Delije
Ja te volim Srbijo... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023)

Одг: Ja te volim Srbijo... - Источник - 09-02-2009

Слабо ти знаш о Православној вери онда. Ја не кажем да требамо да будемо расисти, али треба да будемо расно свесни. Вера, нација и раса су Богом дате. Ко си ти да оспориш то?

Одг: Ja te volim Srbijo... - Red Star Forever - 09-02-2009

(09-02-2009, 08:19 PM)Источник link Wrote: Слабо ти знаш о Православној вери онда. Ја не кажем да требамо да будемо расисти, али треба да будемо расно свесни. Вера, нација и раса су Богом дате. Ко си ти да оспориш то?

Где ти живиш? Јеси отишао једном у животу у цркву? Ако јеси, а пре би рекао да ниси, приупитај мало свог свештеника о својој вери... Јел ти знаш да у Африци живи добар проценат Православних црнаца? Ти си у једној реченици демантовао самог себе, те кажеш да не треба да будемо расисти али треба да будемо расисти, а у претходном посту си расиста... Јел знаш ти уопште шта си? Није срамота не знати, бити необразован... Али јесте срамота ширити незнање и неверу... Бог ти даје живот и даје ти љубав према ближњима и свим људима, а не даје ти "мржњу и свест о својој раси"...  Ово под наводницима је ђаволска ствар... Јеси прочитао када Библију? Е мој дечко, а ти некоме причаш да не зна о својој вери... Престани да просипаш мржњу и расизам, још једном ти понављам, то нема везе ни са чим у Србији па ни са Делијама... Питаш ко сам ја и људи са овог сајта? Ми смо православци, а ко си ти? Не шири ђаволске мисли и работе, није им овде место!!! Као ни теби, очигледно!!!

Предложен си за забрану на месец дана, па размисли о свему... Бог је велики па ће ти опростити... Ја већ јесам, јер немам права да те проглашавам оваквим и онаквим, али мора и да се зна ред у кући... Дошао си у нашу кућу и не поштујеш кућни ред и бахато се понашаш... То није лепо...

Одг: Ja te volim Srbijo... - Kapetan Kuka - 09-02-2009

(09-02-2009, 08:54 PM)Red Star Forever link Wrote: [quote author=Источник link=topic=2785.msg70271#msg70271 date=1251922795]
Слабо ти знаш о Православној вери онда. Ја не кажем да требамо да будемо расисти, али треба да будемо расно свесни. Вера, нација и раса су Богом дате. Ко си ти да оспориш то?

Где ти живиш? Јеси отишао једном у животу у цркву? Ако јеси, а пре би рекао да ниси, приупитај мало свог свештеника о својој вери... Јел ти знаш да у Африци живи добар проценат Православних црнаца? Ти си у једној реченици демантовао самог себе, те кажеш да не треба да будемо расисти али треба да будемо расисти, а у претходном посту си расиста... Јел знаш ти уопште шта си? Није срамота не знати, бити необразован... Али јесте срамота ширити незнање и неверу... Бог ти даје живот и даје ти љубав према ближњима и свим људима, а не даје ти "мржњу и свест о својој раси"...  Ово под наводницима је ђаволска ствар... Јеси прочитао када Библију? Е мој дечко, а ти некоме причаш да не зна о својој вери... Престани да просипаш мржњу и расизам, још једном ти понављам, то нема везе ни са чим у Србији па ни са Делијама... Питаш ко сам ја и људи са овог сајта? Ми смо православци, а ко си ти? Не шири ђаволске мисли и работе, није им овде место!!! Као ни теби, очигледно!!!

Предложен си за забрану на месец дана, па размисли о свему... Бог је велики па ће ти опростити... Ја већ јесам, јер немам права да те проглашавам оваквим и онаквим, али мора и да се зна ред у кући... Дошао си у нашу кућу и не поштујеш кућни ред и бахато се понашаш... То није лепо...
[/quote]
Ма брате видиш да је та фашистичко-љотићевска манија и те глупости око тог покрета Збор захватила добар део српске омладине нажалост.Сви површно на то гледају и почињу да се ''примају'' на те форе мислећи да је то српски национализам и српска национална свест,а народ оптерећен другим стварима ни не обазире се на те њихове глупости и деловања што они веома вешто користе на штту српског народа ... Још горе од свега је то што се данас такве струје престављају као српски орјентисане и националистичке.А то поред српског национализма није ни прошло.Сигуран сам да огромне паре севају у Србију како би се они финансирали и тако блатили српски национализам и самим својим деловањем тако стављали жиг фашиста српском народу и још више га сатанизовали.Глупости!!!Још горе од свега је што се позивају на Библију и Православље а просипају мржњу расизам шовинизам и тако бацају љагу на Српску Православну Цркву.Том њиховом фашизму никад места на нашој трибини није било нити ће икада бити.Нек оставе правим патриотама национализам, а они те фашистичке форе нек просипају заједно са оним секташима са Бањице.Отишао сам мало даље од теме,ипак је намењена нашој фудбалској репрезентацији па не замерите, а ако је мишљење да упису није место ту нека администрација избрише.

Одг: Ja te volim Srbijo... - Dzo_Palac - 09-02-2009

Џабе нама пун стадион и добри резултати када 70% народа не зна химну Србије(колико сам приметио не зна нам ни селектор)...

О другим песмама да не причам...марш на дрину сви знају прву строфу после мук(тако је и на реклами за репрезентацију обратите пажњу)! Навијање за репрезентацију нам се своди на звиждање противничким играчима и скандирању СРБИЈА СРБИЈА!

Мени је то туга тако да не желим да присуствујем утакмицама...а да не причам о томе да треба по наредби толета караџе да се бијем за карту или спавам тамо!

то је мој став...наравно свако има право на свој

Одг: Ja te volim Srbijo... - Делија К.З.Ш. - 09-03-2009

(09-02-2009, 10:30 PM)Dzo_Palac link Wrote: Навијање за репрезентацију нам се своди на звиждање противничким играчима и скандирању СРБИЈА СРБИЈА!

Уз обавезно лупање оним гуменим куртонима...то је толика глупост да ја не могу да замислим! А највећа фора је да се људи примају на то...

Кад је против Аустрије покушано да се поведе какво такво навијање,свима је било драже да држе,горе споменуте,куртоне и понекад повикну СРБИЈА,него ли да навијају. Ал добро то су симпатизери барем њих 90%...

А о култури тих људи и свести са којом долазе,не желим ни да расправљам...Знам само да смо имали доста проблема да објаснимо људима зашто не треба одпатке да бацају на месту испод спомен плоче где се пале свеће....

Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 09-04-2009

... и који долазе у екс-ју дресовима ...  :-[

Одг: Ja te volim Srbijo... - Dzo_Palac - 09-05-2009

ево песме коју су снимли момци уочи ове  утакмице али и за све остале

Жути, Млата, Кобран (Сик тач)-Срце на терен

користили су и неке снимке делија тако да погледајте

Одг: Ja te volim Srbijo... - Igor_RS - 09-05-2009

Безвезе...

Одг: Ja te volim Srbijo... - Dzo_Palac - 09-05-2009

ја иначе слушам хип хоп али се ни мени ово не свиђа...

можад се некоме свиђа јбг па реко ае да поставим

Одг: Ja te volim Srbijo... - RedSpartans - 09-06-2009

(09-02-2009, 08:54 PM)Red Star Forever link Wrote: [quote author=Источник link=topic=2785.msg70271#msg70271 date=1251922795]

[/quote]

Јел теби ближи православни црнац или белац католик?