Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 09-06-2012

Мишљење је било подељено до тренутка кад није потенцијалних решења, сад се појавила ова са Џајићем и доћи ће до промена ако га ослободе оптужби.
Кажеш нико није дебил да мисли да ће Џаја направити чудо до краја сезоне, али веруј ми да има мноштво таквих, који мисле да је довољно само Лукић да се склони па да нам сване. А Џаја ако не доведе праве људе и не добије паре од државе, не да неће до краја сезоне да направи чудо, него ћемо да наставимо да тонемо.
Мене занима прво да видимо његову екипу. Црно нам се пише ако ће Вучић да нам бира кадар, поготово кадар задужен за спортска питања. То мора да буде на Џајићу, а не да нам Стојадиновић буде спортски директор зато што су се Вучић и он пре пар година тако договорили у Барселони док су другарски пили кафицу. Још ако нам постави Анђуса за потпарола одмах да правимо журку.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Rodjak sa Severa - 09-06-2012

(09-06-2012, 08:18 AM)luconi link Wrote: Просто је као пасуљ, ако не подржаваш џају онда подржаваш лукића јер треће опције нема,...  

Има и трећа опција веома непопуларна готово јерес. Опција која не одговара појединцима свих структура  а који се користе од Звезде укључујући и политичаре којима Клуб служи у маркетиншке сврхе и писање нових пасуса у празној биографији.
И у тој опцији би било места за Џају и то на позицији коју он и највише жели !
Свестан да у оваквим условима пословања и свега осталог не може НИШТА да помогне и конкретно уради у борби са олошима који су се запатили у и око клуба.
Може само да се "залаже" а тешко да ће нешто остварити.

Трећа опција је идентична оној у којој улогу има нпр. Ули Хенес.

http://www.fcbayern.telekom.de/en/company/company/organe/index.php

Мислим да на овако нешто треба да се угледамо и ПРИВАТИЗУЈЕМО идентично а не на неке шпанске цикетане и социјалне приче јер

"Заједничка кобила у блату лежи"

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - acafcrs - 09-06-2012

(09-05-2012, 05:32 PM)Звездаш link Wrote: [quote author=acafcrs link=topic=4148.msg98865#msg98865 date=1346855883]
а колико ја знам на рачуну је оставио милион евра.
Није баш тако.
Код Џаје се кренуло са уговорима 50:50, од њега је кренуо и финансијски суноврат, а онда нам је Мишковић са својим марионетама јебао кеву.

[/quote]

Колико новца је остало на рачуну нема никакве везе са тим како су потписивани уговори. Као што сам и рекао мени је у глави та информација (стара је колико и Џајин одлазак из Звезде), не мора да значи да је 100% тачна.

Разлог за тако потписане уговоре је двојак, Звезда се брани од евентуалних промашаја приликом куповине јер се на тај начин играчи купују јефтиније, а други је то што и мали клубови знају за јадац и покушавају да зараде мало више. Твој пример 50:50 је пример Жигића и Ћаласана. Требало би знати да је приликом довођења Жигића доведен висок играч који није играо са неким великим успехом пре тога. Уговор је потписан на четири године при чему прве две године Звезда није имала никакве обавезе према Жигићу, све је плаћао Ћаласан, плате, премије. Жигић је на крају отишао за велике паре и ми смо доста ту калирали, али треба знати да од 100 тако купљених играча највише петорица (и то је много) постану играчи које можеш да продаш за неке веће паре. Ја не мислим да је то био толико лош потез.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - luconi - 09-06-2012

(09-06-2012, 08:42 AM)Звездаш link Wrote: Још ако нам постави Анђуса за потпарола одмах да правимо журку.
  ;D

Како ствари стоје добиће он и паре од државе, има сада вучића(какав год да је он)воли звезду видно...

(09-06-2012, 08:52 AM)Рођак са Севера link Wrote: Трећа опција је идентична оној у којој улогу има нпр. Ули Хенес.

http://www.fcbayern.telekom.de/en/company/company/organe/index.php

Мислим да на овако нешто треба да се угледамо и ПРИВАТИЗУЈЕМО идентично а не на неке шпанске цикетане и социјалне приче јер

"Заједничка кобила у блату лежи"

Ја сам онда за ову трећу опцију која је у овом моменту нереална, што ми не би смо били фкцрвеназвезда.епс.рс  Smile, и онако можда данас шкундрић постаје нови директор епса, тако да би могли за почетак да добијемо спонзора, није ред да кеширају стоку...

(09-06-2012, 09:14 AM)acafcrs link Wrote: [quote author=Звездаш link=topic=4148.msg98866#msg98866 date=1346866327]
[quote author=acafcrs link=topic=4148.msg98865#msg98865 date=1346855883]
а колико ја знам на рачуну је оставио милион евра.
Није баш тако.
Код Џаје се кренуло са уговорима 50:50, од њега је кренуо и финансијски суноврат, а онда нам је Мишковић са својим марионетама јебао кеву.

[/quote]

Колико новца је остало на рачуну нема никакве везе са тим како су потписивани уговори. Као што сам и рекао мени је у глави та информација (стара је колико и Џајин одлазак из Звезде), не мора да значи да је 100% тачна.

Разлог за тако потписане уговоре је двојак, Звезда се брани од евентуалних промашаја приликом куповине јер се на тај начин играчи купују јефтиније, а други је то што и мали клубови знају за јадац и покушавају да зараде мало више. Твој пример 50:50 је пример Жигића и Ћаласана. Требало би знати да је приликом довођења Жигића доведен висок играч који није играо са неким великим успехом пре тога. Уговор је потписан на четири године при чему прве две године Звезда није имала никакве обавезе према Жигићу, све је плаћао Ћаласан, плате, премије. Жигић је на крају отишао за велике паре и ми смо доста ту калирали, али треба знати да од 100 тако купљених играча највише петорица (и то је много) постану играчи које можеш да продаш за неке веће паре. Ја не мислим да је то био толико лош потез.

