Delije
Thompson - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Thompson (/showthread.php?tid=298)

Pages: 1 2 3

Одг: Thompson - Red Star Forever - 03-28-2011

Aјд што је покренуо тему, него што и упореди ону сподобу са Бором... Немој брате молим те, далеко од тога да је то исто! Бора је пре свега за овог усташу ЛЕГЕНДА! Фронтмен најбоље рок групе свих времена, на целом балканском простору! И при том и песник, и композитор, и пре свега родољуб и патриота... А усташа, зна се шта може да буде, само фашистички задојен мржњом према Србима, лош човек!

п.с. Нек остане још дан-два ових пар уписа, а онда бришемо, тема је ван времена и простора...

Одг: Thompson - MRZIM_PARTIZAN - 03-28-2011

(03-28-2011, 10:54 AM)Red Star Forever link Wrote:Aјд што је покренуо тему, него што и упореди ону сподобу са Бором... Немој брате молим те, далеко од тога да је то исто! Бора је пре свега за овог усташу ЛЕГЕНДА! Фронтмен најбоље рок групе свих времена, на целом балканском простору! И при том и песник, и композитор, и пре свега родољуб и патриота... А усташа, зна се шта може да буде, само фашистички задојен мржњом према Србима, лош човек!

п.с. Нек остане још дан-два ових пар уписа, а онда бришемо, тема је ван времена и простора...

Прво да се разумемо брате нисам ја покернуо тему него онај ко је отворио исто мишљење валада за Бору тамо као што за Марка Перковића  овде ја мислим да тема треба одма да се закњуча не видим разлог зашто је отварана овде заиста ???

Одг: Thompson - Pijanac - 03-28-2011

Сине, тема је отворена 2004. године! Друга времена су била, други људи учествовали у расправи, латиницом се још писало јеботе... И ти си нашао 2011. да се изчуђаваш што је тема отворена!?  :o

Одмори мало, затрпао си мало форум последњих дана својим коментарима!

Одг: Thompson - Red Star Forever - 03-28-2011

Нисам ја ни рекао да си је покренуо од нуле, него из заборава  Wink

А то шта они мисле о Бори, мене заболе курац БАШ! И за њих и за њихово мишљење... Надам се да и ти тако мислиш! И брате, зар стварно мислиш да легенда и шиљокуран могу да се пореде???!

Одг: Thompson - MRZIM_PARTIZAN - 03-29-2011

(03-28-2011, 08:37 PM)Red Star Forever link Wrote:Нисам ја ни рекао да си је покренуо од нуле, него из заборава  Wink

А то шта они мисле о Бори, мене заболе курац БАШ! И за њих и за њихово мишљење... Надам се да и ти тако мислиш! И брате, зар стварно мислиш да легенда и шиљокуран могу да се пореде???!

ја мислим да бришеш тему скроз је сувишна овде  ;D зап не ??? Wink

Одг: Thompson - николаБГ - 03-29-2011

Ајде не паметуј и не расправљај се са модераторима. Тема је стара, али у времену у ком је покренута(пре 7 година) била је актуелна. неће се брисати јер све старе теме представљају богаство форума.

Ти си или много млад, или безобразан када се настављаш кроз пет порука са модераторима овде. У сваком случају ти не стоји ник који имаш, јер би у складу са својим ником требао да будеш продуховљен и приземан, а не да извлачиш теме старе 7 година и одговараш на питања стара исто толико, поредиш Бору Чорбу са усташом, тражиш да се нешто брише. На сваку си се тему јавио да се упишеш, ај смањи мало.

Пс и било би лепо да промениш ник, од неког са таквим ником се очекују мало квалитетнији уписи!

Одг: Thompson - Pijanac - 03-29-2011

Пре него што РСФ закључа, јаче је од мене!  Smile

ТОМПСОН (0:47)

Big Grin