Delije
Zaboravljene i nepevane pesme - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Zaboravljene i nepevane pesme (/showthread.php?tid=865)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Zaboravljene i nepevane pesme - warsaw - 11-19-2005

"ljubav si mi jedina"-pevana tokom derbija posle X godina

"I pevamo sada svi,i tapsemo, i skacemo sada svi..."

"Ta pesma se sada cuje u glas"

"ale,ale,ale,ale,oooo..."

"volim Te zvezdo ja,volim Te Zvezdo ja, do groba..."

"U ranu zoru.."

"promena ideja,ono sta Nam treba je promena ideja" Big Grin

"beograd je pun murije ,komandir grada looduje" Big Grin

"tuzno je biti Neletova mamma.." Big Grin

...itd...

"Na Marakani opet pesma stara..." extra bi grmela kada bi svi usli u taj trip

"Na topcideru, na tom Severu..."

"dok se zemllja oko sunca krece.."

...

Zaboravljene i nepevane pesme - UrbanBaby - 11-19-2005

Једна од васкрскилх песама која се вратила на репертоар ове сезоне а која је најбоље звучала на крају прошле сезоне на баскету (да се најежиш!) је :

И напред Звездо, Црвена звездо
Знај да увек Звездо, увек Звездо,
Увек бићу ту, да те волим
и да те бодрим и да ти живот поклањам.

На некој од прошлих мањих текми (чини ми се ОФК-а) покушано је да се отпева "Бићу увек с тобом, макар нем'о 'леба и бодрићу те Звездо и на Марсу ако треба" али треба то да се мало увежба. Штета би било да се не пева када се неко већ сетио да је врати на репертоар.

Quote:"Ta pesma se sada cuje u glas"

Мислим да се ова песма певала прошле сезоне, не тако често али певала се.

Црвена звездо, побеђуј за нас
Та песма се сада чује у глас.
Напред младићи, куцнуо је час.
Северна армија увек је уз вас.

Не знам зашто сада када имамо нове бубњеве не певамо "Ма-ра-ка-на, нека сад цела устане и нека песма не стане, са Звездом све до победе...але, але, напред Звездо ле але..." једнако би добро звучала као и "Бразил" - "На целом свету ми је све..." Big Grin

П.С. Варшав би могао да напише комплетне текстове неких наведених песама. На пример, оних поред које је ставио смајлије.

"Na topcideru, na tom Severu...", "promena ideja,ono sta Nam treba je promena ideja", "beograd je pun murije ,komandir grada looduje", "tuzno je biti Neletova mamma.."

"svi Mi kazu da Sam lud i da nisam normalan, jer Sam Zvezdin delija, jer Sam pravi huligan...
bas Me briga za Njih sve ,jer Ja zivim zbog Zvezde, zapevajmo sada svi, jer Smo Zvezdi odani/potrebni"

Na topcideru, na tom Severu...", "promena ideja,ono sta Nam treba je promena ideja", "beograd je pun murije ,komandir grada looduje", "tuzno je biti Neletova mamma.."

"Na topcideru, na tom severu, Zvezdine se pesme ore i zastave se viore ,na tom Severu, volim Zvezdu Jaaa,kao oka dva, volecu je nek svi znaju i za Zvezdu navijaju jer je najbolja..."

Ostalo je bilo zezanje:
"Promena ideja,promena ideja ono sto Nam treba je promena ideja, posle ide Engleska verzija ,i verzija Volim Te Miloje,volim Te Miloje,bez Tebe na golu stvarno trulo je..."

"Beograd je pun murije, i zastave se vijoree,pendreka zvuk odjekuje,komandir grada luduje, i pobite ih Delije" melodija " stadion pun.."

Za Neleta ,necu jer dodje tu i tamo Big Grin

ali melodija je "tuzno je biti navijac Partizana" a spomenuo Sam cisto iz zezanja... namigivanje

nekada se pevala Argentinska, u Evropi poznatija kao melodija Romanista:

" Napred Zvezdo,napred Zvezdo Tebe volim Ja,
napred Zvezdo,napred Zvezdo Ti si najbolja.ole,ole,oleeeoolleeoooaa..."

Zaboravljene i nepevane pesme - Maj 25 - 11-19-2005

Sve te stare pesme ("I napred Zvezdo napred Zvezdo tebe volim ja", "mladici kucnuo je chas"...) znam napamet jer sam kao klinac imao kasetu Zvezdinih pesama, sigurno je neko imao tu kasetu, pochinje sa "Pune tribine"

Zaboravljene i nepevane pesme - nisam_zdrav - 11-19-2005

Ima onaj mix od 15ak minuta i odlican je da se ljudi podsete nekih pesama ako treba...

Zaboravljene i nepevane pesme - Johnny Blaze - 11-20-2005

neke od spomenutih u nekoliko postova iznad se pjevaju s vremena na vrijeme...

Zaboravljene i nepevane pesme - Maj 25 - 11-20-2005

Niko ne pominje:

U srcu mome zivish samo ti, Zvezdo moja ljubavi o tebi sanjam o tebi pevam samo tebe volim ja.

To je nasha poznata pesma, a vishe je ne chujem da se peva ni oko stadiona a kamoli na stadionu.

Zaboravljene i nepevane pesme - pop_Milutin - 11-21-2005

@nisam_zdrav
Ima li taj mix negde na netu da se nadje...