![]() |
у сезону нову креће...2015/16 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: у сезону нову креће...2015/16 (/showthread.php?tid=2057) |
Одг: у сезону нову креће...2015/16 - Храбро срце - 08-06-2015 Запад и исток су почели да певају још средином утакмице УПРАВА НАПОЉЕ! Да на Северу није прихваћено УПРАВА НАПОЉЕ сви би напали Север,вође... како су плаћени,од Терзића,Вучића... Е а кад се са Севера чуло Управа напоље и кад су сви схватили да Звезда може да остане без управе,тренера.... Одједном сви опет упиру прстом у Север,да ако отерамо управу,да ће Звезда због нас да нестане... и разне глупости и небулозе као што је оно нек Север води клуб,....! Шта ви ''Звездаши'' хоћете од Севера,од Делија??? Немој ово,немој оно! И док смо ми ту из дана у дан,коса нам седи јер се нервирамО због Звезде,идемо дајемо задњи динар,радимо дупле смене да суботом одемо на утакмицу,ви седите кући и серете! Слажем се да није најбољи тренутак! Можда их је требало терати на крају сезоне,али сви су веровали у промене и да неће поновити грешке.Прешли смо преко Каирата,Офке и схватили да више не иде!Делије су навијачи,имају право да кажу шта мисле,нису ту да седе у управи и воде клуб! Никад нису ните ће! Звезда није ни Кокеза ни Терзић,Звезда је постојала 70 година без њих постојање ако Бог да вечно,јер има традицију,има историју и има Северну армију! Они да желе Звезди добро и да су толико искрени прво не би одједно кочили трансфере него би их завршили.Самим тим зајебавају се и са Божовићем,уместо појачања,остављају му Гаврића,Цветковића,Паркера,Стојановића играче које су они довели,који немају квалитет за Звезду и за чије погрешно довођење није(нити ће) ико од њих да одговара.На крају не би ме чудило да Север и Делије окриве за довођење тих полуиграча! Колика је ту неслога види се што једни дају оставке,други не дају,очигледно се ту много прљавих игара игра,али нико не игра у интересу Црвене Звезде и напретка,већ само личне користи. Приватизација није ни близу у овом тренутки нити би нам нешто пуно донела.Човић који се толико спомиње не знам да ли стварно искрено жели да се упусти у ово,,јер кошарка и фудбал у сваком погледу два света различита.Неко трећи да ли постоји,чека и гледа расплет са стране,... ко зна! Зна се само да оно што смо заочели прошле недеље,морамо да наставимо на Врачару и да отерамо све и не дозволимо да исти опет победе на изборима са 100 гласова! Сви на ВРАЧАР да им ставимо до знања да су њихови дани у Звезди одбројани,да их не желимо ни у овом,ни у неком другом саставу у клубу! УПРАВА НАПОЉЕ! А МИ ВЕТАР У ЛЕЂА,ДОК НЕ УМРЕМО! Одг: у сезону нову креће...2015/16 - Ujka Vanja - 08-07-2015 Ако ишта значи на овом форуму нешто написати, цимајте људе, шаљите им поруке да ко не дође на Врачар није Звездаш! Неће се онај стадион сам од себе напунити. Свако мора да се потруди! Одг: у сезону нову креће...2015/16 - Parazit - 08-10-2015 Вождовац - Звезда http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2015-2016/vozdovac_cz Одг: у сезону нову креће...2015/16 - ljuba - 08-11-2015 Навијање против Вождовца Одг: у сезону нову креће...2015/16 - Pijanac - 08-11-2015 Утакмица са Чукаричким у среду је прилика и да их подсетимо да је Север тражио оставке свих руководиоца из бивше Управе. Небојша Човић још увек није поднео оставку на место потпредседника клуба задуженог за финансијска питања. Ако смо тражили да оду сви, дајте да се то одради како треба. Одг: у сезону нову креће...2015/16 - Ujka Vanja - 08-11-2015 To su oni tako protumacili da se traze ostavke svih, nikoga nista nisu ni pitali. Sigurno da Covic nije taj koji treba da podnese ostavku ili neko koga navijaci ocenjuju kao loseg za nas klub. Otisli su oni koji su trebali. Одг: у сезону нову креће...2015/16 - Parazit - 08-12-2015 Звезда - Чукарички http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2015-2016/cz_cukaricki (остатак фотографија сутра) Одг: у сезону нову креће...2015/16 - KizaLion - 08-13-2015 Одг: у сезону нову креће...2015/16 - KizaLion - 08-17-2015 ![]() ![]() ![]() Одг: у сезону нову креће...2015/16 - kimi011 - 08-17-2015 у задње време многа гостовања била су ми смор, и не идем више са оним жаром као пре...Али ово нисам хтео пропустити. Дуго Звезда није ишла овако далеко (чини ми се задњи пут на Косово, у купу), па је договор пао за ово гостовање онда кад је Сурдулица ушла у лигу. Рани јутарњи часови, Маракана...било је време и место поласка. Добро расположење одржавало је пиво које се допуњавало на успутним пумпама, и поред нервозе једног дела екипе због честог стајања. Пре почетка путовања, направљен је план да се између осталих, обиђе и манастир Раваница. То смо и учинили. Прелеп манастир у подножју планина, са прелепим природним окружењем, код Ћуприје, вредело је обићи. Сам манастир садржи много вредних фресака, икона...а такође се ту и дан данас налазе мошти кнеза Лазара, чија је задужбина овај манастир. Након обиласка, паљења свећа (и за нашу Звезду), малог одмора у природи поред потока...наставили смо пут даље ка југу. Напољу је баш упекло, страшно вруће је било...једини спас за то био је базен у Владичином Хану (исто унапред испланирано). Шорцеви за купање, резервне мајице...све је било спремно. Једина препрека била је ограда која се морала прескочити. Карта се није куповала, иако није била висока (150 динара/или 2 пива). У једном тренутку, не знам како и одакле, поцео је падати огроман пљусак, и то је био знак да се крене даље ка Сурдулици. Само Сурдулицу нисмо успели нешто пуно да разгледамо. Успут смо видели људе који су изашли на улице, гледајући шта ћемо да урадимо ваљда, откуд знам...Похвале за бројност овај пут иду Нишлијама и Куманову. Разумљиво. Навијање било одлично, с обзиром на малу трибину, неадекватну за нас, и на недостатак велике већине Београдских Делија. Можда се могао анимирати цео стадион више пута да навија, јер су 90% били Звездаши.По повратку из Сурдулице опет она иста слика као и на доласку, људи изашли на улице, и отпоздрављају до неког следећег виђења. Пре враћања за Београд ,обишли смо и Власотинце, прошетали...и да не би кише ко зна кад би назад. У Београд смо стигли око 2 сата... |