Delije
FKCZ WEB - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: FKCZ WEB (/showthread.php?tid=794)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

FKCZ WEB - cazzo_FCRS_forever - 04-17-2007

Љутице Богдана није у Србији и ЦГ већ је само у Србији.

ПС:похвала за добровољце али чућете још коју од мене у вези сајта.

FKCZ WEB - UrbanBaby - 04-19-2007

Quote:Покушали смо са плавом са стране (више варијанти) - било је ужасно. Некако, са тегет бојом са стране сајт ми изгледа превише тамно. Ипак, мењање боја је убедљиво најмањи проблем и лако може да се реши. Лично, ја више волим смиреније тонове...
Ok.
А да ли сте пробали да све буде беле боје са црвеним контурама и евентуално неким дискретним црвенкастим сенкама? То би могло да изгледа веома елегантно.

FKCZ WEB - kiki - 04-20-2007

Не, нисмо то пробали. Сигурно има хиљаду комбинација које могу да се испробају, али смо ми, у том тренутку, били задовољни овом. У неком следећем периоду (краћем) нећемо тако драстично мењати дизајн већ ћемо се посветити дорађивању ситница и, пре свега, допуњавању садржаја (ово се посебно на мене односи) и решавању проблема који су се појавили.

FKCZ WEB - slawisha - 04-21-2007

Да ли ће бити постављени резултати по годинама? И шта се још од садржаја има у оптицају ако није тајна.

FKCZ WEB - kiki - 04-21-2007

Онај ко спрема изненађење не жели да га квари унапред објављујући Wink
Оно што могу да кажем је да ће бити мултимедијалног садржаја (wallpaper-i, неке мелодије, сличице за телефоне). Видећемо шта можемо да урадимо по питању видео/аудио материјала (из ближе или даље прошлости). Додуше, не знам да ли би ово последње било доступно свима или само члановима (надам се да ће и то заживети). Надам се да ће за оно прво Драганче ускоро дати знак да може да се диже. То ће се временом, наравно, попуњавати.
Ово ипак излази пред крај сезоне (иако смо ми желели и били спремни за почетак ове полусезоне) па није маркетиншки исплативо испуцати сву муницију.

FKCZ WEB - cazzo_FCRS_forever - 04-21-2007

Кад вас молим немојте више да вршите преносе на овакав начин.

FKCZ WEB - kiki - 04-21-2007

Постоји разлог зашто је ово овако урађено (вероватно по први пут са Маракане). Човек који ради је имао, благо речено, неодложан пут и нисмо стигли да нађемо замену.

FKCZ WEB - DelijaHH - 04-23-2007

Поз свима,

примјетио сам једну грескицу на официјалној страници Црвене звезде.

Погледајте табелу љево: доњи дио не пасе никако. Треба је раставити на плејоф и плејаут.

FKCZ WEB - Васил - 04-23-2007

Поправићемо Smile

FKCZ WEB - kiki - 04-23-2007

То око табеле је чисто наш превид - једноставно смо потпуно заборавили да ће доћи до раздвајања лиге на два дела. Пошто би сада било компликовано и ризично чачкати по бази, само ћемо неким графичким решењима "раздвојити" табелу. То је ипак привремено и само за ову сезону. За следећу ћемо смислити нормално решење.