![]() |
Buducnost severne tribine - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Buducnost severne tribine (/showthread.php?tid=418) |
Buducnost severne tribine - Бока - 06-23-2004 Quote:Boka Wrote:???? ?? ???? ??????????????? ?????? ???? ?? ?? ??????? ? ?????? ? ????????? ???? ???????. (???? ??? ?? ? ???-? ? ???? ?? ?????????). :batine ?? ??? ?? ?????????? ? ???? ????? ???? ???? ???? ??? ?? ????????. Buducnost severne tribine - Teta Mila - 06-23-2004 Naravno Kiki,da podrazumeva i novu zastavu,koja ce biti pravo osvezenje...garantujem... namigivanje .Bili su izuzetno mladi kada su napravili tu zastavu,ali su sada itekako svesni koliko i marketing ekipe znaci... Mada,nisam na to mislila... Buducnost severne tribine - Teta Mila - 06-23-2004 Ko ce i kada nositi noz je individualna stvar na koju se ne moze uticati.Toga je bilo i bice dok je tribina... Postoje razliciti razlozi nosenja istih,koji se i mogu opravdati...tipa odbrane zastava ili neka neprijatna iskustva u razlicitim akcijama,kada si i primoran da nosis noz...tipa,u grobarskom si kraju,ili u kraju Force-a,a ne pada ti na pamet,da skidas sal pred njima itd.....(naravno da se ovo odnosi na mladje,koji nemaju dovoljan autoritet). Nesho,totalno si u pravu za "dodjose"...postoje mladici koji redovno dolaze na tekme,a nisu iz Bg-a i okoline,ali oni znaju kako da se ponasaju prema tribini,jer su deo nje i svesni su gde im je mesto...dok sa druge strane imas ekipu ljudi,koja je Marakanu vidjala u sportskom delu Dnevnika,pa kad su dosli da kupuju patike po Bg-u,cisto svratili na utakmicu,da se ne "baci" dolazak u prestonicu... Nisu ni svesni koliko su bezobrazni... Buducnost severne tribine - supreme - 06-23-2004 Boka, i ja sam rodjen u provinciji, pa sam zaglavio u BG. Znam i ja ljude koji dolaze na utakmice, doduse mladje generacije jako slabo, ali one malo starije znam. Oni se po malo cemu razlikuju od ljudi iz Beograda kada je ljubav prema Zvezdi i navijanje u pitanju. Zar mislis da medju Beogradjanima nema tih koji na stadion dodju pijani i naduvani i kao takvi su raspolozeni da prave sranja? Ne mozes provincijalce da optuzis za to jer je po tom pitanju BG apsolutno isti kao provincija, ako ne i gori od nje. Nije provincija (bar ne u tolikoj meri) tapkala karte za Rozenborg nego beogradska ekipa. Nije provincijalac nedavno vadio noz vec momak iz BG-a. Ne kazem da to ne bi uradio neki majmun iz provincije, ali cinenice su upravo takve kakve svi znamo da jesu. I odatle treba poceti u resavanju problema. Buducnost severne tribine - Delije Kosovo - 06-23-2004 U svakom slucaju buducnost severne tribine ce biti bolja nego juzne. Buducnost severne tribine - Teta Mila - 06-23-2004 Nesho,ja se izvinjavam zbog odgovora koji i nije trebalo tebi da bude upucen,a odnosio se na provinciju,vec Boki...kako sam u prethodnom postu tebi odgovarala,zbunila sam se... ;pljuga Buducnost severne tribine - фкцз - 06-24-2004 Quote:Dobro,ekipa KB-a je ista kao i Brigadira i Heroja...imali su od koga da uce...takve ekipe i ne mogu,a i ne smeju da iznevere!!!(ne bi bilo lepo namigivanje ) Mislio sam na podmladak KB-a i vozdovca!!! Buducnost severne tribine - plasticman - 06-24-2004 Quote:U svakom slucaju buducnost severne tribine ce biti bolja nego juzne.Cinjenice su cinjenice... ;pivo Ta ekipa sa Vozdovca...Koji deo tacno?...Vozdovac je malko veci.. ![]() Buducnost severne tribine - kiki - 06-24-2004 Quote:Mislio sam na podmladak KB-a i vozdovca!!!Ko su KB? Ne mogu da provalim koja je to grupa :zbunjen . Buducnost severne tribine - фкцз - 06-24-2004 Quote:Od marakane pa na gore(i banjica ulazi u to)!!!Delije Kosovo Wrote:U svakom slucaju buducnost severne tribine ce biti bolja nego juzne.Cinjenice su cinjenice... ;pivo [quote="kiki"]Ko su KB? Ne mogu da provalim koja je to grupa .{/quote] kanarevo brdo |