Delije
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891)

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-25-2014

Ма не и нису, убодеш 5 тројки без промашаја и као није само до тога. Па три дана да шутирају не би то убацили, а да их нису убацили не би се никад вратили у меч. И то нема везе са свињом и његовом тактиком, него је једностанво ушло.
Имали су +11, 5 минута до краја, 2 или 3 мала фаула пре уласка у бонус. Изгубити то је права уметност.

Али теби очигледно туђе говно мирише. Неће никад Симоновић да лупа банане као Павловић зато што не кошта као Павловић, нити Лазић има улогу као Бертанс па да се пореде.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-25-2014

Не мирише ни најмање мени туђе говно, него сам реалан. Довели смо Шилба који је типични баскеташ, не игра одбрану већ трчкара. Који то наш играч игра квалитетну одбрану? Симоновић кошта, а Павловић вероватно не кошта ништа, ил игра за кикирики. Када нама буде Миличић играо за кикирики, јер се намлатио пара, другачије ћемо да причамо.

Ништа, можда је боље да се више дружим с Пијанцем, да сузим број спортова на фудбал и ватерполо. Фудбал пратим цео живот, а у ватерполу се стварно момци боре.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-25-2014

Ни најмање ниси реалан, него нагађаш шта ће бити. Можда буде како кажеш, можда не. Јер ако се подвуче црта, тренутно ствари стоје овако:
- играли смо и ми и они ЕЛ, ми имали победу више у групи, али нам била таква група да то није довољно за пролаз. Они испали из групе ЕЛ, ми гурали до полуфинала ЕК
- узели смо куп, они испали од ФМП-а
- имали смо 4 победе више у јандранској
- испали и ми и они у полуфинали
- тукли смо их два пута

Кошарка је тимски спорт, па се тако и одбрана игра тимски. Ми смо један Уникс спустили на 52 поена, тако да не пије воду прича како не играмо одбрану. Чак шта више, то нам је јачи део тима.
И не знам одакле ти то да Симоновић кошта, а Павловић не кошта ништа.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Red Star Forever - 04-25-2014

Све што је Звездаш навео плус да додам да су капитен Симоновић и Лазић вероватно тренутно међу 5-6 најквалитетнијих одбрамбених играча на овим просторима...

И да још једном сумирам да нам фали знање добијања утакмица које су битне а ми смо фаворити.. Smile  Стручнији од мене и нас треба да кажу да ли се то стиче искуством или се учи од тренера, психолога, маме, тате, шта знам од кога све...

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Eribo - 05-01-2014

Као и обично, када се победи навала коментара! Не можеш да уписес коментар, све заблокира.

Момци су се колико-толико консолидовали, да би извукли веома битну победу. Свака част!!

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Pijanac - 05-01-2014

Могли би да престанете са овим саркастичним коментарима после сваке утакмице. Такав смо народ, рађе кудимо, него што хвалимо. Исто је тако и за фудбал у последњих 6 година, него је вама кошаркашким фанатицима само обруч у глави, па то не видите.  Smile

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 05-01-2014

(05-01-2014, 12:52 PM)Пијанац link Wrote: Могли би да престанете са овим саркастичним коментарима после сваке утакмице. Такав смо народ, рађе кудимо, него што хвалимо. Исто је тако и за фудбал у последњих 6 година, него је вама кошаркашким фанатицима само обруч у глави, па то не видите.  Smile

Не ради се овде да ли се куди или хвали. Ради се о томе да се од ове теме направи конструктивна прича, да се сабере и одузме све што је ваљало или није. Да се тако приступа свему томе, не би било с’времена на време тотално нереалних уписа са негативном конотацијом.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 05-02-2014

Славље Делија и играча после утакмице

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 05-13-2014

Crvena zvezda će morati da isplati Predragu Samardžiskom 185.660 evra, odlučio je Sud za arbitražu FIBA (BAT).

Dug crveno-belih prema Samardžiskom nastao je prošle sezone, kada je makedonski centar došao u beogradski klub iz Lijetuvos Ritasa. BAT je ustanovio da Zvezda na osnovu ugovora duguje Samardžiskom 173.750 evra, plus kamatu od pet odsto, jer dugovanja nisu izmirena od 26. juna prošle godine do sada. Troškovi suđenja koštaće klub sa Malog Kalemegdana dodatnih 11.910 evra.

[Image: samardziski-ritas.jpg]

Sud je u ovom sporu stao na stranu Samardžiskog koji je tvrdio da je Crvena zvezda raskinula ugovor s njim bez osnova i pri tom mu ostala dužna za platu i bonuse. Crveno-beli su ponudili nagodbu i isplatu 103.750 evra u 12 mesečnih rata, ali je makedonski reprezentativac to odbio.

Интересантно, па да поделим с вама

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 05-18-2014

Mladi košarkaši Crvene zvezde pobednici su juniorske Evrolige. Crveno-beli su u finalu, odigranom u Milanu, deklasirali vršnjake iz madridskog Reala sa 55:42 (13:11, 15:13, 16:11, 11:7).

Finale je bilo izjednačeno do finiša prvog poluvremena. Tada je Real prvi put ozbiljnije zapretio i poveo sa 22:17. Usledio je silovit odgovor crveno-belih juniora. U poslednja dva minuta druge četvrtine Rakićević, Stojanović i Aranitović prave seriju od 11:2 za 28:24 na poluvremenu.

[Image: cz-real-nijt.jpg]

Serija je produžena i na početku drugog poluvremena, kada su crveno-beli prvi put stekli dvocifrenu prednost (34:24). Izabranici Slobodana Klipe su, pre svega odličnom odbranom, kontrolisali rezultat, a potom na početku poslednje deonice zadali završni udarac, kada je napravila novu seriju od 9:0, povela sa 53:35 i rešila pitanje pobednika.

Aranitović je sa 15 poena predvodio crveno-bele do trijumfa, a po devet poena postigli su Stojanović i Rakićević. U Realu je raspoložen bio jedino Niang sa 19 poena.

Crvena zvezda je tako ponovila uspeh juniora FMP-a, koji su 2008. i 2009. godine bili pobednici juniorske Evrolige.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=138648#ixzz324EN6lxd