![]() |
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239) |
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Mayor - 11-15-2008 апсолутно се слажем с тобом. сви сем татиног марка су само конобари или помоћници конобара,они дају своје новце као што их и ја дајем. негде сам чуо или прочитао критику упућену малом маркићу, кажу људи "па ако је он тако луд за звездом и не може без ње, зашто није финансирао још барем један клуб у оквиру с.д.?" и то је крај целе приче око тога д али он поможе звезди или жели плац и земљиште. па са пола тих новаца које је позајмљивао звезди у и одбојци и у рукомету би направио европске гиганте. породица се бави зеленашењем (барем у нашем случају) и то је свима јасно, то је главни стваралац све већег дуга. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Војник_севера - 11-17-2008 Ја нем огу да верујем да ће нам председник наше Звезде,бити човек који се коси са свиме за шта се боримо.Има жену 37 година млађу од њега,уплиће се у политику.Гелдао сам једну емисију на РТС-у у којој је коментарисао изборе у Америци,представља се као Амер,има амерички пасош.Па да ли је могуће да после свега Звезда нем оже да добије иоле нормалног човека за председника. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Mayor - 11-18-2008 изгледа да не може... мислим да став навијача најбоље одсликава оно бацање листића са те срамне скупштине... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Mikelandjelo - 11-22-2008 Министарка спорта најавила усвајање закона о приватизацији до краја јануара 2009. И додала да ће се Звезда и Партизан приватизовати, да нема говора о "шпанском моделу" ... Мислим да је све јасно. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Mayor - 11-22-2008 искрено, ја мислим да је то највеће зло које нам се спрема у блиској будућности... а министарка је о "шпанском" моделу говорила скоро па са подсмехом, рекла је отприлике "ма какве шпански модели и глупости, ми ћемо направити такав закон где ће онај ко да новце бити једини власник и он ће управљати свиме." бити добро неће... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - dadax - 11-22-2008 Ужас! Од такве спортско-политиканске сподобе и не може се ништа боље очекивати! надам се да ће је можда неко и сменити :-\ Није ме много изненадило кад сам и ово јутрос пронашао: Quote:Секулић: Једне волим, за друге навијамИзвор: http://www.blic.co.yu/sport.php?id=66674 Да ли је ово могуће? Бити председник једног и члан Управе другог клуба у истом рангу такмичења? Шта је са сукобом интереса, ако постоји, или је то само јеош један од начина да се Звезда сроза на најниже могуће гране? > ![]() ![]() ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Red Star Forever - 11-24-2008 То партизани имају већ дуги низ година са мирком вучуровићем власником баната и чланом њихове управе који је био чак и кандидат за њиховог председника... Као да неко намерно прави такве лоповско-криминалне комбинације код нас како би могао да нам каже ето исти сте као и они а оптужујете их за све и свашта... Страшно!!! Терајте бре џукелу из наше Звезде!!! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Вечити ДЕЛИЈА - 11-24-2008 Quote:ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЈАВНОСТ :-[ 8) Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - SERBIAN TIGER - 11-28-2008 Не знам шта ће нам конкретно донијети ова приватизација, али клуб више не може ни овако, спали смо на баш ниске гране, извлачимо бод од неких лијевих екипа и то нам је као довољно. Ало, па Звезда је била највећа и мора таква и остати. Било би еxтра кад би неки бизнисмен купио Звезду и вратио је бар приближно на старе стазе. Како су то урадили у Шахтјору, у Стеауи, у Клужу...? Те екипе су сада учесници Лиге Шампиона, неке чак сваке сезоне. Мислим да би требало слиједити такав концепт, али то је веома тешко, јер сви би наш клуб купили због инфраструктуре и земљишта и објеката које он посједује и искористили то у друге сврхе.... НАЖАЛОСТ!!! Пијанац: Тигре, порука ти је преправљена. Користи ћирилицу! Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 11-28-2008 Званични сајт јавља да је Звезда споразумно раскинула уговор са Мисдонгардом Бетолигаром. То је фудбалер који је доведен ван прелазног рока, на врат на нос што би се рекло. Ипак за годину и нешто дана није по мени добио адекватну минутажу да покаже шта уме. Живо ме интересује да ли ће направити нешто од своје каријере. Са друге стране је добро то што су почели да раскидају уговоре са играчима за које су проценили да су непотребни. Имамо превише играча и треба то некако свести на нормалну бројку, а то је 22 до 25. |