![]() |
A L K O H O L - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: A L K O H O L (/showthread.php?tid=68) |
A L K O H O L - noles - 06-21-2003 tema do jaja! limita nemam, uglanvom poslje 5-6 postajem malo veseli, ali daleko od pjanog. sve zavisi od drustva, ako je drustvo dobro nema mi kraja. najcescje, skoro uvjek, pijem heineken. kad popijem nije mi do 'guzve' nego do zajebancije, mada ako dodje do neke guzve veoma sam neurozan. tuca me bas ne ide u pijanom stanju. ne varim, nikad. najgore pijanstvo je bilo na slanku, na totalno prazan stomak, poslje drugog heinekena bilo je veselo ! najzesce je bilo za proslu novu, u djakuziju u kuci, uz vodku i jeger i rashladjivali se heinekenom. u djakuziju 40 C, vadili su nas (bilo nas je 4 sto smo zesce pili) napolje....dogadjaj bas za pamcenje! to je bilo 4 dana/3 noci cisto konzumiranje alkohola A L K O H O L - Cp6uja - 06-23-2003 ???????,??????? ?? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ??????? ???? ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;pivo ;pivo :flasa :flasa :flasa 1.????? ??? ?? ????????? ??? ????,?????? ? ???? ? ?????? ??? ?????? 30 ????,? ??? ?? ???? ??????? ?????????? ????,??????? ??? ????? ??? ??? ??????-???? ????? ??????. 2.?? ??????? ???????? Amstel,???? ?? Fosters ???? ???? ????,? ?? ??????? ????. 3.??? ??? ???? 3 ???? ????? ?? ?????,? ?? ??? ???? ?? ?????? ? ?????? ?? ????.??? ???????? ?? ???? ,,??????''. 4. :lol: ![]() 5.??? ???? ?? ?? ???????-???? ?????? ???????? ? ?? ?????? ??-????? ???. 6.??????,????? ??????. ![]() ?????? ?? ????? ?????? ?? ??????? RAP&HIP HOP RULEZ A L K O H O L - Branko Savic - 06-24-2003 Mnogo dobra tema. Pivo uglanom pijem, ovde je to Corona, ponekad Hajneken. 10-ak je norma, posle toga sam pijan. Kad mesam- poludim, ne znam sta radim. Od rakije (bilo da mesam, bilo samo radza), ako mnogo popijem ('mnogo'-vise od pola litra) uglavnom dobijem black-out, tj. nista se ne secam. Ako pijem jedno pice, mogu da se kontrolisem, cim izmesam, nije dobro. Vutra obavezno uz alkohol, nije dobro, ali ja bas volim onako muski da se pokidam. Sto se tice fajta, bolji sam trezan, ali su muda naravno veca kada se popije, ne gleda se broj protivnika. Ali, vise volim trezan. Sve u svemu, ne mogu mnogo da popijem, ali kada pijem, odvalim se muski, ne stajem kada osetim da me hvata, vec dodam jos zesce. A L K O H O L - CeDo - 06-24-2003 Jeste Crown Lager Pivcina, zato je i stomacina dobra. Blago onome ko zna da prestane. A L K O H O L - Orthodox Serb - 06-24-2003 ?? ?? ??? ???? ?? ?? ??????????, ??? ? ?? ??? ?? ???????? ?????? ?? ?????? ?????? ??????? ??????, ??????? ???? ??????. ?????, ? ?????, ? ?????, ? ?????? ?? ?? ??????... :zbunjen ![]() ??????? ?? ???? ??? ??? ?????????? ?? ?? ?? ????? ????, ?? ??? ???? ???? ''?????'' ????? ???? (???? ??? ???? ???? ?? ''????????''). ? ???? ???? ???? ?? ??? ??? ''???? ???? ? ??????''... ?????? ??? ?? ???? ????? ???? ??????? ? ??????, ?? 5 ???????, ?? ??????... ![]() ??? ???? ? ???????, ???? ??????? ?? ??? ??????? (?? ???????? ?????? ???? ??????? ??????)... 3 ????? ????, ?? ?? ????? ???? ????? ????, ?? ????? - ??????! ;pivo A L K O H O L - Веља - 06-25-2003 ???? ?? ?? ??? ???? ??? "???????????",?? ???????? ???? ?? ???? ????... ![]() ??, ?? ??? ??????? ?????????? ?????? ????????? ???? ??????????. ![]() ? ????????? (23.06.) ?? ????? ????? ?? ?????? ?? ?? ??????, ??? ?? ???? ? ??... ???????, ?? ??? ?? ??? ??????? ???? ?? ?? ???? ???? ????? ![]() ???? ??? ?? ??? ???? ???? "??????" ?? ????? "?????????" (???? ?? ????! :o ), ? ???? ??? ?????? ? "???????", ???? ?? ?? "?????????" ??? ?????? ? ???? ?? "??????" ??? ????????. :flasa :flasa :flasa ???? ??? ???????? 3 ????? ?????? ? ?? ?????? ? ????????? ???? ![]() ????? ?????, ????? (?' ????? ??? ?????? ?? ?????) ??? ???? ?? ?????? ;pljuga ... ?, ?? ?? ?? ?? ????? ???????? ?? ????????, ??? ???? ??? ?????, ??? ?? ? ??? ??????? "???????" ?? ?? ??????... ? ?????? ???????, ???? ?? ????, ??? ????? ????????? (???????? ??? ? ?????? ???????? ?? ????????, ? ?? ?? ???????? ????+?????+???????+????? :ruke ) ?? ?????? ????... ?, ? ??? ?? ???????? ???? ?????? ???? ???????! ??????, ??????? ?? ???? ??????? "?? ?????" ???? ?????. ? ???????? ???? ?????? "?????" ??????????? ?????+????, ??????? ??????+????! ??: "Orthodox Serb", 3? ???? ?? "?????? ???" ![]() ???????? ????, ?? ?? ????? ????, ????? ????, ?? ????? ??????! ???' ??????! ;pivo A L K O H O L - Ђоле - 06-29-2003 Ja sam sinoc izmesao na rodjendanu i votke i vinjake i pivo i sve u pm...Ispovracao sam se ko stoka i sad mi je muka i lose mi je,jel zna neko kako da se izlecim od ovog sranja? A L K O H O L - Miki,Minhen - 06-29-2003 Djole,imam super recept za to. Uzmi onako dva tri piva za pocetak.Prvo ide najteze,drugo lakse a kod treceg je skoro sve OK.Posle nastavi,ali nemoj da mesas i da preteras u cirki.Govorim iz bogatog iskustva,ne zezam te. :flasa :flasa :flasa :flasa ;pivo ;pivo ;pivo Pozdrav :ruke :ruke :ruke pice - Forever Ultras - 06-29-2003 Pazi ovamo, ![]() Uzimajte naizmenicno pivo i spricer, posle samo 3-4 kruga videcete kakvo dejstvo ima ta kombinacija. Pazite, oba pica su relativno blaga, barem ja merim kolicine u pivu koje mogu da popijem u vecem broju litara a spricer kada pijem kao da pijem vodu... Probajte ovo i videcete da radi kao Red bull i voDka... ![]() poz, budimir A L K O H O L - porky pig - 06-29-2003 nisam pratio topic ali mi se naslov ucinio vrlo zanimljiv pa cu morati nesto napisati ljudi moji vi niste probali vi |