Delije
FKCZ WEB - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: FKCZ WEB (/showthread.php?tid=794)

FKCZ WEB - Dacha od Bosne - 08-10-2005

Vasil, jel' ono Dragance na jednoj fotki ili?

poz
Dacha

FKCZ WEB - Васил - 08-10-2005

Једино ако си видео фотку на којој је Драганче у телевизору namigivanje . Прилично је тешко (такорећи неизводљиво) бити у исто време у Београду на конфу за новинаре и на Новом Зеланду (где одрађујеш посао око сајта).

Значи, ниси видео Драганчета.

Кики и моја маленкост нису желели да се експонирају у јавности тако да ни нас нисте могли да видите. Ја сам био одма` ту иза камере Smile

Ma i meni nesto cudno bi nego rekoh da nije dosao sa N. Zelanda.
Svaka cast na trudu. Dobro bi bilo da nas malo vise informisete o clanstvu i kakve su privilegije za iste.
Puno pozdrava

poz
Dacha

Vasil, mogli bi pored rasporeda utakmice i datuma odigravanja staviti i satnicu. Mala stvar ali korisna.

poz
Dacha

Quote: Dobro bi bilo da nas malo vise informisete o clanstvu i kakve su privilegije za iste.
Puno pozdrava

poz
Dacha

Отприлике ово

Quote:dragance
DELIJA senior

To su
- uzivo audio prenosi preko neta
- video isecci sa konf. za stampu i golova (pod uslovom da su teh. mogucnosti obezbedjene gde igra Zvezda. Na Marakani i u Evro tekmama, ovo nije problem)
- Rezervisanje karti za meceve
- ekskluzivni intervjui sa igracima/trenerom
itd.
- aplikacije za mobilne telefone (mislim da ce ovde biti limit na 3G za dijasporu sto se tice audio/video, a preko GPRS za Srbiju ce biti limitiran sadrzaj)

To je "premium" content, kojem ce se moci pristupiti sa clanskom karticom FK CZ o kojoj smo ovde razgovarali pre nekoliko meseci (ako se secas, dala bi pravo i za glasanje za Skupstinu). Videcemo kako ce ovo biti odradjeno. Tehnicki uslovi i podrska su tu.

Што се тиче сатница... `бем ли га. Видећу са људима из клуба да ли уопште то имамо за предстојеће утакмице. Знам да је Пикси од ФС-а тражио да се наше утакмице на Мари играју у вечерњим терминима.

Да не буде забуне, биће ту још неких ММ зајебанција, ал` нећу баш све да откривам Smile

FKCZ WEB - screamer - 08-12-2005

Што се сајта тиче, мислим да је добар...моја највећа замерка односи се на боју заглавља - превише тамно...треба да буде више ЦРВЕНА...даље, промените формат датума у најавама мечева (нек буду по српски, а не 8/11/05)...
Други су већ поменули неке ствари које су и мени засметале...тек када буде у потпуности завршен сајт, моћи ћемо да причамо и о другим детаљима...
Похвално је то што тражите и наше мишљење...ако будете одрадили измене у складу са овим предлозима, мислим да ћемо имати најлепши сајт!!!
Само напред!

FKCZ WEB - Mikelandjelo - 08-12-2005

A kako da ja nađem sliku ovosezonskog sastava (koji se vidi u levom delu sajta) a da je normalne veličine? Slika ne može da se uveća, a opet ne može u avatar, pa čemu služi? Big Grin

FKCZ WEB - UrbanBaby - 08-16-2005

Посетила сам малопре сајт да се информишем у колико сати почиње текма у суботу али не пише.
На саром сајту је тај инфо био доступан бар недељу дана унапред. :finger
Мојне да ме разочаравате.

FKCZ WEB - Васил - 08-16-2005

Биће, не брини. Баш смо јутрос причали о томе. То су оне ситнице које живот значе namigivanje , а које се додају у ходу.