![]() |
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891) |
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-24-2014 Не знам, али чини ми се да је утакмица у Русији продата, Радоњић је вршио измене баш како Русима одговара. Можда је ту била кинта у игри, јер Руси су уложили много пара, које морају да се врате и нису хтели да ризикују. Ко што Сточари нису имали пара за авионске карте и смештај (и храну), па су продали утакмицу у Кубању. А били су још у игри за топ8. Ко је гледао, исувише је провидно. Такође, Радоња јесте стварно ретардиран, или је плаћен да ради овако.. бесомучно форсирање шута споља (који не иде),а Свиња или Вукоичић нпр., да су на његовом месту, сваког играча би издрали са "Пичко једна смрдљива, шта то радиш, јебем ли ти мајку у пичку". То доста утиче на психу играча и ствара слику шта сме а шта не. Радоњић ништа. Његово данашње понашање ме подсећа на четврту финалну с сточарима прошле сезоне, он се као нервира што смо промашили брдо тројки, уместо акција, борба.. као Катић, мало прљаво у прса.. не иде то тако. Не уме да промени тактику нит да утиче на играче. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - херцеговац - 04-24-2014 Зашто би добронамјерна критика била дочекана на нож? Не свиђа ми се ситуација, а зашто би сметало да се сагледају грешке. Више од промашаја ме нервирало Радоњићево гестикулирање. Усташе пуне личних, наши играче бијеже од контакта и мијесто кроз месо, испуцавају тројке. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 04-24-2014 (04-24-2014, 08:43 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Север, првенство Србије ништа не одлучује у погледу пласмана у ЕЛ, он служи само за престиж. Финалисти Јадранске иду директно, 1. из лигашког дела у квалификације. То је то. У реду. Очигледно сам имао погрешне информације. У сваком случају шансе да сада уђемо у Евро Лигу су мизерно мале... Како ми лепо избацимо сами себе па то је за плакати јеботе. Нема сврхе даље дискутовати у вези ове теме до следеће утакмице КК у првенству Србије јер нас ово такмичење и не занима па самим тим треба да нас боли курац и за Евро Лигу... Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-24-2014 (04-24-2014, 08:41 PM)CEBEP link Wrote: Управо тако. Шта нас цигане боли курац за ово. Оставили смо наше играче на цедилу и уз подршку 8 и нешто хиљада симпатизера. Битно је да ми остајемо верни својим принципима и то у ситуацији када је то реално најјаче такмичење у региону па волео га ја лично или не. Узгред буди речено, кроз ово такмичење је и најлакше доћи до Евро Лиге. Тако да, ко јебе кошаркаше. Волела би циганија да поново гледа Евро Лигу следеће године али не можеш у животу да се јебеш а да ти не уђе. Тако нам и треба. Боље нисмо ни заслужили... то је то. мислимо исто. што се мене лично тиче, можда је ово и добро на дуже стазе. Нек се КК Управа пресабере, и почне да чисти ђубре. Гурањем под тепих и мазањем очију се ништа не постиже. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-24-2014 Труло такмичење, целе сезоне си први и онда ти та цела сезона стане у једну утакмицу. Неко ко је једва био 4. и кога си тукао пре тога два пута, бије те ту једну и ћао. Уз то имаш месец дана паузе између краја сезоне и одлучујуће утакмице. И не знам шта сте повиленели, шта као навикли смо да играмо Евролигу сваке године ;D Није крај света, играће се Евролига и оне тамо године. Треба извлачити позитивне ствари из овога. Ово нам је шамарчина за неке будуће битне утакмице, да се сваки пут сетимо, пре него што почну. Не ствара се шампионски тим брзо, тај менталитет мора да се гради. Стока је првих година у ЕЛ служила за набијање кош разлике, а онда је са просечном екипом отишла на Ф4 и на једну лопту нису ушли у финале. Тај пут је био поприлично дуги болан по њихову гузицу. Сад треба да се седне и извуку поуке. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 04-24-2014 То исто си рекао кад смо испали од Бордоа, а следеће сезоне још дубљи канал и шамарчина асмо таква. ;D :o Нема љутње, ал познајући менталитет нас Срба, свака шанса се мора искористити. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 04-24-2014 Али једноставно не може свака шанса да се искористи. Као што не искористиш сваку шансу у животу, него се опаметиш тек кад најебеш, тако и у спорту. Сви причају о гробарима у ЕЛ, а заборављају како су дошли до тог нивоа. Заборавља се колико су крви пропишали, заборавља се да су групе завршавали са 2-3 победе максимум, да су терали свињу са клупе. Данас се куну у ту свињу. Прошле године смо на срећу ушли у финале, ове године нам се вратило и то је то. Oчигледно морамо да учимо на тежи начин. Maда још није ништа готово. Нису реалне шансе да уђемо кроз квалификације, али није ни немогуће. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 04-24-2014 Ма биће боље следеће сезоне.... Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Darko - 04-24-2014 Јакин емотивни слом ... ![]() ![]() ![]() Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Pijanac - 04-25-2014 (04-24-2014, 08:08 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Можда је Пијанац после свега био у праву када је КК у питању > Лепо је када те се сете... ![]() Него, има ватерполо вечерас. Ја не могу да идем, па да ме одмениш. Боље ти је и то него кући да седиш и да гледаш како ти свиња даје омаж. ;D |