![]() |
Valter Zenga - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Valter Zenga (/showthread.php?tid=988) |
Valter Zenga - Maj 25 - 05-16-2006 Ja sam bio da se za to da se Bajevic dovede odmah posle odlaska Dostanica ali jebiga. Pogledajte shta je chovek napravio sa Olyjem. Uveo ih u osminu finala Lige Shampiona gde su dobili Liverpul 1:0 na domacem i u gostima vodili 0:1 i onda nesrrecno porazeni 3:1. Greshite shto se tiche Petkovica. On je za sada poshteno radio u reprezentaciji i bio prvi, ispred Shpanaca, u jednoj zajebanoj grupi. To shto je sada pogreshio i pozvao mrtvog Nadja i Miloshevica, morace da opravda rezultatima na SP-u. Shto se tiche Okuke on je debil, i tu slazem sa ostalima. Valter Zenga - srbski mozart - 05-16-2006 Jedino sto me u ovome slucaju nervira je to, da pojedini biseri sad pljuju ovdje po Zengi...Bruka i sramota!!! Valter Zenga - RayBan - 05-16-2006 A sto je najzesce izgleda da nece ni otici nigde... :zbunjen http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=89204&datum=2006-05-16 Valter Zenga - Maj 25 - 05-16-2006 ITALIJAN ODBIO DA POTPIŠE UGOVOR SA AL RAJANOM ZENGA SE VRAĆA! OBRT u Kataru! Iako je načelno postigao dogovor sa Al Rajanom i trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor, Vlater Zenga je odustao! Razlog je ekspresno smanjenje plate i nemogućnost da bira svoje saradnike. Zato se još uvek zvanično trener Crvene zvezde, zahvalio domaćinu. Juče se Zenga, kako saznajemo, preselio u Emirate, gde ima razgovore sa čelnicima Al Aina, za koji igra naš internacionalac Nenad Jestrović. Izgleda da ni u UAE novac nije po volji Zenge, pa neće biti iznenađenje ako se za koji dan vrati u Beograd i saopšti da ostaje na "Marakani". - Zenga mi se javio, ali nije rekao da je potpisao ugovor sa novim klubom. Čekamo njegov zvaničan odgovor, kao što smo se i dogovorili, do 20. maja - kaže Piksi. Po meni sada ne treba da bude pitanje da li on hoce da se vrati, nego da li mi hocemo da ga primimo nazad... Valter Zenga - bojan - 05-17-2006 Quote:Po meni sada ne treba da bude pitanje da li on hoce da se vrati, nego da li mi hocemo da ga primimo nazad... To i meni pade na pamet,ali kad malo bolje razmislim-nismo u situaciji,u "zlatna vremena" popio bi pedalu samo zbog "...par dana da razmisli...". Čujem i da se "pivari" vraćaju... Valter Zenga - DelijaHH - 05-17-2006 Quote:Jedino sto me u ovome slucaju nervira je to, da pojedini biseri sad pljuju ovdje po Zengi...Bruka i sramota!!! To sam i ja mislio!!! Umjesto da covjeku budemo zahvalni sto je sa nasim voljenim klubom kao prvi stranac osvojio duplu krunu, ovdje ga pljuju :prst Mi smo Srbi stvarno cudan narod! :bes I onda jos izjava, pa nije Srbin, ko ga jebe??!!!! KO JEBE DOSTANICA, KOSANOVICA i FILIPOVICA, koji su Srbi, a sa Zvezdom su bili 77 bodova iza groblja!!! Valter Zenga - bl_regency - 05-17-2006 Definitivno napustam net na mjesec dana,pa nocas spavao nisam,sanjam zengu,raluku,lukovica,piksija,zavrsicu u ludari zbog ovog prelaznog roka ![]() Valter Zenga - Johnny Blaze - 05-17-2006 Ja nemam tih problema, sanjam samo Raluku :rofl Valter Zenga - Maj 25 - 05-17-2006 Quote:srbski mozart Wrote:Jedino sto me u ovome slucaju nervira je to, da pojedini biseri sad pljuju ovdje po Zengi...Bruka i sramota!!! Ma mnogo mu je teshko bilo da je osvoji u ovoj nashoj smeshnoj ligi. Ko sve nije osvojio duplu krunu kao trener Zvezde, i shta treba sad da ga dizem u nebesa kao da je Bog? Nije se pokazao u Evropi tukao nas Bazel kuci, Tromzo, Strazbur nas zajebao... Ako ostane videcemo da li je kadar da sa ovim okrnjenim timom udje u Ligu Shampiona. Valter Zenga - Manager - 05-17-2006 Ja evo danas čitao, kao otišao Zenga u Katar, Zvezda traži novog trenera, šansa da bude Ilija Petković trener... sad da li je otišao ili nije nemam pojma :zbunjen . Znam da su Stojković i Luković otišli sigurno ![]() |