![]() |
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790) |
Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 09-01-2012 Мислиш да ће север тп сутра урадити? И ја ових дана контам то за југословенско спортско и Вошу. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - KizaLion - 09-01-2012 Ух како боли ово.. два дана прође и бол не јењава.. ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Војник_севера - 09-01-2012 (09-01-2012, 02:33 PM)KizaLion link Wrote: Ух како боли ово.. два дана прође и бол не јењава.. Боли,боли...још ми је слика у глави како Бајко скаче као бесан леопард на оног њиховог смрду. ![]() Сутра јако важан меч под претпостаком да победимо Јавор имамо +1,мислим да неће бити проблема и да ће момци ово одрадити како треба.Титула је приоритет,и све сада треба бити подређено томе. Да сумирам овај прелазни рок,колико пара и музике,за наше прилике имамо добар тим,момци су показали да умеју да играју фудбал.Недостају играчи превсходно у ротацији одбране,можда смо ту могли да се додатно појачамо.Средина ок,напад је ок.Јако бих волео када би још напредовали у постављању и игри без лопте,то је основно и ствар која нам је можда недостајала за пролаз у ЛЕ.Време ће показати,али ја сам оптимиста по питању првенства и купа. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 09-03-2012 Ево једна кратка изјава Мудринског после утакмице која ми је запала за око. Quote:"Nisam imao tremu i u pripremi utakmice mnogo mi je pomogao Milijaš, koji mi je pričom objasnio šta znači Zvezdin dres i šta bi trebalo da radim kako bih savladao pritisak", dodao je bivši napadač Jagodine i otkrio da su mu golove prvi čestitali roditelji i brat, koji je meč pratio sa severne tribine." Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 09-03-2012 Јако лоша игра јуче,вероватно је последица од меча са Бордоом.Доста безвољне и неповезане игре,залагање и трчање за лоптом на врло ниском нивоу.И опет се дешава да морамо да примимо гол и да губимо да би нешто урадили.Одбрана и даље критична,много голова смо за кратко време примили.Врло је добро што смо довели нове играче неколико дана пред ову утакмицу.Мудрински право освежење,стварно човеку свака част,нека само настави овако на добром је путу.Бринем што нам и даље велику опасност праве ови нови суперлигашки тимови.Што се тиче Милијаша,реалан да будем волим што се вратио опет,али оно јуче је било испод просека,имаћу разумевање због тога што му је јуче прва утакмица била и надам се да ће већ у Крагујевцу бити главни актер на утакмици.Не знам шта ће те рећи сада на ово,али мени Касалица делује по мало као промашена инвестиција,давао је голове само када је требало да се избори за место у тиму,и сада када је добио велико поверење све је бацио у воду,поприлично споро и неатрактивно игра. Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - херцеговац - 09-03-2012 Асамоа би можда требао на крило, али оно што ме јуче жестоко иритирало је бунарење од првог минута. Лоше постављена екипа и статична. Иако му треба још доста минута и тесања, Асамоа је својом агилношћу покренуо игру нашег тима. Страх ме наше одбране, превише голова смо примили из мало утакмица. Жути: http://www.zurnal.rs/2012/09/03/prosinecki-gasprom-ne-daje-zvezdi-pare/index.html Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Сале90 - 09-03-2012 ЕКСКЛУЗИВНО: Вучић данас враћа Џајића у Звезду! Први потпредседник Владе састаће се с легендом црвено-белих, када ће му предложити повратак на чело нашег највећег фудбалског клуба. Гаранције од државе за улагање новца у Звезду од Вучића тражио и директор НИС-а Кирил Кравченко ![]() Џаја се враћа у Звезду на велика врата! В.д. лидера СНС, министар одбране и први потпредседник Владе Србије Александар Вучић састаће се данас, најкасније сутра, с легендом црвено-белих Драганом Џајићем, како би му предложио да се поново врати у клуб на чијем је челу био у данима највеће славе Црвене звезде, ексклузивно сазнаје Телеграф.рс! До овог сусрета долази после састанка Вучића и генералног директора Нафтне индустрије Србије Кирила Кравченка, на коме је Рус од напредњака тражио државне гаранције за улагање у Звезду. - Руси су забринути за своју инвестицију у најпопуларнији фудбалски клуб на овим просторима. Спонзорство од стране “Гаспрома” ће и даље бити значајно присутно у Звезди само уколико кључни српски челници, а Александар Вучић као звездаш посебно, гарантују сигурност те инвестиције – каже извор Телеграфа. Управо због тога Вучић ће Џајићу понудити повратак у Звезду. Да ли ће то значити одлазак гарнитуре која већ годинама, без превише успеха, води фудбалски клуб, показаће дани и недеље пред нама. Извор:Телеграф.рс Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 09-03-2012 Мислим да је мало не озбиљно судити јучерашњу игру. Сви смо свесни да није била сјајна и да је свашта нешто шкрипало у игри али после свега што нам се издешавало у задњих 15 дана, ово је просто феноменално. Стисли су петљу када је требало и узели 3 бода. Да ли сте свесни да они још ни један тренинг како ваља нису имали? Све су то били практично тренинзи опоравка после утакмица а то је и Јанковић сам рекао. Добили смо Мудринског и Асамоу са одличним асистенцијама и то треба да радује. Милијаш је свестан да то није ниво игре која се од њега очекује али је човек слетео у Четвртак на Сурчин а већ у Недељу одиграо утакмицу. Дајте, будите мало реални... Сада је пауза од 15 дана па ће имати времена да напуне батерије и одраде нешто конкретно за наставак првенства... Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - ултра сепаре - 09-03-2012 (09-03-2012, 03:01 PM)CEBEP link Wrote: Мислим да је мало не озбиљно судити јучерашњу игру. Сви смо свесни да није била сјајна и да је свашта нешто шкрипало у игри али после свега што нам се издешавало у задњих 15 дана, ово је просто феноменално. Стисли су петљу када је требало и узели 3 бода.Ја не знам стварно шта је теби ту феноменално,али како хоћеш,свако има право да другачије објашњава игру Црвене Звезде. А иначе тебра да је не дај Боже остало 2-2,размисли и сам да ли би баш овакво мишљење имао,дакле 3 гол Мудринског је дефинитивно свима скинуо камен са срца. Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 09-03-2012 (09-03-2012, 07:15 PM)ултра сепаре link Wrote: Ја не знам стварно шта је теби ту феноменално,али како хоћеш,свако има право да другачије објашњава игру Црвене Звезде. Феноменално је то што смо после утакмице у Бордоу jуче победили. Нико не прича о томе да смо сјајно одиграли када је свима јасно да нисмо. А то шта би било кад’ би било о томе немам намеру да дискутујем јер нема ни сврхе ни смисла. |