![]() |
JUKE BOX - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: JUKE BOX (/showthread.php?tid=636) |
JUKE BOX - Djape_BBrdo - 02-09-2005 Uuu Despina je stvarno zakon...ma uostalom sva grcka muzika,nema da fali ![]() JUKE BOX - Indjija - 02-09-2005 I neka su ih zatvorili,ko nije bio nije nista propustio,Budva je shit sve radi do jedan,bio sam letos,nikad vise,a iz Trocadera smo uvatili gas nas 5 posto smo popili 70-80 evra(Bulat je pevao),najbolja noc je bila kad smo zapalili na Nastica u Rafailovice,ribe smo oterali na taxi,a mi se navarili i u vozic...sve u svemu elektronska muzika je mama i doslo je njeno vreme,kao i definitivno kuliranje crnogorskih letovalista. JUKE BOX - aca_coa - 02-09-2005 Ja koliko vidim blesavi hip-hop unistava sve ovo. Drago mi za CG ![]() JUKE BOX - dzicKara - 02-10-2005 Quote:Ima i dobrih narodnjaka nisu svi sranje Kizo nadam se da se zajebavas..... Vecina danasnje omladine uopste ne obraca paznju na tekst u ovim novijim narodnjacima......koliko tu bolesnih tekstova ima pr.1: Tanja Savic- Za moje dobro: "......za moje dobro gazi me ne daj da zivot mazi me za moje dobro muci me da budem bolja uci me" i sad kada neki napaljeni klinac cuje ovu pjesmu uvatice ribu i polomit joj p...u da bude bolja.... pr.2: "....Budi lep budi jak za sve druge mrak nemoj da me brukas..." I sad napaljeni klinac da se ne bi "obrukao" pred ribom, ako ne moze da na ruke prebije nekog, vadi pistolj i roka ga u glavu..... Ima jos jedna pjesma u kojoj se pominja nesto u fazonu "ja nocas spavacu sa tvojim najboljim drugom iz djetinjstva....". Ja bi to zabranio..... JUKE BOX - mudric - 02-10-2005 E prijatelju dobre si tekstovi i izabrao kakvih ima.Al najjaci je ovaj: ...moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi... ![]() Nisam cuo pesmu ali sam u nekoj emisiji slusao o njoj.Alo i pored svega ja ipak mislim da ima i dobrih narodnjaka.Mada ja za mene Rock no.1, ali nekako kad se napijes narodnjaci najbolje legnu.Tehno i Hip&Hop organski ne podnosim.Eminema narocito. :batine JUKE BOX - Milance - 02-10-2005 Jebote, ovaj Kiza tacno zna u srce da dira sa novim temama.Cim zafali,evo Kize sa patikama,mjuzom...No da ga ne ureknem,da kazem i ja sta slusam.Rock je naravno broj jedan.Ali onaj klasicni rok kao Dugme,Azra,Divlje Jagode,Atomsko skloniste i sl.Ali kada se nalijem,narodnjaci su iz raja izasli.Haris Dzinovic,Miroslav Ilic,Car Toma Zdravkovic itd.A ove sto su karijeru napravili na sise i pitajbogakakva pomagala treba zakonom zabraniti.Navijacima svaki cas neke sankcije, a ovim zavijacima nista... :megafon JUKE BOX - Mikelandjelo - 02-10-2005 Ma naj JUKE BOX - Anonymous - 02-10-2005 Tako je! Stari narodnjaci su zakon! Oj kafano muko moja... Ovi nasi novokomponovani muzicari tipa Seka, Ceca, Xenia, Dara Bubamara i ostale pevaljke ovde u Srbiji nemaju neku perspektivu, vec gostuju u inostranstvu, Bec - Nachtwerk, Dizeldorf - Ofenbah, kao i mnogi diskaci u Svajcarskoj. Uostalom Nikola i Brdjo znaju kako to sve izgleda. Uvek mlate pare po gastarbajteriji, barem 20.000 evra po nastupu. O takvom nastupu ovde mogu samo da sanjaju (sve osim Cece). A popularna grobarska je od shaile: Ustajem rano, samo njeno telo zelim, ona je s onom s kojom cu ja krevet da delim, dali hocete malo preda il pozadi sve je to isto samo to mi radi ah to mi radi ah to mi radi ti si duso najbolji... ![]() JUKE BOX - aca_coa - 02-10-2005 a jel ste culi onu sto se sad vrti: Ja imam cerku, ona je zensko Nisam znao da cerka moze da bude i musko. Imamo mi debilnih tekstova za medalju. Zato sam presao da slusam Bugare ![]() Melodije iste ko i nase, a tekstove ne razumem. JUKE BOX - радомир - 02-10-2005 Quote:Zato sam presao da slusam Bugare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |