![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 09-03-2012 (09-03-2012, 07:52 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=ултра сепаре link=topic=4148.msg98847#msg98847 date=1346699737] Феноменално је то што смо после утакмице у Бордоу jуче победили. Нико не прича о томе да смо сјајно одиграли када је свима јасно да нисмо. А то шта би било кад’ би било о томе немам намеру да дискутујем јер нема ни сврхе ни смисла. [/quote] Управо сам то хтео да ти кажем да је добро што смо успели да се после Бордоа вратимо у живот,а реално када резимираш игру и остале играче изузев Мудринског све остало је било на мизерном нивоу. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 09-04-2012 http://www.jutarnji.hr/prosinecki-preuzima-kamerun---u-zvezdu-se-mozda-vratim--u-dinamo---nikada--/1051578/ Цитирам: Rastanak je bio vrlo emotivan, u suzama? - Suze? Jebi ga, Zvezda je moj klub. Sve igrače sam uglavnom ja doveo, neke i afirmirao, ova Zvezdina momčad ima veliku budućnost. Potvrdili su to protiv Bordeauxa, izgubili su u 93. Ako ih ne razjure, za 2-3 godine to će biti velika momčad, koja će ući u Ligu prvaka. Капа доле за великог Жутог. Остаје да видимо хоће ли Весић разјебати и ово мало што имамо. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - luconi - 09-05-2012 http://www.pressonline.rs/sr/sport/Fudbal/story/241274/Spremna+promena+vlasti+u+Zvezdi.html ГОТОВ ЈЕ! Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Red Star Forever - 09-05-2012 Не знам зашто имамо колективну амнезију... Па ни код Џаје ни један играч није остао дуже од 2-3 сезоне у Звезди (причам о периоду након ратова и санкција)... Бар је свима јасно да та ставка у целој овој причи нема везе са Џајом, Лукићем, Весићем, већ са новцем кога у Звезди нема довољно већ 15 година малтене... Просто, играч који својим знањем искочи у односу на остале, завреднује пажњу неког ван Србије, понуди се новац од кога сви имају користи, клуб, играч, менаџер и нема ту лека да се заустави продаја! Ех да Гаспром и остали спонзори могу да понуде мало веће паре па да задржимо екипу на окупу, али чисто сумњам... Ни Џаја, кога би ја врло радо видео у Звезди, на било којој функцији, не може да донесе у клуб бар 25 милиона евра годишње да би ми били озбиљнија екипа у европским оквирима... Не мрачим, не браним Лукића, али реалност је сурова и многи од нас не желе да је сагледају! Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - acafcrs - 09-05-2012 Све што си написао је истина, али мала је квака што је Џаја редовно плаћао играче, плате у клубу су биле редовне, рачуни нису блокирани, из омладинске школе су излазили играчи (и то они прави), а колико ја знам на рачуну је оставио милион евра. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 09-05-2012 (09-05-2012, 02:38 PM)acafcrs link Wrote: а колико ја знам на рачуну је оставио милион евра.Није баш тако. Код Џаје се кренуло са уговорима 50:50, од њега је кренуо и финансијски суноврат, а онда нам је Мишковић са својим марионетама јебао кеву. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - luconi - 09-05-2012 Све и да је Џаја грешио... ШТА је Лукић урадио конкретно??? Осим што је себе прогласио шестом звездином звездом! Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 09-05-2012 А ко је помињао Лукића? Суштина је да људи не помисле да је Џаја чудотворац и да ћемо само његовим довођењем нешто да решимо. Решићемо једно то да ће председника да нам поштују и ништа више. Нама требају паре, а паре нико неће да улаже у нешто што није његово. Биће на истим мукама као и Лукић. С тим што ће једино имати олакшан мало посао у политичкој подршци. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - NightMare - 09-05-2012 (09-05-2012, 09:20 PM)Звездаш link Wrote: С тим што ће једино имати олакшан мало посао у политичкој подршци.Та политичка подршка је ипак само покушај одбране од инвазије на СД Црвена Звезда последњих година. Струје које покушавају да нас униште су и даље јаке (рукомет на пример или ванземаљско појављивање Радничког у ватерполу). Оно битно је, бар ја желим да верујем у то, да цела та екипа која би предводила фронт одбране ФК-а (Вучић, Џајић, Стојадиновић) ради искључиво због Звезде а не лове. Сви су финансијски веома добро сређени, прихватају и контролу од стране Газпрома и могли би заиста домаћински да воде клуб (осим првог којег сам навео, он је ту да се супростави "њиховој Влади" и утицају такве Владе на наш фудбал). А што се лове и стабилизације тиче, јбг, потребне су бар две титуле и учешћа у ЛШ. На паре које аутоматски следе уласком у Лигу, Газпром би се отворио и тај механизам који би се покренуо била би Звезда коју смо ми старији навикли да гледамо. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - luconi - 09-06-2012 (09-05-2012, 09:20 PM)Звездаш link Wrote: А ко је помињао Лукића? Просто је као пасуљ, ако не подржаваш џају онда подржаваш лукића јер треће опције нема, чак нам је и на трибини подељено мишљење, једни би лукића на колац а други су у фазону сачекајмо, нећемо сад, још није тренутак?? А кад ће бити? Нико није дебил да мисли да ће Џаја направити чудо до краја сезоне... Нема Џајић чаробни штапић па да нас препороди тек тако, чак и да дође сада на место председника опет је питање да ли ћемо узети титулу ове године, треба пуно времена да се врате ствари на своје место. |