Delije
Ranije grupe o kojima se manje zna - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Времеплов (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Ranije grupe o kojima se manje zna (/showthread.php?tid=484)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ranije grupe o kojima se manje zna - фкцз - 11-10-2004

Quote:Zemun - zastavu su nosili db-ovci dugo vremena (neka me ispravi neko jer sam ovo cuo a u to vreme sam bio klinac tako da...)
Koliko se ja secam, u reviji je bila slika 5 zemunaca sa zastavom pre par godina, crvena zastava, zuta slova...
jer zna neko sta je sa ekipom Red or dead, koliko se ja secam iz bataje...

Ranije grupe o kojima se manje zna - Giska - 11-10-2004

Ne, zastava zemun bela sa crvenim slovima...na tu sam mislio...

red or ded doalzi po nekoliko na tekme sa majama ali ne vise zajedno...ima tek nekoliko aktivnih delija iz bataje u mladjoj ekipi i u boysima..

Ranije grupe o kojima se manje zna - маникомио - 01-12-2005

?? ?? ??? ??? ???? ? ???????

Ronins RxSx - ?????????? ?
Ultra Kings - ???????

????????????? ?? ???? ?? ??? ? ???? ??? ?? ????? ??? ?? ??? ???? ?????? ?????!
??????? ???? ?? ? ????? ?????????? ?? ????????????!

Ranije grupe o kojima se manje zna - savacium - 01-26-2005

?? ?? ??????? ???? ???? ?????? ???? ??? ?? ?????? Smile
????? ??????? ???????? ??????? ?????? ?? ??????(???? ??? ??? ???? ??) ??????? ???????? ? ??????? '96?

Ranije grupe o kojima se manje zna - warsaw - 01-26-2005

Quote:?? ?? ??????? ???? ???? ?????? ???? ??? ?? ?????? Smile
????? ??????? ???????? ??????? ?????? ?? ??????(???? ??? ??? ???? ??) ??????? ???????? ? ??????? '96?

Tokom finala KES-a u fudbalu u Atini'93 su se sastali Milan-Barca,Nasa ekipa je gostila {50ljudi} u Atini,"cistili"su ulice zajedno sa G7 a na tribini su bili sa Milanistima,"jedan" Ultras ju je "pozajmio"i od tada je kod nas"Milan club Cagliari"... namigivanje

Ranije grupe o kojima se manje zna - savacium - 01-31-2005

Quote:
savacium Wrote:?? ?? ??????? ???? ???? ?????? ???? ??? ?? ?????? Smile

Tokom finala KES-a u fudbalu u Atini'93 su se sastali Milan-Barca,Nasa ekipa je gostila {50ljudi} u Atini,"cistili"su ulice zajedno sa G7 a na tribini su bili sa Milanistima,"jedan" Ultras ju je "pozajmio"i od tada je kod nas"Milan club Cagliari"... namigivanje

?????

-
[Image: kaljari8bu.jpg]

Ranije grupe o kojima se manje zna - savacium - 01-31-2005

??? 2 ????????? ?????? ?? ????:
http://img17.exs.cx/img17/3316/pltn291hk.jpg
http://img17.exs.cx/img17/3756/pltn3122nc.jpg

????????? ?? ???? ??????? ?????

Ranije grupe o kojima se manje zna - Pantovac - 03-02-2005

Video sam na snimku sa Maksimira da je okacena jedna veca zastava na kojoj pise Cacak ili Delije Cacak pa znali neko nesto vise o likovima koji su nosili tu zastavu i o grupi iz cacka

