![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 12-15-2006 Мислим да са Шакотом не можемо до титуле. ни у сновима. Човек све што ради, наопако ради, као да намерно жели да нас укопа... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - CEBEP - 12-16-2006 Очигледно је да Шакота или не може или не зна да направи тим. Е сада је само питање кога би поставили место њега. Покушало се са Змагом који је био још већа катастрофа него Шакота. Ако би ја био у могућности да лицитирам тренера поставио би Моку Славнића мада ни у то нешто нисам савршено сигуран.... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 12-16-2006 Није тачно да не зна Шакота да направи тим,ја се не сећам када смо имали јачи тим.Проблем је што не уме да га води,да ротира играче.Гуровић му игра мање од 40 мин једино кад је болестан...не иде то тако КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Verbal Kint - 12-16-2006 КК Следећа Сезона. Погледајмо досадашњи учинак ове политичарске управе: 1.Три бачене сезоне са Змагом. Ефекат- један освојен куп (признајем три најдраже баскет текме на којима сам био), формиран играчки кадар по критеријумима узгајивача липицанера (скаче, трчи, јак је)..и чврсто везивање за куртон лигу, у којој поменути словенац има власнички удео. Почетак саучешћа са партизаном у уништавању српског баскета. 2. једна сезона лутања са Трифом. Ефекат недефинисан. Боље речено- никакав. Сукоб хистеричних баба кк партизан-кк звезда се продубљује. 3. сезона и по са Шакотом. Опет освојен један куп, осим тога резултатски ништа, а ова сезона обећава и одсуство са Евро сцене догодине. Са партизаном је уведена стална преписка (ево опет су издали саопштење), којој не могу да парирају ни сукоби карлеуше и даре бубамаре преко "скандала" и "света".. Осим тога враћен је стари грб (питам се којим правом?), а испробани су и златни дресови. Генијално. Укупан ефекат :.... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - maestro - 12-17-2006 Jedan covjek koji vec duze ceka sansu kod nas:Vlado Djurovic,kada se malo prodere i isamara ove balvane ima da igraju kao ludi КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - srbski mozart - 12-17-2006 Slazem se sa misljenjima da od Sakote nema hljeba i da bi Djorovicu trebalo dati sansu...Moka Slavnic je, iako nasa igracka legenda, talasika od trenara. Ukoliko bi on dosao propali bi nacisto. Na kraju mislim da je diskusija o treneru nepotrebna, jer se Sakota nece povuci, niti ce biti smijenjen do kraja sezone... Zivim u Austriji i imam MOZILA FIREFOX... Ako neko zna kako da pisem cirilicom, neka mi objasni, jer ja ne znam....Hvala!!! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 12-17-2006 Quote:Jedan covjek koji vec duze ceka sansu kod nas:Vlado Djurovic,kada se malo prodere i isamara ove balvane ima da igraju kao ludi Наш убедљиво најбољи тренер са младим играчима! Пре неки дан је изјавио како је Игор Милошевић екстра таленат само га Шакота много спутава... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - maestro - 12-17-2006 samo to su sve puste zelje...Sakota ce ostati sigurno do kraja sezone,mislim da ima prevelik ugovor da bi uprava mogla da se igra sa otkazom, a i mislim da ga ne bi otpustili ni radi njegove reputacije.Nista,cekajmo neku sledecu priliku da vidimo Djurovica na nasoj klupi КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 12-17-2006 Парадоксално је што и ми и мишеви још нисмо платили коришћење Пионира. Јесте да смо ми спортски бренд, бренд Србије, и да то треба да плаћа Србија, али није тако. А ови наши кад год треба да се плати (не само хала) кажу: "Платићемо, само што нисмо". :o Тако смо против ФМП-а играли у Пиониру, ал без грејања, Шакота у јакни, играчи у јакни. На шта смо спали. Боље да смо играли на Малом Калишу напољу, дошло би опет 1000 симпатизера на трибине као у Пиониру. На Калишу да играш то је џабе :rofl А Миљевић им још увек није покупио кошеве, е Звездо моја који те све говнари воде. :bes КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - bojan - 12-18-2006 Quote:...Осим тога враћен је стари грб (питам се којим правом?), ... И ја сам се исто питао својемвремено-али у супротној конотацији,мада очигледно нам се свима поклапа став о Шакоти и "екипи",питање је - како наћи решење? |