Delije
UEFA Kup - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: UEFA Kup (/showthread.php?tid=783)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

UEFA Kup - Igor_RS - 12-14-2005

Jebote, osecam sjebano skroz. Pa jel moguce u 94. minutu.
Sta smo mi Bogu zgresili pa dam ovo radi, ove sezone nam bas pomera bulju...

Mislim da je vreme da Kovacevic preda kapitensku traku i da leti iz Zvezde. Ljudi sta on radi svaku utakmicu????

10 momaka izgara na terenu i odigra najbolju tekmu ove sezone i on se napravi pametan pa je zajebe, DOKLE!!!!
Citavu tekmu pravi glupe i nepotrebne faulove i gubi lopte.
Kod prvog gola napravio je GLUP faul, a kod drugo JOS GLUPLJI, pa covek je bio 40m od gola na 30 sekundi do kraja i okrenut ka svom golu i on ga rusi, ZASTO BRE,ZASTO!!!!!!!!!!!

Nije fudbal samo besciljno trcanje i besomucno pravljenje (glupih) faulova, nek se bavi nekim drugim sportom.

ZAO MI JE ali stvarno ovih ostalih momaka i Zenge koji su sve dali od sebe i stvarno dobro odigrali i SVAKA IM CAST zato, ali....

Goreg kapitena nikad imali nismo

UEFA Kup - Milos_cz - 12-14-2005

Quote:10 momaka izgara na terenu i odigra najbolju tekmu ove sezone i on se napravi pametan pa je zajebe, DOKLE!!!!
Kod prvog gola napravio je GLUP faul, a kod drugo JOS GLUPLJI, pa covek je bio 40m od gola na 30 sekundi do kraja i okrenut ka svom golu i on ga rusi, ZASTO BRE,ZASTO!!!!!!!!!!!

Nije fudbal samo besciljno trcanje i besomucno pravljenje (glupih) faulova, nek se bavi nekim drugim sportom.
Na primer ultimat fajtom... :nene
Ne treba sad ni na njega svaljivati krivicu i priklati ga kao zrtveno jagnje. Samo sam slusao utakmicu, ali to sto on ne igra inteligentno, ne znaci da je kriv za golove mnogo vise od odbrambenih igraca koji su dozvolili da ti golovi padnu (ja sam samo slusao utakmicu, te je ovo moj utisak).

UEFA Kup - pivara becej - 12-14-2005

ljudi nek me neko probudi iz ovog jebenog sna.

tuga, bol i nista vise!!!!!

UEFA Kup - Dacha od Bosne - 12-14-2005

GLAVU GORE!

Da, ovo je velika bol. Svi smo vjerovali da idemo dalje. Imali smo 2- o. Ali, primili smo ga na samo 10 sec. do kraja. Pa zar je moguce da se ta lopta nije mogla oduvati za tih 10 sec.? Zar se protivnicki igrac nije mogao ometati pa i po cijenu crvenog kartona, prije nego li je izveo onaj faul? Pa tu bi ga barem iznervirali. Pa da smo dobili i dva crvena za ometanje bili bi vrijedni ovog prolaza. Ovako...

poz
Dacha

UEFA Kup - jovicn - 12-14-2005

Kovacevic decko nije kriv on je jednostavno borben i srcan momak ali ne bas inteligentan,dobar je za meceve u kojima protivnickoj ekipi treba deset njegovih gresaka da bi nas kaznili ali u ovakvim utakmicama treba da sedi na klupi.Pa samo se setite koliko puta je danas uzeo loptu i onda krenuo u neki napad onako zabijene glave i istu izgubio,iz toga su jedino proizilazile polukontre francuza.Jednostavno mora da sredi neke stvari u glavi i to je to.

UEFA Kup - slawisha - 12-14-2005

Quote:
Igor_RS Wrote:10 momaka izgara na terenu i odigra najbolju tekmu ove sezone i on se napravi pametan pa je zajebe, DOKLE!!!!

Na primer ultimat fajtom... :nene
Ne treba sad ni na njega svaljivati krivicu i priklati ga kao zrtveno jagnje. Samo sam slusao utakmicu, ali to sto on ne igra inteligentno, ne znaci da je kriv za golove mnogo vise od odbrambenih igraca koji su dozvolili da ti golovi padnu (ja sam samo slusao utakmicu, te je ovo moj utisak).

Ma brate kriv je, oba faula bezveze napravio, ali koga sad boli kurac ko je kriv! U sportu moras da imas i srece, mi je nemamo od 91. , ne znam dokle cemo da placamo za onu titulu!
Najgore od svega je sto dalje ode Bazel, koji nam se provukao na praznoj Marakani, i sad se izvukao ovim golom!

UEFA Kup - fantom - 12-14-2005

Jaooo boze dokle cemo da odplacujemo `91 onaj auto gol i stativu bajerna??? TUGA BRACO TUGA

UEFA Kup - goku - 12-14-2005

Jebem ti zivot sta je ovo?Kakvo sranje....Sreca sto igramo kuci sa Jedinstvom i nema vise.Mogu misliti sta im je sad u glavama.

UEFA Kup - RED GIGANT-BL - 12-14-2005

Ma ljudi ne mogu da vjerujem kako zašto 10 sec. do kraju zar smo toliko prokleti koliko još........... :zbunjen Banjaluka je sva u tugi i plaču al za zvezdu večno navijaću

UEFA Kup - DelijaHH - 12-14-2005

Evo ja se nakon pola sata malo smiri... ako se tako nesto moze reci. Nista, sad, jebiga, ispali smo. Zivot ide dalje. Dva dana to prespavati, preboliti i nastaviti dalje zacrtanim ciljom. Dovesti par pojacanja na zimu (nakon pobjede protiv BP) i onda juris ka tituli, drugo nam ne preostaje.

Inace, nisu Zenga i Draman krivi, sto 10 sek. prije kraja pane gol za Francuze nakon prekida. To nema logike...

Zivjeli!