![]() |
vovJodina-zvezda - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: vovJodina-zvezda (/showthread.php?tid=233) |
vovJodina-zvezda - Веља - 12-03-2003 Quote:mozes i da izbrises ovu temu Pa neces valjda ti nama, urednicima da diktirash sta cemo da obrisemo, a sta ne??? :zbunjen vovJodina-zvezda - Djape_BBrdo - 12-03-2003 E mojne brisete topik,ovako je zanimljivije.Pustite decka vidite da nam najavljuje da cemo se sresti,i to je neki pomak,do sada su samo bile u opticaju sacekuse,ali vidi se da su se malo trznuli posle derbija. vovJodina-zvezda - supreme - 12-03-2003 Vovjodo Mishicu (grobarcicu)... :lol: ![]() vovJodina-zvezda - WHITE_EAGLE - 12-03-2003 bogam ko se ovdi sve javlja "vojvoda" woow :lol: ko takav nick ima mora a) da je neki zestok srbin b) neki klinac oko 10 godina ili c) cimer od napoleona u psihijatriji :lol: vovJodina-zvezda - vovjoda - 12-03-2003 za Hooligana: kao prvo ja uopste nisam pretio jer ja nisam internet navijac kao vecina ljudi na ovome sajtu i na ostalim sajtovima ja sam samo rekao dace bog da se sretnemo pa cemo videti ko je ko. vovJodina-zvezda - Forever Ultras - 12-03-2003 Virtuelni navijaci... Slusaj ljakse, imas srece sto vecina ljudi na ovom forumu ima odredjenu toleranciju prema tebi jer su zeljni komeNdije i tvojih postova... koji su obelezili 1790 ![]() poz, budimir vovJodina-zvezda - Jackass - 12-03-2003 Tomice,Tomice,mene zanima jedna druga stvar...Kad ces vec jednom da naucis da pises?Znam da je vama siptarima srpska gramatika mnogo zajebana,ali se potrudi bar malo kad si na nasim stranicama. Evo,posto smo mi svi virtuelni navijaci,ajde da se dogovorimo nesto,ovako javno.Preko nekih poznanika(i tvojih dobrih drugova) 1970 kg,potrudicu se da dodjem do broja tvog tel.Onda cu ti se javiti,a ti lepo skupi tu tvoju jadnu NS groblje ekipu,pa cemo se druziti kao u stara dobra vremena. Nauci jezik drzave u kojoj zivis,talibanu,pa onda drzi ostalima predavanje o srpstvu. vovJodina-zvezda - vovjoda - 12-03-2003 za Jackassa: o Srpstvu sa vama nezelim da pricam,jer smo mi srpstvo za vas izmislili.Jos malo sto je srbstva ostalo nalazi se na jugu o kakvom vi srpstvu pricate kad vam se u kompletnom sportskom drustvu nalaze homoseksualci i siptari rasim ljajic,korac,batic i ostali nemogu da ih nabrajam jer mi je muka na samu pomisao na njih. Quote:a ti lepo skupi tu tvoju jadnu NS groblje ekipu,pa cemo se druziti kao u stara dobra vremena.dali je ovo pretnja? Budi uveren da nas necete morati traziti nacice mo mi vas. cigani dosovci najveca go... ste u srbiji prodajete srpske glave sudice vam cetnici!!! vovJodina-zvezda - POCTOB - 12-03-2003 sudice nam... :rofl ocemo jos :ruke :ruke :ruke vovJodina-zvezda - Lamya - 12-03-2003 Quote:Uostalom kakve veze Ljubisa iz Brigate ima sa Vojvodinom, Radikalima, Tomislavom Kizo,Ljubisa ![]() Sve u svemu-nece vise biti skreCanja sa teme! :rofl Arsene,kad si vec tu,jos nam Alcatraz fali,pa da ........ :ruke |