![]() |
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693) |
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 09-05-2011 Већ је дакле написано од стране пар људи, али сутрадан после утакмице ухватих негде сос и гостовање неког из судијске комисије са све снимцима са уефа-них предавања о ситуацији истоветној као у Смедереву... Човека погађа лопта у руку на гол линији и судија исправно поступа несвирајјући пенал! Како, зашто? Па зато што није намерно, није подигао руку како би њом бранио гол, рука му се природно креће, не иде ка лопти, него од лопте, он иде телом ка противнику итд итд... Дакле, јасно је све! Мени само није јасно зашто је већина одавде, ко да навијају за неки други клуб, а и без потребног знања о томе, одмах осула паљбу по начину на који смо победили ??? Размислите мало пре него што БИЛО ШТА НАПИШЕТЕ убудуће! Сами себе саплићемо... И као што рече Никола подлежемо причи коју неки други са свих страна покушавају да провуку... И као што рече Ултра ПГ, Суботица ништа, то је ок, али зато у поднаслову о Смедереву прича о непостојећем пеналу... Да ли ће неко да се извини због тога? Ма заболе их баш... Званични орган је донео одлуку да пенала није било, али заболе баш новинара који је рекао да јесте за то! Ајд ми лепо да дођемо у великом броју на Маракану у суботу, да победимо, да славимо, да бодримо тим свих 90 минута... А то да ли је био пенал или није, из ове две-три стране закључак је да мало људи овде има појма о томе!!! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 09-05-2011 (09-05-2011, 10:54 AM)Red Star Forever link Wrote:Мени само није јасно зашто је већина одавде, ко да навијају за неки други клуб Брате, шта вам ово значи? Јел треба да почнемо и међусобно издајницима да се називамо ако нам се размишљања размимоилазе? Или можда ја треба да се направим ''паметан'' па да питам да ли навијам за исти клуб са онима који купе манире од неких других, па ко плачипичке кукају по судијама свако коло? Чему то води? ??? Даље, свако тумачи туђе поруке како му се прохте и комантарише како њему одговара! Ја сам поставио испод снимка конкретно питање, које понављам: ''Каква би реакција била на овом форуму да се ИДЕНТИЧНА ситуација десила у супарнучком казненом простору?'' Да ли би тада довољно добро било образложење о новим правилима УЕФА или о (не)намерном игрању руком? Ево одмах и конкретног одговора! Би ђокицу! Ја сам целим тим снимком хтео причу на овом форуму да склоним са суђења и осталих споредних ствари, касније сам предложио и да направимо експеримент тему која би за циљ имала да једног дана са тим дефинитивно престанемо. Е о томе, РСФ брате, ми треба да се договоримо, а не да ми се позиваш на одлуке судијског одбора, истог оног који си пљувао пре 3 недеље и који ћеш поново пљувати колико за недељу - две. Наравно све то нећемо на овом месту! Кад већ споменух судијски одбор, много су ми се они нешто профинили! То све ми нешто подгрева наду да је дошло време... : ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - InsaNe - 09-05-2011 Ајмо људи овако, да се не глупирамо више, свађамо се сад кад нам је то најмање потребно. Него ви лепо отворите ту тему, не због Смедерева, него због нашег целокупног фудбала. Ко зна, можда на крају то са овог форума оде у ширу јавност, па се нешто промени. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Red Star Forever - 09-06-2011 Tема је наш клуб у овој сезони, па је и тај "пенал" саставни део ове теме... Тај судијски одбор нисам пљувао пре недељу-две, три, небитно када, јер је исти рекао да је судија погрешио у Суботици... Друга је ствар што тај судијски одбор ни код нас па ни другде у свету не може да због судијских грешака поништава утакмице и тражи одигравање нових... Ти кажеш да је поента да би наша реакција да се то десило у комшилуку или против нас била другачија... Па била би, али кад би добио образложење покрио би се ушима и ћутао, јер би скапирао да не знам фудбалска правила! То је одговор на твоје питање... А поента мог писања је да сви ми, па и ја и ти, и сви остали форумаши не трчимо пред руду и оцењујемо неке ситуације о којима немамо ни милиграм (са)знања! А многи су се надметали у томе кога је већа срамота што на "тај начин" побеђујемо... Ма иди бегај... Дакле, нико није издајник, нико не купи манире од оних, нико није плачипичка итд. ... Само су неки магарци, је трче пред руду ;D А на крају, ја вас не разумем... Хоћемо титулу, јел да? Сад или никад? Толики притисак, толика тензија, толико морање пред играчима, тренером и управом, а толико фактора у нашем фудбалу је против нас! Од челних људи фсс-а, па преко гомиле филијала оних који су нам највећи противници, а ви се ухватите за један назови "сумњив детаљ у нашу корист", први пут на нашој утакмици од ко зна када, и одмах сте сви толико поштени и фини да не желите "такве победе"... Јел ме ви зајебавате? Чиме се бре бавите сви ви? Све неке поштењачине, "финци" јеботе... Ја разумем да нећете титуле на начин као што их добијају комшије, али ако неко на свакој утакмици има сумњиве ситуације, а неко други једну у 10 утакмица, какво је то поређење? И чему то? Чега се бојите? Усрали сте се да не освојимо неки трофеј па нећете знати како да се понашате? Навикли сте да тугујете? Е па неки од нас нису, јер памтимо много лепше и боље дане и желимо да што пре до њих дође!!! п.с. На крају, већину титула 90-их, као и оне у првој декади 21-ог века комшије су освојиле на муфте... И сами сте/смо милион пута писали о томе... И? За 20 година ће као неко да се сећа тога?! Ма какви, пишу се бројке и трофеји... Не кажем да ми треба да вратимо разлику у броју трофеја на начин на који су и они то радили... Али ни скроз чисто и поштено, без иједне мрље, сигурно не можемо! Бар не у овој консталацији снага на свим пољима у Србији! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NightMare - 09-06-2011 Изгледа као ''скретање са теме'' али да приметим да смо добили пријатељски меч (хуманитарног карактера) против Динама из Панчева: http://www.crvenazvezdafk.com/dinamo-pancevo-crvena-zvezda-0-6-0-2-4693-c2-content.htm Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Darko - 09-21-2011 Провукли смо се у Лучанима кроз иглене уши ... ![]() ![]() Готиван лик овај Борха ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - delije-lipljan - 09-22-2011 http://www.crvenazvezdafk.com/bitka-za-bebe-na-marakani-4759-c1-content.htm ЗА НАШ ПОДМЛАДАК!ЗА НАШУ БУДУЋНОСТ! Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Понос града - 09-22-2011 Ваљало би отворити и посебну тему за овај меч. ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Eribo - 09-25-2011 Добро одрађена недеља. Јесте, увек може и треба боље. Све више готивим Ка-кадуа ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - KocoBo-Cp6uja - 09-25-2011 Бајковић и његово дриблање.Ајде у Чачку на 3:0,ал данас у Кули при 0:0 могло нас је скупо коштати,срећа па још тренери не скрећу довољно пажњу својим играчима на његове лажњаке,иначе ??? Ли ади и Димитријевић данас одлични,Каду гол,још да има мало више снаге и висине био би врх играч ! |