Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 01-20-2006

Eurosport prenosi, pa cemo vidjeti da li je i koliko stvarno dobar.
Ja sto sam vidio tog Dramana, a gledao sam ga svaki put kad je igrao on nije pokazao nista osim brzine.

Odlasci / Dolasci - nikola82 - 01-20-2006

Kada je prva utakmica Gane i u koliko sati?

Odlasci / Dolasci - Sokol - 01-20-2006

u ponedeljak u 16.15. Igraju sa Nigerijom.

Pozdrav.

Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 01-21-2006

Quote:
Quote:A sta si mi sa time htio reci?! Da nisam u pravu?! Procitaj onda jos jednom onaj text, koga je postirao Kiza.

Ne nego mi jednostavno nije bilo jasno sta si napisao. A kako bi i bilo jasno kad si stavio da su se dogovorili o cjeni ali ne i da predje. Pa jebiga...

Nema problema, majstore! ;pivo

Odlasci / Dolasci - Sokol - 01-24-2006

Narode šta bi sa onog francuza i jel iko pratio Dramana kako je igrao?

Pozdrav.

Odlasci / Dolasci - nikola82 - 01-24-2006

Draman po meni sasvim solidan,samo nisam mogao da ukapiram zasto igra levu polutku.....Mada sada mi je jasna izjava Dujkovica da Zenga gresi kada ga stavlja da igra desnog beka....

Odlasci / Dolasci - archer - 01-24-2006

I ja mislim da si u pravu. Dramani je igrao levog srednjka. U napadu se osrednje pokazao a u odbrani je stalno smetao Nigerijcima(dosta faulova nad njim su napravili u napadu). treba da ga ponovo vidimo protiv Senegal i Zimbabvea. Sve u svemu pokazao je da vise zna nego sto sam mislio.

Odlasci / Dolasci - srbski mozart - 01-25-2006

Sta ima oko Suzukija?Danas su ga najavili da ce se pojaviti,ali nigdje ne mogu da nadjem vesti o njemu...Izgleda da vise pojacanja nece biti,ali nadam se da je ovo sad zatisje pred buru...

Odlasci / Dolasci - Ivan_FCRS - 01-25-2006

Draman je dobro odigrao,i u sustini nije los igrac,ali je isto tako i mlad,tako da ima vremena za njega,nije on doveden dzabe(ne mislim na pare) sigurno...ali tek sada ne moze igrati ni u veznom redu!
A sto se tice ovog Suzukija veceras treba stigne u Beograd,a sutra da prodje lekarske preglede i potpise dvogodisnji ugovor!!
Daj boze da dovodjenjem Japanca nije gotov prelazni rok sto se Zvezde tice,jer nam stvarno fali jedan dobar defanzivac,a niko ne prica o tome!

Odlasci / Dolasci - KizaLion - 01-26-2006

Dugo najavljivano Zvezdino pojačanje iz Japana konačno je stiglo u Beograd.

Dosadašnji napadač Kašima Antlersa Takajuki Suzuki sleteo je u Beograd u sredu, dvadesetak minuta pre ponoći.

Činjenica da je tamo uprkos minus deset Celzijusa sačekalo preko 50 pripadnika medija (a bilo je i Srba i Japanaca) govori da je i drugi japanski potez predsednika kluba sa Marakane Dragana Stojkovića pun pogodak, makar kada je u pitanju publicitet.

Suzuki nije imao vremena da se obrati medijima, kratko se požalio na temperaturu u našem gradu, uporedivši je sa onom u Tokiju.

U četvrtak japanskog reprezentativca očekuju lekarski pregledi, a svečanost potpisivanja ugovora zakazana je za petak u 13 časova.