![]() |
КК ЦЗ 2005/06 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ 2005/06 (/showthread.php?tid=778) |
КК ЦЗ 2005/06 - Hisi - 02-01-2006 Quote:Ако се један од наших тимова пробије у полуфинале, од следеће сезоне имаћемо 2 представника у Евролиги. Odakle ti ta informacija?? КК ЦЗ 2005/06 - Ђоле - 02-01-2006 Ovih dana uveliko bruji po carsiji da KK priprema pojacanje za Super ligu u vidu Kebu Stjuarta.Navodi se da je Zvezda spremna da se odrekne Hendersona da bi se pojacala u reketu. Dobre strane ovoga su: -Kebu je dobar skakac,jedan od naboljih igraca u Italiji gde postize prosecno 17 poena i belezi 11 skokova.Dao bi nam cvrstinu u reketu i bio bi zanimljiv tandem sa Misanovicem. Lose strane: -Odlazak Hendersona znacio bi extremnu minutazu za Jeretina sto je katastrofa.Dalje,taj isti Kebu je nokautirao prosle godine Dragojla da bi potom i sam popio nokaut od Vuka.Hemija u ekipi bi njegovim dolaskom bila ravna nuli!Takodje,to bi verovatno znacilo i manje minuta i za Dragojla i za Raicevica koji nose Zvezdinu igru ove sezone. U svakom slucaju ja sam protiv! ---------------------------------------------------------------------------- Sakota je prihvatio ulogu selektora a u novostima se citira izjava jednog od funkcionera u KSSCG koji kaze da ce se traziti od Sakote da ostavi Zvezdu i da se potpuno posveti repki.Nadajmo se da od toga nema nista... КК ЦЗ 2005/06 - Johnny Blaze - 02-01-2006 Mislim da bi Raicevic imao istu minutazu, on moze da igra 4 a Kebu 5, tad bi konacno mogli zaustaviti onog milojevica smrdljivog КК ЦЗ 2005/06 - bojan - 02-01-2006 Meni se nimalo ne sviđa ideja da Šakota sedi na dve stolice,čak šta više njegovo "alavo" prihvatanje da bude selektor mi govori da diže ruke od ozbiljnog rada u Zvezdi. Molio bih nekog od starijih poznavalaca košarke da me podseti Šakota trenirao onu famoznu generaciju IMT-a sa onim njihovim prvim strelcem lige-kako se zvaše(Slađan,Mlađan,Smrđan...a nije Ljubisav Luković),kad nas ojadiše u kupu ili prvenstvu,elem znam da su me nervirali za medalju. КК ЦЗ 2005/06 - Mikelandjelo - 02-07-2006 Lukoil - Crvena Zvezda 85:82 ... :ruke IDEMO DALJE! IDEMO DALJE! ![]() КК ЦЗ 2005/06 - srbski mozart - 02-08-2006 Bravo momci kako smo ih lagano oduvali...Jebena je atmosfera bila,cak i kad su Bugari poveli samo 1 ili 2 razlike....Da su nam se uspeli odlepiti na 10 razluke u na pocetku kad su imali 12-6,bilo bi muke...Ipak smo imali nekoliko raspolozenih igraca,a Bugari samo znaju da sutiraju trice,to im protiv nas nije dovoljno...Mislim da popravljamo skok,jer je mali Misanovic sve bolji i bolji,a vidjecete da ce do pocetka nase lige P.Antic doci u topovsku formu,pogotovu u skok igri...Juce je GH ponovo bio kljucni covjek nase igre,tako da sam ja protiv njegovog eventualnog otpustanja u korist Kebu Stjuarta.Mislim da ce Antic ipak odraditi svoj deo posla,a Henderson je trenutno ubjedljivo nas najbolji igrac. Sada na Dinamo hrabro,pa sta bude....U prvom mecu nekakvu zalihu od 7-8 poena i onda iznenaditi ih u Moskvi...Lako napisano,tesko ostvarljivo... КК ЦЗ 2005/06 - Sokol - 02-19-2006 Narode jel ime iko sliku Guroviča kad stavlja ruku na uho i pravi se kao da nečuje ![]() Pozdrav. КК ЦЗ 2005/06 - DelijaHH - 02-19-2006 KUP JE NAS!!! ![]() ![]() Jeretin je proglasen ponovo za najboljeg igraca turnira. Ocigledno njega treba pustati igrati kup tekme. namigivanje Zivjeli! ;pivo КК ЦЗ 2005/06 - Бока - 02-23-2006 Saopstenje Ilije Kovacica: "Crvena Zvezda smatra da je Kup Radivoja Koraća protekao u FER I KOREKTNOJ ATMOSFERI BEZ INCIDENATA. Činjenica je da je organizator položio najteži ispit na večitom derbiju sa maksimalnom ocenom, kao i da je tokom četiri dana prikazana igra na evropskom nivou, pa je u interesu DOMAĆE KOŠARKE DA SE NE UMANJUJE VREDNOST ČITAVOG DOGADJAJA. Crvena Zvezda će kao i do sada, sve eventualne nesporazume sa drugim klubovima, ukoliko ih bude, rešavati u direktnoj komunikaciji sa klubovima, u okviru važećih institucija!" Vrhunsko napusavanje. :finger HVALA! ![]() КК ЦЗ 2005/06 - North_Side011 - 02-23-2006 Mislim da svi mogu da ga puse posle osvojenog KUP-a,ova ZVEZDA sa Draganom Sakotom je ona prava koju smo dugo cekali.Ove sezone imamo otvorene karte u svim takmicenjima,mislim da smo ove sezone najblizi tituli koju zeljno iscekujemo.KUP KORACA koji smo glatko uzeli treba ovim momcima i samom Sakoti da ulije totalnu sigurnost i samopouzdanje.Samo neka nastave da rade i slavicemo mi jos dosta toga nadam se ove sezone ;pljuga ...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU... |