Delije
Судбине Звездиних екс-играча? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Судбине Звездиних екс-играча? (/showthread.php?tid=1024)

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - OrtoDelija - 05-13-2009

На позајмици у Лећеу...

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Вајти - 05-14-2009

(05-13-2009, 09:29 PM)Red Star Forever link Wrote: И најзад један који би могао да буде право појачање ако буде појачања у овој години... Најављиван као нови Видић, али никад није добио праву шансу Адамовић (не знам човеку име) управо игра у стилу великог Немање... Јак у дуелу, брз, стамен, просто се играчи одбијају од њега, и без избгубљене лопте у ситуацијама један на један... Господари тереном...Вероватно није имао правог менаџера да би заиграо код нас, али прилика да се то исправи је ту, и ако иоле постоје људи који се разумеју у фудбал и желе добро Звезди ово је један од ретких играча који је још увек "млад"  и тек треба да пружи најбоље игре...

Горан Адамовић је у питању. Сећам се да га је Пикси довео из Борче као (о)млад(инск)ог репрезентативца, интересовали су се још тада многи страни клубови за њега и заиста је био најављиван као нови Немања. Још је имао и ону Алесандро Неста фризуру 8), не знам да ли је има и сада. Некако је тихо отишао и чини ми се да је након Звезде играо у неком швајцарском клубу, али нисам сигуран. У сваком случају, с обзиром да нам Томовић вероватно одлази, можда би и могли да се заинтересујемо за њега.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - stefko - 05-14-2009

Ево шаљем ивићу СМС.... Big Grin Big Grin Big Grin

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - boske_pv94 - 05-14-2009

Мисдонгард скроз добар,гледао сам га овде у Пљевљима,грешка је што су га се одрекли!

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Skrimo - 05-14-2009

ја сам много готивио мисдонгарта значи оно видело се да ће увек дати 100 посто на свакој текми,можда то није довољно у некој глобалној размери јер евидентно да није нешто технички добар нити ко што рече РСФ велики зналац али лик се трудио максимално-мени довољно.Код нас је дао 6 голова у фазону за 100 минута проведених на терену.Да не причамо о цени,колико је коштао и за колику је сићу доведен.А чини ми се да је таман почео да се адаптира пре него што су га продали,капирам знате и ону причу да је овде први пут видео снег,да су га једва повратили после једне текме у зимском делу првенства,грејали му ноге и остало Smile
Штета да је управа имала доста грешака за ових пар година па ово му дође као нека ситница,али у сваком случају штета и грешка што су га пустили.

Читао сам неки интервју Бурзановића и он иако је на позајмици како је изјавио ни не планира да се врати код нас,у фазону на лето у иностранство само не знам ди ће ;D

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Члан библиоте - 05-14-2009

А где је отишао Гај?Јел се вратио у Бугарску?И још ме занима Мићић(у народу познатији као Ћићми  Smile)

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - ognjentrm - 05-14-2009

Гај је отишао у Емирате неке мислим ;D
Изјавио је да ће се вратити чим оде управа и Ивић...Гаје врати се,да има џомба коме да лиже јаја  ;D

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Вајти - 05-14-2009

(05-14-2009, 12:08 PM)stefko link Wrote: Ево шаљем ивићу СМС.... Big Grin Big Grin Big Grin

Добро је што му имаш број, али он иде, па ако имаш и од будућег СД-а, њему пошаљи.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - A.C.A.B - 05-14-2009

Када би се вратили Гај и Бурзанови!!! Гај је био добар у одбрани а Бурзановиц је скоро у сваком дербију што је одигро дао го!!!

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - _simke_ - 05-14-2009

Mного ви жалите за играчима који су само просечни,или чак и испод просека.Тај Мисдонгард је одиграо 15 утакмица у Звезди и постигао 4 гола(хет-трик Напретку и 1 гол Бежанији,и сва 4 гола су смешна).Човек је показао да није калибар за Звезду,а ви га представљате као да је Адебајор.Што се тиче Адамовића,он је колико знам играо против Милана у Италији,и тада је сасвим солидно одиграо.Ако стварно тако блиста у Будућности,онда га треба вратити,не верујем да је тешко довести играча Будућности у Звезду.