Delije
Слика данашње Србије.. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443)

Одг: Слика данашње Србије.. - Woodoo - 06-09-2010

Мене занима зашто Звездан Терзић није на интерполовој потерници иако су сваки пут кад су га спомињали у медијима то наглашавали. Ко је мутљаги дозволио да побегне? Вероватно исти који су наредили да нашу легенду онако спроводе везаног ко псето. Није био на потерници ни тада, није ни данас.

[Image: clip.jpg]

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 06-10-2010

(06-09-2010, 11:08 PM)Woodoo link Wrote: Мене занима зашто Звездан Терзић није на интерполовој потерници иако су сваки пут кад су га спомињали у медијима то наглашавали. Ко је мутљаги дозволио да побегне? Вероватно исти који су наредили да нашу легенду онако спроводе везаног ко псето. Није био на потерници ни тада, није ни данас.

Наравно!
Читав циркус су направили са Терзићем. Обична фигура који је био слуга фудбалске мафије.
Гробари протестовали против Зеке и Бјеке месецима, написали књигу о свим њиховим мућкама... нико ову двојицу није ни на информативни разговор у МУП позвао, а Џајићу су одмах издали потерницу са Цветковићем и Маринковићем?! :o

:-\

Одг: Слика данашње Србије.. - DRAGANANS - 06-10-2010

(06-10-2010, 01:52 PM)дрвосеча link Wrote: [quote author=Woodoo link=topic=3673.msg79861#msg79861 date=1276124890]
Мене занима зашто Звездан Терзић није на интерполовој потерници иако су сваки пут кад су га спомињали у медијима то наглашавали. Ко је мутљаги дозволио да побегне? Вероватно исти који су наредили да нашу легенду онако спроводе везаног ко псето. Није био на потерници ни тада, није ни данас.

Наравно!
Читав циркус су направили са Терзићем. Обична фигура који је био слуга фудбалске мафије.
Гробари протестовали против Зеке и Бјеке месецима, написали књигу о свим њиховим мућкама... нико ову двојицу није ни на информативни разговор у МУП позвао, а Џајићу су одмах издали потерницу са Цветковићем и Маринковићем?! :o

:-\

[/quote]

И неће док је Дачић шеф милиције.
Багра гробарска.
Бажно да граде халу за ккп.

Одг: Слика данашње Србије.. - Горгонзола - 06-13-2010

Не знам дал је било на телевизији,неким вестима ал рече ми тетка...имам неке родбине тамо...
...каже да су у петак у Шиду били Тадић и јосиповић а повод је неки њихов светац(Антун ваљда)...окићена црква,све у фулу...и да се грицне,попије,''пикник'' фазон...два другара добра стара...
Нема везе...само да је њима лепо...  Wink

>Sad

Одг: Слика данашње Србије.. - Коди ЦЗ - 06-14-2010

Скатолици нам воде земљу, страшно. Ко је бре њих уопште изабрао, да ли се намештају та гласања, да ли масони управљају свим странкама, зар је могуће да милиони гласача дозволе неком ко не навија за Звезду да буде у врху већинске звездашке земље,  шта је са свешћу данашњих људи ??? јер људи јесу звездаши.. а паптизановци нису људи, гробарски скатолици које се продају свима то им је фрањевачки дух оставио укодирано у наслеђе.

[Image: 200px-Frankenstein1970poster.jpg]
јадна је слика наше Србије док је карлоф на власти

малтешки ред...  и циљ специјалног рата..
http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/Analize/2009/latinica/071.html

малтешки крст се налази и у..
симболу РАФ сквадрона британске ваздушне јединице у коју је ове године примљен Принц  Вилијам да буде пилот, по многим тврдњама он  је тај очекивани библијски Антихрист, пали анђео, сад са крилима.

број 22 указује ко је гробарима наместио ову непризнату титулу.
[Image: 22_Squadron_RAF_crest.jpg]  [Image: wills+mason.jpg]

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Prince+William+Prince+Harry+Visit+RAF+Shawbury+CxqADFikH0Hl.jpg

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 06-14-2010

ДОКУМЕНТАРАЦ: ЕЛЕКТРОНСКИ ЛОГОР

Документарни филм "Електронски Логор" говори о садашњици и временима која нам предстоје. Највише пажње је посвећено проблему биометријских електронских личних карти што је пподвала путем које се посредно прихвата нумерација 666 уз личне биометријске податке руке и лица. Због чега су се све Православне цркве у свету огласиле против увођења нових биометријских личних карти, пре свега су била само електронске а овде у Србији су најмодерније био електронске.
На први поглед делује као потпуно невезана ствар са вером? Зашто је око тако малих ствари дошло до стаховитих нереда у Грчкој и неким другим земљама? Како то да је Република Србија наручила најсавременију технологију за израду личних карти, и тако потрошила милионе, а да то још и није било изгласано у скупштини?
Како то да иза личних података стоји главни код 666 (број звери по Откровењу Јовановом-Апокалипси). Шта је то New Agе и ко то шаље и доводи разне невладине организације у нашу земљу? Да ли ће Србија бити слободна земља или електонски концентрациони логор?

