Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - luconi - 10-06-2013

(10-06-2013, 06:47 PM)CEBEP link Wrote:Наш маг од тренера вади Мрђу уместо Дауде који је го курац од играча...., убацује Крнету, па тек онда Омега који није у стању да смири лопту вечерас....
Просинечки је Мурињо за овог, толико о тренеру... што се тиче Омеге тај момак је тремарош, плашљив је, после прве грешке и гола требало га је мењати јер он од те 17 секунде није био свој...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - delije-lipljan - 10-06-2013

Што се тиче тренера и играча,нису они криви,КРИВИ СУ МАЈМУНИ КОЈИ СУ ИХ ДОВЕЛИ !

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Војник_севера - 10-06-2013

Да смо пре 5 година банкротирали и кренули из 3.лиге сада би ситуација била другачија,барем не би имали 40 милиона дуга.Овако за 5 године неиграли смо Европу неосвојили смо титулу и распадамо се по шавовима заједно са 40 милиона дуга и неким мЛАДЕНОВИЋИМА који шиље ону ствар над нама.Толико.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 10-06-2013

Ако после овог не смене овог болида од тренера, онда не знам шта даље.

УПРАВА НАПОЉЕ!

Докле бре више Кокезе и Тончеви да нам кроје капу?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 10-06-2013

(10-06-2013, 08:19 PM)Војник_севера link Wrote:Да смо пре 5 година банкротирали и кренули из 3.лиге сада би ситуација била другачија,барем не би имали 40 милиона дуга.Овако за 5 године неиграли смо Европу неосвојили смо титулу и распадамо се по шавовима заједно са 40 милиона дуга и неким мЛАДЕНОВИЋИМА који шиље ону ствар над нама.Толико.

И не би имали стадион.

Одакле би се намирили повјериоци? Једино из продаје имовине и распродаје играча.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Сале90 - 10-06-2013

Ово је стварно бламажа код тренера и играча.
Џајић је био управу требали су да доведу Рајевца.

Осам кола - просуто једанаест бодова.

Какав Рајевац њима треба Ди Канио да падају шамари и постројавање.

(10-06-2013, 08:48 PM)херцеговац link Wrote:[quote author=Војник_севера link=topic=4245.msg105335#msg105335 date=1381090749]
Да смо пре 5 година банкротирали и кренули из 3.лиге сада би ситуација била другачија,барем не би имали 40 милиона дуга.Овако за 5 године неиграли смо Европу неосвојили смо титулу и распадамо се по шавовима заједно са 40 милиона дуга и неким мЛАДЕНОВИЋИМА који шиље ону ствар над нама.Толико.

И не би имали стадион.

Одакле би се намирили повјериоци? Једино из продаје имовине и распродаје играча.
[/quote]

Ренџерс игра на истом стадиону,а банкротирао је.Исто и Фиорентина и Јувентус када су банкротирали играли су на својим стадионима.Не иде све баш тако,као што неки представљају,то јест такви којима је овакво стање у интересу.Питање наше имовине је баш баш питање за милион долара.Ми не знамо шта је имовина и какви су својинско правни односи.Код нас још не постоји приватна својина у правом смислу те речи.Земљиште је државно,а држава нам га даје на коришћење.Ми просто немамо јасно дефинисане својинско правне односе у држави.Не зна шта је чије.

http://www.theglobeandmail.com/sports/soccer/glasgow-rangers-get-cash-infusion-with-public-offering/article6589953/ Ренџерс чак сада проширује свој стадион.

Могли смо и ми да играмо, али не би био у власништву клуба.

Пази,
ти мораш да намириш повериоце, клуб када оде у банкрот не значи да се дуг брише. На који начин би наш клуб исплатио повериоце?

Банкрот није зајебанција.

Quote:Банкрот је правно регулисана ситуација када једна фирма није у стању да исплати своје доспеле обавезе према повериоцима. Тада суд покреће стечајни поступак чији је циљ намирење поверилаца, али у новије време и реорганизација фирме дужника.

Основни циљ банкрота/стечаја је заштита уговора, односно заштита приватне својине поверилаца. У економском смислу претња банкротом је дисциплинујуће средство које подстиче менаџмент на што боље вођење фирми.

У класичном случају суд проглашава банкрот фирме, фирма се ликвидира, сва покретна и непокретна имовина се продаје, а од прикупљених средстава сразмерно се намирују повериоци. Они обично добију мање новца него што потражују. Када суд процени да је могуће и целисходно реорганизовање дужника и његов опоравак током стечајног поступка, он онда пружа привремену заштиту дужнику од захтева поверилаца и предузима мере усмерене на оздрављење дужника. На тај начин се не губи идентитет фирме дужника, већ се постиже његово боље пословање и, након окончања стечајног поступка, потпуније намирење поверилаца.

Код нас је тотално недефинисано све то.Рецимо на западу постоји лични банкрот и мислим да се уређење спортских друштава уређује другачије у односи на фирме.Рецимо код нас постоји Д.О.О. власник не гарантује својом личном  имовином,а опет други облици удруживања гарантују.Просто ми имамо тотално недефинисану ситуацију по питању својине.Не само када су у питању клубови него уопште.Ми нисмо друштво коме је смисао постојање остваривање профита,колико знам ми смо удружење грађана,а за удружење грађана треба да важе посебна правила.Уосталом зато нам тако и иде у Звезди, и свуда у дружави зато што се не зна ништа.