[/quote]
Џаја кад је отишао Звезда је била у минусу. Није била у минусу ако се не рачуна велики кредит који су узели, са лоповском каматом, по којој смо само на име камате плаћали око милион евра годишње.
А што се тиче уговора није само Жигић, од свих играча добрих играча тад, масни проценти су ишли менаџерима, иако су ти момци били наша деца.

(09-06-2012, 09:25 AM)luconi link Wrote: [quote author=Звездаш link=topic=4148.msg98872#msg98872 date=1346920978]
Још ако нам постави Анђуса за потпарола одмах да правимо журку.
  ;D

Како ствари стоје добиће он и паре од државе, има сада вучића(какав год да је он)воли звезду видно...
[/quote]
Ма далеко му лепа кућа. Гњида је од човека.
Са неким новинаром попут њега је у једној емисији на оној њиховој телевизији испрозивао Џајића како он није ништа заслужан за `91. Како он није доводио играче, ништа, него су то све радили други, а он је присвојио за себе све заслуге. Кад му је после тога Џаја дошао у госте, није му излазио из дупета.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 09-06-2012

Некад не морам ништа да напишем као одговор... Јер је ту Звездаш  Wink А некад не мора ништа ни да пишем, јер брат Рођа обајшњава врло сликовито оно што можда некад и ја помислим  ;D

Ми смо као народ склони тим варијантама, или један или други, издаја/продаја или рат, слобода или смрт... Е па због таквих ставова од једног од најбројнијих европских народа, дођосмо до малтене једног од мањих на Балкану... Морамо да тражимо средње решење, оно које је најбоље по нас... У овом конкретном случају, најбоље по клуб, тако да брате luconi, лоше размишљаш кад кажеш ако ниси за Џају онда си за Лукића... Аууу брате, па има ли један нормалан циганин да није за Џају??! Није проблем у Џаји и Лукићу, проблем је у томе што нема пара... И управо ова прича у неколико претходних уписа је оно што је наша реалност... Џаја није мађионичар, ми би сви волели да се он врати, али мора да дође и неко ко ће да уложи НОВАЦ у Звезду, иначе ће бити суочен са истим проблемима као и Лукић...

Споменуо је acafcrs и то да Џаја није оставио дуг... ма није ни то поређење на месту у односу на Лукића... Џаја је имао европску Звезду, милионе од продатих најбољих играча на свету, од тога се живело скоро деценију... Па су још неко време у свим српским земљама расли таленти које је доводио и касније као зреле играче продавао... А Лукић? Преузео клуб са неколико десетина милиона у минусу, клуб у који скоро ниједан озбиљан играч није хтео да дође, клуб који су клинци од 15-16 година уцењивали да би дошли у исти... Клуб који су малтене чистачице и косачи водили, јер је банда која га је уништила побегла главом без обзира... А онда заједно са ентузијастима из маркетинга и северне трибине вратио публику на стадион... Бар за тај потез заслужује једно велико хвала! Због свега тога нису за поређење позиције ове двојице...

И опет, нисам Лукићев фан, не браним га, шта више, пуно тога имам да му замерим, само кажем да будемо реални и да сагледамо ствари онако какве заиста јесу...

А Анђуса молим вас немојте да спомињете... Ако би тај човек после свега имао обзира да се појави на стадиону у некој функцији, доказао би оно што смо одавно констатовали а неки од вас и документовали... Човек је гузица једна велика!!! А као смео би уопште и да се појави... јајара!!!

(09-06-2012, 01:15 PM)Red Star Forever link Wrote: Аууу брате, па има ли један нормалан циганин да није за Џају??!

Не ради се овде о онима који нису за џају, већ о онима што јесу за њега али ајде сачекај још мало лукића, ајде немој сад да га мењамо, није сад тренутак, сачекајмо још мало са прозивкама... Ја имам просто питање, зашто тај Лукић има код неких људи са трибине толики кредит да га трпимо оволико дуго???

Трпи се зато што неће нико други, били су избори, видели смо навалу кандидата. Неће нико да дође и води нешто од чега не може да профитира, нити ће неко да улаже паре у нешто што није његово, а при томе је под ненормалним притиском.
Није хтео ни Џајић, док се не оконча процес и то је рекао у више наврата. Кад се заврши суђење, видећемо све шта и како. Сам Лукић је говорио да ће да се склони чим се појави неко способнији, нико се није појавио, сам је рекао да ће да се склони ако дође Џаја.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 09-06-2012

(09-06-2012, 09:34 PM)Звездаш link Wrote: Трпи се зато што неће нико други, били су избори, видели смо навалу кандидата. Неће нико да дође и води нешто од чега не може да профитира, нити ће неко да улаже паре у нешто што није његово, а при томе је под ненормалним притиском.
Није хтео ни Џајић, док се не оконча процес и то је рекао у више наврата. Кад се заврши суђење, видећемо све шта и како. Сам Лукић је говорио да ће да се склони чим се појави неко способнији, нико се није појавио, сам је рекао да ће да се склони ако дође Џаја.

Пусти ту чупри, нисмо дијеца. Биће јако тешко и ако Џајић дође и сигурно неће бити мед и млијеко, али Звезди треба неко ко има име и ауторитет.

Изгледа да Мићко иде за четири милке, биће мало растерећенији клуб што се финансија тиче у наредном периоду.