Једини недостатак филмова из тог периода је недовољна упућеност у биометрију.

У документарцу говоре:
- Александар Павић, политиколог и суоснивач Удружења Грађана "За живот без жига"
- Архиђакон Радош Младеновић, управник духовног центра Светог Николаја Жичког
- Властимир Ђорђевић, потпредседник Адвокатске коморе Србије
- Његово преосвештенство г. Никанор, Владика банатски
- Слађан Михаљевић, православни публициста
- Оливер Суботић, теолог и информатичар

Хијероглифи или линије, облик који представља суштину није битан, да ли је то 666 или www или II II II (UPC - BAR CODE) или нешто друго то не мења представника тога броја - сатану, дакле што даље од сједињавања - поистовећивања са тим бројем.

1. део

2. део

3. део

4. део

Одг: Слика данашње Србије.. - InsaNe - 06-15-2010

Одем ја јуче код директорице да тражим слободан дан, каже она мисли да неће бити проблем, кад ми треба. Ја кажем 28, за Видовдан. И гле чуда, одједном није сигурна, па ме пошаље код газде... Ја фино одем код ''човека'', објасним му каква је ситуација, да ми треба само 1 слободан дан, да ћу већ у уторак доћи ујутру на посао. Он исто пита кад, ја кажем за Видовдан, хоћу да идем на Космет. И гле опет чуда, каже не могу добити слободан дан, требам им у фирми. Иначе овај месец само ладимо ону ствар, немамо посла, чисто убијамо време тамо... Да бих мало појаснио због чега нисам добио слободно, мислим да зид фирме довољно говори. Наравно то не значи да се нећу ''случајно'' разболети баш у понедељак.

[Image: dsc0031fr.jpg]

Одг: Слика данашње Србије.. - Red Star Forever - 06-15-2010

1. Која је то фирма? Ако је теби фрка, реци нама па да дође неко да склони ову срамоту са зида!!! Како можеш свако јутро да гледаш ову бруку Србије?

2. Шта радиш брате у таквој фирми? Знам, фрка је, нема посла, али мање би ме била срамота да чистим улице него да будем у оваквој фирми...

3. О Боже, шта се све накотило у Србији? Зато нас и стиже казна, за све глупости које овај народ чини!!!

Одг: Слика данашње Србије.. - InsaNe - 06-15-2010

Надам се да си прочитао, из личне сигурности бришем ово.

Одг: Слика данашње Србије.. - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 06-16-2010

Браћо нико да спомене нешто што је толико актуелно и нешто на шта требамо бити поносни...-српску памет и надмоћ !  Wink

Дакле, надам се да пратите суђење др Караџићу...

Ето када је Слобо био суђен, због његовог наступа (на страну све све лоше што је урадио сопственом народу), покренут  је национални понос у нама (никада није ни губљен код правих, али мислим на оно чиме су нас медијски бомбардовали), српска страст и српска памет...када сте видјели само колико је надмоћан у судници тешко да ко није пустио сузу због поноса на то...када видите да један човјек одговара за нешто за шта је унапријед осуђен, и буде онако срчан и инатан, изнад свих, по памети , елоквентности и стилу да сте тек тада увидјели колико Срби имају "оног нечег" у себи и колико иако је свакдашњица на туђој, истина је на нашој страни!...

Онда суђење др Шешељу...исто све...од учења манира,преко ниподиштавања знања "експерата" и упоређивањем знања им са знањем српских средњошколаца, и помињањем поноса потплаћеним бившим војницима ВРС-муслиманске вјероисповјести због заслуга у јуначкој српској војци, па до псовања и "силовања" мозгова у Шевенингенској судници...опет надмоћност, паметистина и инат успркос већ донешеној пресуди...

И сада суђење др Караџићу...(исто на страну све лоше што је урадио за сопствени народ)...али како само човјек мирно води све, прелази са питања на питање елоквентно, учтиво...показује опет надмоћ, памет,интелигенцију....доказује ИСТИНУ...колико је само раскринкао лажи, ја не вјерујем, а колико ће их тек раскринкати...ето ја не памтим када сам погледао неки филм или нешто слично, само слушам и гледам доктора и искрено му се дивим!...служи на понос своме роду...ево сузе ми иду када ово пишем, али то је истина...

пс-мсм да би било добро отворити тему о Хагу, о исказима и снимкама најбољих дјелова суђења, чисто да се има на једном мјесту, па јеб*га најкраћене речено СРПСКА НАДМОЋ! Smile