![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 09-30-2013 Лупа смрад! Што је ову банду довео у клуб? Колико је то новца држава давала клубу? Нек изнесе цифре. Колико је дала ове године? Да ли је стала иза клуба као гарант да би се рефинансирао доспјели дуг како би клуб имао могућност лакшег пословања и самим тим излачења из проблема. Није, јер то не одговара ђубрету, као што није одговарало да клуб послује позитивно ни оним прије њега. Да је порез заобиђен, вјероватно јесте, али то је брига пореских служби, као што је брига органа да се прате криминалне радње у клубу! Опет, ко да прати када је држава уништавала клуб, тј. водећи политичари. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-01-2013 (09-30-2013, 10:08 PM)KizaLion link Wrote:Овде има доста истине, ал кад смо продали играче 1992. а паре узео Слоба, онда смо имали изврнуту ситуацију. Сад лепо Звезда да тужи бившу СРЈ, ради пребијања дугова. Добро се зна да је Звездин тим 1992. године коштао тачно 100.000.000 Немачких марака, што му данас дође око 50.000.000 Евра... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - luconi - 10-01-2013 (10-01-2013, 01:43 AM)CEBEP link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=4245.msg105181#msg105181 date=1380578894] Мајку му... Колко му то дође у динарској противредости по средњем курсу? ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-05-2013 Mladenović: "Neću odustati od tužbe protiv Zvezde" Fudbaler Crvene zvezde, Filip Mladenović, rekao je da nema nameru da promeni odluku i povuče zahtev za raskid ugovora zbog neisplaćenih primanja. ![]() Levi bek crveno-belih je objasnio koji su razlozi zbog kojih se odlučio da povuče nepopularan potez i istakao da mu ne pada na pamet da predomisli. - Odluka je možda dobra, a možda i loša, ali je moja i sigurno je neću promeniti. Jednostavno, ne želim da propadnem kao fudbaler jer osećam da stagniram, kaže Mladenović na početku razgovora za Novosti i zatim nastavlja: - Pre godinu dana sam bio A reprezentativac, a sada u Zvezdi nisam ni rezerva. Osim toga, klub mi je dužan novac koji za naše prilike nije mali. Zato sam odlučio da prekinem ovu agoniju, kaže Mladenović kom klub iz Ljutice Bogdana na ime neisplaćenih zarada duguje preko 100 hiljada evra. Ono što posebno ljuti ovog fudbalera je činjenica da su brojni razgovori sa klupskim rukovodstvom bili uzaludni. - Razgovarao sam sa svima, počev od Džajića, preko Kokeze, do Čovića i Stojadinovića. Svima sam rekao šta nameravam, ali niko nije reagovao. To me je i nateralo da prelomim i donesem odluku o tužbi, kaže Mladenović koji je tek poslednji u nizu onih koji su tužili Zvezdu, a čiji bi broj mogao da bude sve veći. Očigledna bahatost najvećeg dela klupskog rukovodstva nema granice jer se prema igračima, kakvi god da su, ne ispunjavaju zakonske obaveze, navodno zbog besparice, a u isto vreme se daje više od milion evra na tzv. pojačanja od kojih dobar deo neće ni primirisati takmičarske mečeve. Пуши курац комарац! Марш у Чачак смрадино једна неотесана. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Храбро срце - 10-05-2013 Од јуче још хоћу да напишем коју реч у овој теми. Прво: http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/5016-bronovickom-600-000-evra.html Или сам ја лоше разумео ове из управе или неко ту лаже,али 2,3 пута мислим да је Човић причао и да је рекао да су бившим играчима исплаћена дуговања,кад одједном броновицки којег је и Бог заборавио! :o Друга вест ово за младеновића! Прво јако ружан потез,колико год да му је клуб дужан.У оваквом тренутку тражити од клуба раскид уговора,па мало је рећи да је то безобразан и кукавички потез.Нико му није крив што је лошим играма натерао управу да доведу Мијаиловића који је испоставило се боље решење на левом беку! И сад одједном су у питању паре и неиграње.прича нешто о репрезентацији,па да није било Звезде не би ни видео репрезентацију!Стварно јако незахвално и ружно са његове стране.Нико му није крив што је толико лош,до њега самог.Друга ствар.Пред крај прелазног рока Евијан је нудио 800 хиљада и 20 посто од следеће проадје! Ко је из клуба спречио(одбио) тај трансфер.