![]() |
???????? ??? 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ???????? ??? 07/08 (/showthread.php?tid=1195) |
Прелазни рок 07/08 - Ђоле - 07-13-2007 Мислим да нема потребе кад неки играч достигне зенит у Звезди говорити одмах ''далеко му лепа кућа'',''само нек иде,нема појма'' и слично.Дали су Звезди колико су могли и то је очигледно,али да би напредовали треба да пређу у неки већи клуб и крај приче. Ако и остану,сигурно ће дати максимум у квалификацијама јер ће их брдо менаџера и скаута гледати тако да нема зиме... Прелазни рок 07/08 - silvester - 07-13-2007 Једно је дати све а друго знати играти. Звезду гледам већ 20 година, мислио сам да је Иван Аџић најгори играч-капитен а онда сам видео и горег од најлошијег, Миловановића. Баста је солидан на крилу али га као бека могу предриблати и петлићи. Ако би узели за њих парице за још неко појачање био бих срећан ![]() Прелазни рок 07/08 - Бока - 07-13-2007 Кастиљо се не враћа у Србију. Не могу да верујем! Ухапсила га војна полиција, јер није одслужио војни рок на време, па ће морати да остане у Еквадору и да игра за њихов војни клуб. Јеби га ![]() Прелазни рок 07/08 - HITMAN 47 - 07-13-2007 Quote:Кастиљо се не враћа у Србију. Не могу да верујем! Дај , јел нас ложиш ??? Е не могу да верујем , страшно који малер !!! :batine :bes Прелазни рок 07/08 - Бока - 07-13-2007 Прочитао на једном њиховом сајту. Текст: Segundo Castillo fue sorprendentemente prohibido de volver a Serbia. (ово значи да му је забрањено да путује у Србију) | Fecha : 2007-07-13 09:10:00 | Una noticia algo sorpresiva pudo conocer FutbolEcuador.com el pasado día jueves en horas de la noche, con respecto al futuro inmediato de Segundo Alejandro Castillo y su carrera profesional. Quito-Ecuador. Segundo Alejandro Castillo, que mantiene un contrato de tres años más con el Estrella Roja de Belgrado en Serbia, tenía todo listo para viajar el pasado día jueves, pero una orden sorpresiva se lo impidió. Un llamado de los dirigentes del Club Deportivo El Nacional, equipo que lo vendió al Deportivo del Valle en la pasada temporada, hizo que Castillo, con pasajes en mano y valijas listas, no pueda embarcarse hasta Serbia el pasado jueves. De momento todavía no se han dado mayores luces con respecto a la situación del que es, hoy por hoy, el mejor volante de contención del fútbol ecuatoriano, y especialmente sobre su futuro en el fútbol profesional. Fuentes muy cercanas al Club Deportivo El Nacional de la ciudad de Quito confirmaron para FutbolEcuador.com que Castillo tiene un 90% de posibilidades de jugar los próximos seis meses en el elenco Militar. (LAOH) Иначе почињем да сумњам да ово има везе са Бенитезом. Кастиљо је дошао из Ел Национала, зашто раније није служио војни рок у том клубу? Биће да су људи из Ел Национала љути што смо се на крају одлучили за Саласа, и нисмо били спремни да дамо онолико новца колико су тражили за Кученцета. Ово би могао да буде део њихове освете. Надам се да ће се ипак све ускоро решити... Прелазни рок 07/08 - Ђоле - 07-13-2007 Јееееботе ово је стварно оно скењај ме у мозак...Шта је следеће,Арсенал у 3. колу? Прелазни рок 07/08 - Бока - 07-13-2007 ![]() ![]() Они су го'' курац без Анрија, а и Венгер обожава Пиксија. Можда нешто урадимо испод стола. На крају овај Бенитез одлази у Мексико. :o Не верујем да су мексиканци платили њега више од 3.000.000. То значи да су све приче о томе како га доводе швабе, како је његова цена астрономска, биле буве Ел Национала како би што више пара узели од нас. Када су попушили продали су га у мексичку лигу. Али зато нас зајебавају за Кастиља. Прелазни рок 07/08 - CEBEP - 07-13-2007 Quote:Једно је дати све а друго знати играти. Звезду гледам већ 20 година, мислио сам да је Иван Аџић најгори играч-капитен а онда сам видео и горег од најлошијег, Миловановића. Баста је солидан на крилу али га као бека могу предриблати и петлићи. Ако би узели за њих парице за још неко појачање био бих срећан.Управо тако. Нема ту повластица ни пред ким. Добар играч се постаје на терену као богами и лош. Мене у принципу ништа више и не занима од тога. Зашто би Миловановић и Баста били поштеђени? Од чега пре свега? Треба их утопити ШТО ПРЕ и збогом... Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 07-14-2007 Боже драги, шта нас снађе! Значи, како сада ствари стоје и ако се не потплати, Кастијо мора идућих шест мјесеци играти за војну екипу. ![]() Прелазни рок 07/08 - Maximiliano - 07-14-2007 Бока, ја се надам да ове вести у вези са Кастиљом, допиру и до председника, па да буде спреман на план "Б"....конкретно да нађе адекватну замену! |