много смо удаљени од такве игре из простог разлога,зато што не трачимо и даље нисмо напредовали по поводом пресинга противничких екипа.Мора то све много боље,не можемо да повежемо више од 3-4 сврсисходна паса.На том плану морамо да напредујемо,мада нисам баш сигуран колико ови наши играчи то могу. Ово је нека моја анализа играча који су играли јуче у нашој постави, Бајковић-сигуран на голу,једноставно не могу ништа да му замерим Микић-труди се,изгара,али некако ми се чини да је то све што може,убацује се,али није претерано продоран и технички поткован Петковић-ван форме,можда има потенцијала,али мораће још много да ради и на плану кондиције,и на плану физичке припреме Ћосић-такође се труди,али чини ми се да у појединим тренутцима доноси лоше одлуке,имао је пар грешака,када се залетео међу 3 противничка играча и изгубио лопту,али за то већ вероватно није сасвим његова кривица пошто уопште слабо трчимо Ади-види се да је играч са доста добрим потенцијалом,можда би му због продорности више одговарала позиција уз леву аут линију,мада нисам га видео на том месту осим у пар утакмица.Као последњи играч,некада ме одушеви,али некада буквално дода лопту противнику у ноге,некако деконцентрисан Каду-труди се,чак мислим да је достигао неки свој ниво,и да не може много боље,мада је поприлично слаб и нејак,али то може надокнадити брзом разменом пасова,али опет то захтева кретање и трчање Евандро-не игра у доброј форми,недостају му решња,мада опет како их и имати,када се колеге из тима не крећу Димитријевић-труди се али је тотално ван форме,мада њему не могу претерано замерити,не греши много,поздан је,али мора то много боље Лазовић-играч који је можда највише показао до сада,неколико добрих потеза,брз је то се види,али контрола лопте ужасна,4 или 5 пута је изгубио лопту зато што је побегла у гол аут,он још није спреман да буде носиоц игре Борха-види се да му више одговара позиција уз десну аут линију,где је добро сарађивао са Нинковим,наиме,пошто му је лева нога слаба,једино решење је убацивање у средину и шут или промена стране,али ако га саиграчи остављају са 2-3 играча,иако је физички спреман нема неке шансе,можда је решење често мењање страна између њега и Лазовића,јел са Петковићем који је ван форме и не убацује се нема шта да тражи Мезенга-човек који има потенцијал,али као што сам раније рекао,он игра када му се игра када је атмосфера врела,не интересују њега мали мечеви под знацима навода Калуђеровић-за нашу лигу ок,промашује много шанси,нападач за тим који ствара много шанси,за своју брзину није ни брз ни окретан.Треба га продати. Ковачевић-доведен као велико појачање,али једноставно игра испод свих очекивања,не може се поредити да Исахом,иако ни Исах није баш претерано квалитетан играч Вешовић-труди се,брз је,али нема технику,у свим мечевима на којима је играо крајње безопасан Мијаиловић-светла тачка,уз Бајковића,увек када је играо,није ме разочарао,радио је оно што треба Вилотић-солидан,али се уклопио у целокупну представу тима Наравоученије,је да МОРАМО да много више радимо,и напредујемо,највише ме брине недостатак жеље.Звезда имајући у виду тактику коју игра мора да кидише на гол,и да јури победе са више голова разлике,јел је могуће да ће се дешавати овакве ствари и у будућности. Напред Звездо! П:С.Рад управе и спортског директора ћу коментарисати на зимској паузи. |