Тај ко је одбио сад из свог џепа ако ништа друго треба да плати то дуговање према Младеновићу.Али пре ће Младеновић заиграти у Барси,него што ће било ко из управе да из свог џепа да неки динар! Председник и управа,немају никакав план за стабилизацију клуба.Заустављена су даља задуживања(тако барем кажу),што смо могли да отпишемо у почетку отписали смо,чекају се паре од гаспрома,са њима се угасе пожари,играчи месецима не добијају паре,..... И тако у круг.Нико ни не помишља да у овом тренутку дигне глас против управе,јер сви смо се збили у редове зарад титуле.А титула ако не дође,тераћемо и Џајића и Човића,али тад ће бити касно,јер једино што они сад раде припремају Звезду за приватизацију! Ваљда су због тога и дошли у клуб! Ако не успе та приватизација,пише нам се црно,црње него са дан таном и лукићем! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-05-2013 Фора је што у клубу немаш једног ауторитета, кога онда сви слушају. Него имаш 2-3 ауторитета, а тада долази до поларизације и кланова. Питање је када ће то експлодирати, пре или касније, нажалсот. Катастрофа је што и још увек луди Славиша на клупи. Биг Броно. Човек је одрадио свој уговор, био повређен, па играо мање него што треба. Био је добро појачање, свима којима се дугује, мора се вратити. Ја бих му дао мању цифру, јер је мало утакмица играо, ал што су наши говнарили и игнорисали човека, уместо да су били флексибилни и да се људски договоре.. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Храбро срце - 10-05-2013 Слажем се Кизо да је био добар играч и да треба да му се исплати,али он је тај који није дошао у клуб на прозивку и на почетак припрема.И ако је већ добио тај процес,мислим да је стварно превише то за клуб и да смо морали бољи договор да склопимо са њим.Очигледно је да то није кривица ове управе,али нисам видео нити Џајића,нити Човића,нити било кога из управе,да је рекао да имају решење,модел,.... за исплату дуговања.Све више долази на видело због чега је ова гарнитура доведена у клуб,а то је свидело се то нама или не ПРИВАТИЗАЦИЈА! Мислим да смо ми навијачи Звезде највећи мученици у овом 21вом веку!Волимо и живимо за клуб,који живи и опстаје на ивици литице,са које сваког часа може да сурдукне,али једино та наша бројност и љубав према њој је одржавају у стабилном стању! А кад дође та приватизација или ћемо се исчупати или потпуно пропасти! А ако пропадне,неко ће најебати,јер ја сам спреман свој живот да дам за Звезду,без зајебанције! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 10-06-2013 Тај Броновицки је био још један од много промашаја... Човек је одиграо неколико утакмица, просечно... Био повређен, није долазио на прозивке, припреме и он нас сад јебе за паре... О Звездо шта си доживела!? А овај мали индијанац, сећам се кад је дошао одиграо прву утакмицу у Ивањици, био сам на трибини са стране, сјајни продори, центаршутеви, гол супротном ногом... Још пар утакмица је играо у тавом ритму, а онда... Катастрофа у последњих 6-8 месеци... Ништа му не полази за ногом... И сад шта ми треба да очекујемо... Свако, за ког се испостави да не зна да игра фудбал и да од њега има бољи може да шиљи своју малу киту на Звезди?! Е па неће моћи, треба га испрозивати, јебати га ружно, само зато што је безобразан... Ничим он није задужио овај клуб да би био тако безобразан према њему... Паре се дугуу свима и добиће их када и сви остали, а то што не игра и не зна фудбал, то му није Звезда крива... Не би тај ни другде играо, сем у Борцу из Чачка... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 10-06-2013 Био је промашај зато што је страна верзија Џонија Мијаиловића и Мрве Јовановића. Лик био алкохоличар, али је за репрезентацију кидао. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-06-2013 Ех, баш сам се слатко насмејао. Циркус се наставља. Срнићи убедљиво најбољи а Дауда постаје иритантан. Наш маг од тренера вади Мрђу уместо Дауде који је го курац од играча...., убацује Крнету, па тек онда Омега који није у стању да смири лопту вечерас.... Невероватно! И сам бог полако гаси светло и жели нам лаку ноћ. Какав распад система, јеботе... ”Феноменоменално играш ми ти...” |