Ranije grupe o kojima se manje zna - radula - 03-05-2005

Odlican topic!
Novosadjanin je pitao za grupu Gilipteri. Poznajem lika i svi smo ga zvali Gilipter, pricao je da je bio u toj grupi, transparent je bio kod njega valjda. To je bilo pre godinu ipo posle onog derbija 3:0, on se sibao sa Headhuntersima pa kad smo slavili pobedu on je naisao. Kasnije sam se zgotivio sa njim pa je meni i burazeru ispricao mnostvo zanimljivih anegdota.
Taj transparent je bio u Kijevu, na Nou Kampu, mada nisam siguran da li su ga uneli jer su cuvari mislili da je nesto mnogo zajebano 4S.
On nikad nije bio na ino gostovanju jer je vecito bio na uslovnoj. Bio je na Maksimiru sa 12 godina, ta njegova ekipa je isla svuda i pratila sve sportove. Pricao mi je za bakljade sa hokeja, mislim i za to gostovanje na odbojku u Novi sad, kako je uhapsen na tuci sa slaninarima na zenskoj kosarci ispred pionira. Da li vredi ista vise reci, onda kome je nosio utoku kada su nam grobari maknuli zastave, pa o nekom gostovanju za podgoricu kada panduri nisu dali nasima da ulaze u voz posle ponoci, pa oni dodju na neki u pola 5, zatvore se, a kerovi mobilisani za tu priliku ih gadjali kamenjem. Iako sam bio krajnje skeptican bilo mi je zanimljivo da cirkam ;pivo sa likom i pricam o onome sto me najvishe zanima Smile
E sad bilo ih je oko 15ak, bili su sa Umke, neki lik iz Male Mostanice i iz Beograda.
Zadnji put sam ga video posle Zenita u nekoj kafani gde smo ja i moja ekipica doziveli najgore trovanje alkoholom i drugim opijatima u zivotu bez konkurencije. Jebiga malo sneg, pospanost, 60 godina Zvezde kanda sam pomalo sentimentalan, ali gilipter je ovaj moj cim savrseno zasluzio namigivanje

Ranije grupe o kojima se manje zna - James J. Bulger - 03-05-2005

Quote:Odlican topic!
Novosadjanin je pitao za grupu Gilipteri. Poznajem lika i svi smo ga zvali Gilipter, pricao je da je bio u toj grupi, transparent je bio kod njega valjda. To je bilo pre godinu ipo posle onog derbija 3:0, on se sibao sa Headhuntersima pa kad smo slavili pobedu on je naisao. Kasnije sam se zgotivio sa njim pa je meni i burazeru ispricao mnostvo zanimljivih anegdota.
Taj transparent je bio u Kijevu, na Nou Kampu, mada nisam siguran da li su ga uneli jer su cuvari mislili da je nesto mnogo zajebano 4S.
On nikad nije bio na ino gostovanju jer je vecito bio na uslovnoj. Bio je na Maksimiru sa 12 godina, ta njegova ekipa je isla svuda i pratila sve sportove. Pricao mi je za bakljade sa hokeja, mislim i za to gostovanje na odbojku u Novi sad, kako je uhapsen na tuci sa slaninarima na zenskoj kosarci ispred pionira. Da li vredi ista vise reci, onda kome je nosio utoku kada su nam grobari maknuli zastave, pa o nekom gostovanju za podgoricu kada panduri nisu dali nasima da ulaze u voz posle ponoci, pa oni dodju na neki u pola 5, zatvore se, a kerovi mobilisani za tu priliku ih gadjali kamenjem. Iako sam bio krajnje skeptican bilo mi je zanimljivo da cirkam ;pivo sa likom i pricam o onome sto me najvishe zanima Smile
E sad bilo ih je oko 15ak, bili su sa Umke, neki lik iz Male Mostanice i iz Beograda.
Zadnji put sam ga video posle Zenita u nekoj kafani gde smo ja i moja ekipica doziveli najgore trovanje alkoholom i drugim opijatima u zivotu bez konkurencije. Jebiga malo sneg, pospanost, 60 godina Zvezde kanda sam pomalo sentimentalan, ali gilipter je ovaj moj cim savrseno zasluzio namigivanje

sta bre ti ovde naprica, ako sam te ja po reda razumeo bice dobro, kakva utoka, ko kome nosio ?
nista t ene kontam ?
napisi bre normalne recenice ...