Delije
Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) (/showthread.php?tid=303)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Casual - 02-26-2004

Jebiga,meni virus rasturio racunar,pa sam malo zakasnio.Al' kad je nesto lepo,nikad nije kasno.

Fantasticni salovi,moram priznati,i jako lepo uklopljene boje.Takodje i moj favorit je sal broj 2 ! :o

Jes' da ja sad nosim Burberry,ali za jedan od ovih ima da legnem 600 dingera! Big Grin Big Grin

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Radza - 02-26-2004

Licno, bar-salovi mi se ne svidjaju jer su na isti kalup. Gledajuci ih, covek ne zna ni koji su od kojeg kluba, reprezentacije itd. veoma cesto su pobrkane i pobacane boje bez nekog posebnog cilja i reda, deluju bas kao i obicni salovi u prodavnicama, 3/4/5/6 boja, od toga 1.5 boja ima veze sa onim sto taj sal treba da predstavlja/simbolizuje, a to je klub i navijacka grupa, drzava itd.

Mislim da je logicnije da covek razvija kreativnost u sebi, a ne da slepo prati tudje trendove, jer, nije valjda poenta da kopiras tudje (taman i najbolje), vec da stvaras.

Umesto da se prave neki lepi salovi; koji imaju smisla, prigodan natpis/tekst, pa da se sve to uklopi sa prikladnim bojama, grbovima, mi (svi redom, ne cigani) pravimo kopije 'svakodnevnih' salova koje mozemo da vidimo u prodavnicama zimske garderobe?

Naravno, moze tu i da se vidi neki lep sal (kao ovaj pod br. 3), ali i taj sal izgleda kao i milion drugih. Ne znam, meni vise nista nije jasno.

Valjda sal treba da asocira na klub/navijacku ekipu, to mu dodje neki smisao, ili opet brkam 'pojmove'? A ne vidim sta to kod, takoreci, bilo kog bar-sala asocira na pomenuto - sem, eventualno, nekog jedva vidljivog grba.

Ziveli

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - sale - 02-26-2004

Dobri su kao dobar dan!

Kizo ostavi mi keca, a i tojku ako se malo modifikuje u narednoj seriji...

1. predlog: suziti plavo polje, belu boju zameniti zutom i u crvenom polju ubaciti jednu belu traku...

2. predlog: plavu boju zameniti zutom, takodje suziti, belu boju zameniti plavom i ubaciti belu traku na sredinu crvenog polja...

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Ђоле - 02-26-2004

Kizo,da li ce salova broj 2 biti dovoljno za sve?S obzirom koliko ljudi hoce 2-ojku,nije zajebancija...

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - UrbanBaby - 02-26-2004

Quote:Beogradjani ce moci da uzmu najverovatnije kod Senjak-a (prvo da se dogovorim sa njim kao distributerom Big Grin ), jer je jeftinije na "ruke" kupiti sal...
Senjace, Smile otmi za mene 2 komata - prvi i treci. ;pljuga
Radzo, objasni ovom saletu da

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Radza - 02-26-2004

Dobro, dobro laki .... :rofl

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Ljubitelj_dima - 02-26-2004

Kizo, ja bas mislim da treba da uradite logo caffe-a,to bi bila i sjajna promocija naseg omiljenog sajta,malo komercijalni nastup,pa ko je neupucen nek se raspita.Ovaj sajt definitivno zasluzuje da se o njemu prica,pogotovu na severu.Pogledaj ultrase koji su grupa,a koliko su iskomercijalizovali to i sa koliko uspeha.
A salovi definitivno nece ostati ne primeceni na tribini,naprotiv.

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Anonymous - 02-26-2004

Quote: Sto se tice veza mislili smo da radimo logo caffea pa se odustalo (jer bi se mislilo da caffe predstavlja grupu), takodje grb delija sa dva maca, i to je otpalo. Prva varijanta je zvezdin grb, a druga doradjeni zvezdin grb sa natpisom preko njega "caffe". Bice odluceno za vikend.

Moje skromno misljenje: ako ste vec resili da radite salove, koje ce u glavnom kupovati ljudi koji prate delije-caffe, mislim da bi ipak trebalo da se stavi neki simbol koji predstavlja caffe i ljude koji su te salove odradili. Jer u neku ruku i ovaj forum prati neka manja ali stalna grupa ljudi, kojima je Zvezda nesto zajednicko, takodje i caffe. To bi takodje doprinelo vecoj popularnosti Caffea u javnosti.
Ima takodje slabosti kao sto je recimo sa Ultrasima, jer svako moze da nabavi rekvizit sa njihovim imenom, ali ipak je tu razlika u tome da je Ultras jedna prava navijacka grupa a Caffe je sajt, kojeg opet stvara neka grupa ljudi ali u nekom drugom smislu.
Ops vidim da je Ljubitelj_dima bi brzi ali nema veze.

Odluka je vasa ;pljuga

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - DELIJA_KNN - 02-27-2004

Quote:Dok svi ostali koji zive daleko (npr. van Beograda ili inostranstvo) morace da plate troskove ptt express-a.

ma platice se i taj ekspresni trosak ;pljuga
samo ti sacuvaj onaj drugi plavi, bas je dobar, samo jos nesto pametno izvezite na njemu :ruke

Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!) - Red Star Forever - 02-27-2004

Jos jednom, nadam se da nije neumesno, ali ako zelite da salovi budu slika i prilika ljudi koji su povezani sa ovim sajtom, a mislim sve najbolje o istim ljudima, sal broj 1 je maltene kopija sala koji se vec neko vreme nalazi na severu... br.2 je super kao sto sam rekao i vidim da se vecini on svidja pa je mozda bolje da se baci akcenat na taj sal....