![]() |
U Zvezdu kad padne sneg... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: U Zvezdu kad padne sneg... (/showthread.php?tid=248) |
U Zvezdu kad padne sneg... - Веља - 01-08-2004 Bice sjajno ako dode! ( A kako stvari stoje - doci ce! ) Igrac takvog kalibra nam stvarno treba!!! :ruke Pozdrav! Senjak - centar sveta! ![]() U Zvezdu kad padne sneg... - Djape_BBrdo - 01-08-2004 BIlo bi super da dodje Pantelic,opet nekako imao bih vise poverenja u njega nego u Bogavca,Mrdju i ostale zajedno.Sto se tice Miladinovica,ako vec nece sada da dodje,doci ce na kraju sezone,jer iskreno se nadam da mi necemo prodavati Vidica pre kraja sezone.Tako da nam do tad i ne treba.A ove iz Oblica stvarno ne znam sta da kazem,ako nema nekih mladjih i boljih od njih u celoj ligi nek ide sve u kur**. U Zvezdu kad padne sneg... - Бока - 01-08-2004 Izvini Godra, iz njegove izjave mi se tako ucinilo kao da je tamo rodjen. Znao sam da je ponikao u Zvezdi ali nisam znao odakle je. Kako prica o Trebinju pomislio sam da je tamo i rodjen.... zaista ne znam sta da misli,,, Meni se svidja kao igrac ali... izgleda da on ima neki problem u glavi koji mora da rascisti sa sobom! U Zvezdu kad padne sneg... - Бока - 01-09-2004 Pantelic i zvanicno u Zvezdi. U Zvezdu kad padne sneg... - Forever Ultras - 01-09-2004 Izvor? poz, budimir U Zvezdu kad padne sneg... - Godra - 01-09-2004 Pise na sajtu Politike. U Zvezdu kad padne sneg... - Forever Ultras - 01-09-2004 PRELAZNI ROK ZA FUDBALERE Marko Pantelic u Zvezdi Potpisivanje ugovora tacno u podne u muzeju "crveno-belih" Tim menad U Zvezdu kad padne sneg... - supreme - 01-10-2004 Izuzetno sam zadovoljan zbog dolaska Pante, a i Miladinovic ce biti odlicno pojacanje. E, sad, sto se tice ona dva majmuna iz Obilica... Ne bih dalje komentarisao :finger U Zvezdu kad padne sneg... - Бока - 01-12-2004 Slozio bih se sa Supreme. Dejan Ilic je po meni bio najveca rupa i jedan od razloga sto Zvezda nije imala jos vise uspeha u predhodne 3-4. godine. On je jako spor, slab i fizicki i tehnicki i nadam se da se on nece naigrati iako sada na sredini terena imamo dva polovanjaka Krivokapica i Ilica. Zvezdas je u dusi i tu mu skidam kapu, ali... Strasno mi je zao Kovacevica. On mozda i nije najbolji igrac sredine terena, ali je ubedljivo najborbeniji i najveca radilica. Koliko znam odlazi na pripreme, ali isto tako sam cuo da se profesionalno bavljenje fudbalom najverovatnije za njega zavrsava. Mislim da je to velika steta u svakom pogledu. U svakom slucaju prelazni rok nije bio los i nadam se da cemo uspeti da osvojimo 2x ![]() U Zvezdu kad padne sneg... - UrbanBaby - 01-15-2004 ??? "??????" ?? ???? ????? ![]() ?? ?????? ????? ??????? ?? ?????? ??????? ?? ????? ?????????? ????, ??????? ???????, ???????? ?? ?????????: - ?????? ?? ???? ????? ? ?? ???? ??????? ??????. ??????? ?? ?? ??? ????? ????? ???????? ??? ?????? ? ?????, ????? ??? ?? ????? ???? ???? ??????? ?????????? ? ?? ??????? "?????". ? ?????? ???????, ???????? ????? ???? ??????? ???? ?????????? ?????. |