Delije
UEFA Kup - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: UEFA Kup (/showthread.php?tid=783)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

UEFA Kup - Milos_cz - 12-14-2005

Jebeni Pink, slusam ovaj radio prenos i ovaj kaze faul na 40 metara od gola... I gol. :boks U pm. J**** 2. timu POSLEDNJE EKIPE u francuskom prvenstvu ne mozemo da pariramo pola sata, ej trideset minuta i sacuvamo gol...

Ipak bi nas prolazak na neki uvrnut nacin bio nepravedan prema generacijama iz 90ih. Ti su momci igrali sjajno, a nikada nisu prezimeli. A ovi sada sa par odlicnih igraca i ostalim losim ili prosecnim za malo da prodju...Bedak... Sad

UEFA Kup - jagara - 12-14-2005

Velika steta, ali svaka cast na zalaganju i zelji... Mnogo smo bili bolji, Stazbur sansu nije imao skoro ceo mec...

Nadam se samo da nece poceti pluvanje po kapitenu, napravijo je gresku ali ne treba mu se sada zaboravljati sve sto je radio i sta cini za nas klub! Ne treba niko da mu sad popuje on je sam svestan situacije, i bez obzira sto mu to verovatno nista ne znaci od mene ima podrsku!

Samo hrabro do nove titule....

UEFA Kup - slawisha - 12-14-2005

Za tog debila Zengu nikad nisam i nikad necu reci da je dobar trener!
Koji mu kurac igraju Mudrinic i Djokaj!
Jeste Djokaj dao gol, ali i morao je iz one pozicije, a to sto je zasrao sto puta na tekmi ne sme da se zaboravi! Ubacuje Krivokapica umesto Mladenovica? Pa covece gde ce ti dusa!
Stavlja onu malu crncugu i oba gola smo primili tamo gde je on stajao na drugoj stativi! Dobro kod prvog nije kriv, ali kod drugog mislim da je on kriv!
Ma bezi Zenga u kurac!

UEFA Kup - GoranFinn - 12-14-2005

у 94 минути ... БЕЗ КОМЕНТАРА :o

UEFA Kup - 100%anti crnobeli - 12-14-2005

Пикси Ковачевић је почео да ме нервира последњих неколико утакмица,а сад ме је изнервирао само тако.Еј бре два тотално непотребна фаула је направио,после којих смо примили голове.Још нешто слажем се да је Зенга направио грешку са изменама,али не код Младеновић-Мудринић(иако не подносим Мудринићем),већ код Ђокај-Драман,јер је шиптар одиграо најбољу текму од како је у Звезди,а Драман је тотално смотан,тј слаб и ништа конкретно није могао да учини.

UEFA Kup - Ђоле - 12-14-2005

Ovakav osecaj u stomaku jos nisam doziveo...
Mislim da izmene u sustini nisu mnogo uticale na igru,koliko Zigina povreda...ubedjen sam da je on bio do kraja,da bi izbio onu loptu iz sesnaesterca...
Neverica....tuga....suze....bol

Volim te Zvezdo!

UEFA Kup - Maj 25 - 12-14-2005

Dusha me boli. Srce me boli. Jebem ti zivot. Dodje mi da se obesim.

Shta im koji kurac znachi bod? Dabogda im majke svima pocrkale jebem im mater pedersku

UEFA Kup - ZeNgA - 12-14-2005

Velika greska kod izmjene Djokaj-Draman,ako je vec htio da zamijeni Djokaja trebao je da uvede nekog ko zna sa loptom,ko ce da krade vrijeme,ali ajde dzaba sad traziti krivca.Dobro su odigrali cijelu polusezonu i ovaj remi to ne umanjuje,zao mi je samo zbog gola u 94 minutu koji mi je skratio barem 10 godina zivota.Draze bi mi bilo da smo citavu utakmicu gubili sa 2-3 gola razlike onda se barem ne bih osjecao ovako usrano kao sada.

UEFA Kup - Johnny Blaze - 12-14-2005

A sta covjek radi, ja ne mogu da vjerujem, uvodi klinca balavog od 18 godina koji u svakom jebenom duelu izgubi loptu.
Eeeeeej pa sta je s mozgom ???
Treba da drzi loptu on uvodi Dramanija jeboteeeeee

UEFA Kup - Red Squad Podgorica - 12-14-2005

Quote:Dusha me boli. Srce me boli. Jebem ti zivot. Dodje mi da se obesim.

Shta im koji kurac znachi bod? Dabogda im majke svima pocrkale jebem im mater pedersku

Da se ne ponavljam...isto sam htio da napisem od prvog do poslednjeg slova.

ZASTO????????????? :zbunjen :zbunjen :zbunjen Sad Sad Sad