Delije
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891)

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-25-2014

Или да Човић, Мали и Весић уплате за "А" лиценцу  :Smile

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 04-25-2014

(04-25-2014, 04:11 PM)Red Star Forever link Wrote: п.с. Север, у евро лигу се може и преко евро купа, није ни то неоствариво... близу смо били, али опет та психологија, недостатак победничког менталитета, шта ли...

Ма брате, знам ја то као што сада можемо да победимо и на том неком турниру који се игра за улазак у Евро Лигу. Ја причам о вероватноћи која је много мања да се на тај начин докопамо Евро Лиге него кроз АБА лигу. О томе се заправо ради...
И још нешто. Не пада ми на памет да тражим оправдање за онакву игру јуче због недоласка навијача. Исто тако сам свестан да су ти исти навијачи направили 11 разлике против Уникса као и добијање Будивељника у Арени. Готово сам сигуран да би Цибона пала у задњих 2 минута и поред оне катастрофалне игре коју смо играли да је било организованог навијања...

Ко је гледао данашњи меч сточара, имао је шта да види. Губили су преко 15 разлике, ал наравно Дукљански ајатолах није паничарио већ је променио тактику, у једном моменту су се вратили и имали у плусу 6 разлике. Па су касније и смањивали и повећавали предност. И даље мислим да су квалитетнији тим од нас, те да су фаворити и ове године из три разлога:
1) Свиња без обзира колика је стока, бољи је тренер од нашег, уједно и психолог и педагог
2) Кад те неко јебе 12 година, онда је тешко прекинути тај низ
3) Бољи и компактнији тим, и поред одласка Кинзија су јаки, поготово што два играча (Павловић и Бертанс) су поједнако опасни и у одбрани и у нападу

Друго је што ја и даље мислим да је бојкот ове лиге оправдан, јер треба форсирати нашу лигу и клубове, проширити утицај у УЛЕБ. Оно што је трагикомично, у финалу неће бити више од 200 гледалаца, кад наши људи ће вероватно карте бацити у ђубре.. а тих карата је око 5000.

[Image: 10308119_10152364213589324_4316477432009126411_n.jpg]

Predsjednik košrakaškog kluba partizan Dragan Todorić izgubio je okladu i odveo je čelnike Cibone na večeru.
- Kladili smo se ako Cibona izgubi ja plaćam večeru, ako Zvezda izgubi onda Todorić plaća večeru. – rekao je predsjednik Cibone Ivica Lovrić. Društvu se ubrzo pridružio i bivši igrač Cibone Josip Sesar.

Пресела је ова вечера Тодорићу..  :Smile

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 04-25-2014

А кога Кизо овде боли курац за твоје виђење сточара?

Овај део форума је посвећен КК Црвена Звезда и не знам шта ту није јасно. Уместо тога, добијамо овде информације преко тебе о тодорићевим вечерама...

Управо тако, да се види како није лепо како се Тоша радује туђој несрећи. Видиш како фрањевци из Загреба и Београда лепо вечерају уз кезове од увета до увета. И данас ће опет, зашто да не. Ако је за утеху, ми бар играмо квалификације!

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-25-2014

(04-25-2014, 08:03 PM)KizaLion link Wrote: Ко је гледао данашњи меч сточара, имао је шта да види. Губили су преко 15 разлике, ал наравно Дукљански ајатолах није паничарио већ је променио тактику, у једном моменту су се вратили и имали у плусу 6 разлике. Па су касније и смањивали и повећавали предност.
Не капирам поенту, шта је то имало да се види? Губили су 16, променили тактику, повели 11 разлике 5 минута пред крај и онда изгубили добијено.
Јел Радоњић требао да учи од свиње или Репеше?

Oд свиње. Да види мирноћу коју је имао. Шта се који курац избезумљивао и нервозу пренео на играче одмах на старту утакмице? Врло је било поучно гледати утакмицу данас. Ништа, у среду је наше несуђено "финале", а сточари су домаћини. Победиће онај ко се више опорави од шока, а то се надам, бићемо ми.

Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-25-2014

Да научи од свиње како се губи добијена утакмица?  ;D
Спрцали су 11 разлике за 5 минута.

Каква црна мирноћа, какви бакрачи. Јел си гледао утакмицу и како су стигли тих 16 разлике? Уболи су 5 тројки за редом, нису могли да промаше и вратили се у утакмицу. Ако су то урадили захваљујући мирној свињи, онда врх. Значи нису стигли тако што су спуштали под кош, пробијали улазима, него тако што су сасули 5 тројки за редом.

Нема шта ми њих да гледамо, имамо довољно својих грешака из којих треба да учимо.
Уосталом и ми смо се у неколико утакмица враћали из мртвих, на крају смо те утакмице добијали. Наш проблем није да се вратимо из мртвих, него да добијамо утакмице где смо фаворити, са тим још не знамо да се носимо.

Нису само тројке у питању. Ја сам видео да се Бертанс буквално лепи за сваког играча, пресингује, покушава да ухвати-украде сваку лопту. Игра ко да није био повређен, чак и боље неко пре. Игра одбрану... да не причам о Павловићевим бананама. Кад ће Симоновић и Лазић тако да играју? Неће никад.

Њима су центри катастрофа, као кад Гагизам прави онај намерни фаул. Код нас је и проблем што ни зицере не убацујемо, већ се Нелсон оклизне, промаши виђену победу. Нисмо фаворити, и то морамо прихватити. Јер ако се ложиш, онда следи разочарење, и  пад, и то болан. Не треба њима Човић сутра да каже "Морате да будете прваци ове године".